|
Acum este 29 Iul 2026, 16:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire- goblen lucrat de Creata Scris: 27 Noi 2012, 19:45 |
|
|
|
Creata, am sa te urmaresc cu mare drag, mai ales ca este vorba de Declaratie de iubire. Sa ai spor! Te pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cretu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 20:12 |
|
Membru din: 09 Noi 2012, 10:27 Mesaje: 150 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Lenuta, multumesc. Ovidia, multumesc pentru trandafir. Elisabeta ai dreptate, este foarte frumos. Spor la lucru si tie. Alia, vad ca este exact asa cum mi-am dorit adica, dupa gandul si sufletul meu. Rodic, sper ca timpul sa nu treaca asa de repede, sa pot avea aripioare la ac. Abriela, multumesc. Nadina, iti multumesc si tie. Simona, multumesc pentru bun venit. Madalina, multumesc. Gaby, te astept cu mare drag si eu. Multumesc pentru vizita.
_________________ Dintre toate lucrurile intelepte prin care-ti poti face viata fericita, cel mai bun este sa ai un prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cretu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 20:15 |
|
|
Doua episoade:  
_________________ Dintre toate lucrurile intelepte prin care-ti poti face viata fericita, cel mai bun este sa ai un prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 20:25 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Ce minunat se contureaza modelul tau, draga mea Creata. Se cunoaste ca esti ruda cu Ovidia, caci si la tine sporul este la el acasa. Sau voi sunteti ficele lui, caci parca numai pe la voi sta. Eu te voi urmari cu mult drag si abia astept sa il vad crescand. Mult spor, draga mea. Pupici pe inimioara.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cretu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 22:02 |
|
|
|
Marina, este foarte putin lucrat. Imi doresc mult sa pot avea parte de timp liber ca sa realizez tot ce am in gand. Te astept cu drag de fiecare data cand vei vizita subiectul meu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 22:14 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3392 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Ai adus un episod interesant. Eu nu am cusut in punct de cruce, desi ma incanta ideea si imi pare tare frumos. Am sa privesc cu mare drag cum iti iese declaratia de iubire. Te pup si te imbratisez.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 22:58 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragalas model. Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 30 Noi 2012, 23:14 |
|
|
|
Creata, abia astept sa vad frumoasa buburuza pe panza ta. Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 02 Dec 2012, 02:11 |
|
|
|
Aripioare la ac!
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Declaratie de iubire - goblen lucrat de Creata Scris: 02 Dec 2012, 03:33 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Interesant cum ai pregatit panza. Eu mi-as fi pus nervii la incercare numarand punct cu punct, nicidecum sa impart panza cu ata pe centimetri. Asa am mai invatat si eu ceva ce-mi va prinde bine pe viitor. Spor la lucru!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|