Acum este 26 Mai 2026, 20:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 15 Dec 2012, 19:29 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele gargarite, ma bucur din toata inima sa ma pot afla din nou printre voi. A trecut aproape un an de cand nu am mai intrat pe acest forum. De atunci s-au intamplat multe. Am trecut prin momente chinuitoare, am pierdut un suflet drag, dar Dumnezeu a fost bun si darnic si am intalnit un alt suflet cald si deosebit. De ziua mea m-am logodit si pot spune ca sunt din nou fericita, desi m-am schimbat mult si poate chiar notiunea de fericire inseamna cu totul altceva acum. Abia astept sa hoinaresc prin topicuri sa vad ce s-a mai intamplat, cine si ce a mai lucrat, sa cunosc gargaritele noi din gradina. Am o noapte intreaga la dispozitie pentru asta. Va imbratisez si va sarut pe toate si va rog sa primiti in dar, astazi, de ziua mamei mele, acesta craciunita ce vietuieste in balconul meu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Dec 2012, 19:36 
Neconectat

Arina, bine ai revenit!
Este adevarat ca nu te-am mai vazut de mult pe forum, dar te inteleg perfect. Intr-un an de zile se pot intampla atatea. Imi pare rau pentru pierderea suferita. Si eu am pierdut-o pe bunicuta mea draga la 3 saptamani dupa ce am plecat in Spania.
Vezi insa cum viata ne da cate una buna si una rea. Sa fie intr-un ceas bun logodna ta. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu.
Noi te asteptam pe forum ori de cate ori poti intra. Pentru ca nu putem face mereu ce vrem.
Mie mi-este un dor nebun de diminetile pe forum, insa trebuie sa ne obisnuim cu toate.

Te imbratisez cu drag.
Pe toate in parte va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2012, 10:24 
Neconectat

Bina dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Dragele mele, Oana, Anca, Arina si Iunia, ma bucur sa va vad din nou la cafenea. Povestita, cafeaua are o aroma deosebita.
Oana, pupici pe manutele ingerasilor.
Anca, ma bucur ca ti-a placut fotografia facuta de mine. Sincer, cand am pus ceasca in zapada pufoasa, ma gandeam ca se duce vreo 20 de cm prin ea. Dar nu s-a dus si asa am putut imortaliza momentul.
Arina, bine ai revenit! Sper ca alaturi de gargarite, sa-ti gasesti linistea. Te felicit pentru logodna.
Iunia ai mare dreptate. Nici la mine nu mai este timpul de alta data. Daca sunt la calculator, trebuie sa fie vreun bebelin in preajma sa tasteze cine stie ce sau Domnul Emanuel trage de mine ca cine stie ce dorinte mai are. Noaptea, dupa ce ii asez in pat la culcare, imi fac planuri sa mai scriu la supa, ca este goala oala de mult, dar oboseala acumulata in ultimele 4 luni isi spune cuvantul. Si uite asa, ma bucur daca macar mai pot citi si eu prin topice. Daca apuc sa mai scriu, deja este primavara. Hi, hi, hi!

Va pup si va imbratisez cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2012, 10:29 
Neconectat

Am uitat de cafea,

Pofta buna!

La noi ninge din nou.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2012, 11:24 
Neconectat

Buna dimineata Monica si gargarite dragi.
Iarna se pare ca isi arata coltii din ce in ce mai mult. Cafeaua este numai buna pe aceasta vreme. Oricum ar fi, va urez o duminica cat mai reusita.
Cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2012, 15:09 
Neconectat

Arina, bine ai revenit! Ma bucura prezenta ta si iti doresc sa ramai cat mai mult timp alaturi de noi.
Te imbratisez cu mult drag.

Dragele mele, asa cum stiti, in acest trimestru am fost invatatoare cu norma intreaga, motiv pentru care nu am mai fost atat de des la cafenea, dar, alaturi de voi, in fiecare seara.

Am descoperit ca sunt cam expirata (vorba apartine unui adolescent din scoala in care predau), in sensul ca sunt o persoana gata sa mute muntii din loc cu ajutorul mainilor, ca raman o idealista in gandire si o incurabila visatoare. Am reusit sa schimb cateva lucruri in aceasta scoala, dar nu vreau sa imi mai aduc aminte de zambetele ironice, de grimasele pline de inteles (insotite de dispret) ce se asezau pe fetele interlocutorilor mei. Raman insa cu sentimentul ca nu am ramas impasibila la neajunsuri, ca nu m-am ascuns in spatele filelor catalogului, ca nu am fugit drept spre casa dupa terminarea activitatii si ca m-am implicat cu fiecare fibra a mea (spre disperarea lui Bicu) in toate locurile unde am simtit ca pot face un ceva, ca pot ajuta cu ceva.

Acum trei saptamani am vazut un filmulet pe youtube ce m-a impresionat.

(Spectacolul de lumini de la Nabana no Sato, grădina botanică de pe insula Nagashima, din Kuwana.
Acest spectacol uluitor a fost inaugurat la începutul lunii noiembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă și este considerat unul dintre cele mai minunate spectacole de lumini din lume. Totul strălucește datorită milioanelor de becuri LED dispuse pe o suprafața întregului parc, ele fiind plasate atât pe apă, cât și în grădini. Tematica spectacolului este “natura” și oferă scene grandioase, ce includ un răsărit de soare inspirat de muntele Fuji în ceață, un curcubeu și chiar o auroră boreală.
)

Cum am beneficiat de ajutorul cuiva priceput intr-ale tehnicii, am avut filmuletul pe computerele de la scoala, asa ca i-am rugat pe pruncii mei sa spuna la sfarsit ce cred ei despre luminile acelea. Fiecare mesaj a fost inregistrat pe reportofon de catre o prietena de-a mea, eleva in clasa a VIII-a.
Aseara am derulat mesajele si am ascultat ce a simtit fiecare prunc ce a vizionat filmuletul (Poate, intr-o zi, voi avea timp sa transcriu ceea ce a simtit fiecare pui in fata acestei povesti cu lumini - sunt pilde deosebite pentru noi, adultii). Un mesaj m-a facut sa lacrimez: Aceste lumini seamna cu doamna Bica. Mi-au venit siroind lacrimile si nu se mai opreau. Am simtit ca am lasat ceva in inima micutului Ioan, pruncul cu mii de pistrui pe nasucul carn.
Azi dimineata am cumparat o plasa de lumini cat o fereastra de mare si am mers la Ioan acasa. M-a intampinat mamica (mamica singura) si i-am povestit de ce vreau sa ii daruiesc micutului Ioan o plasa de lumini. Printre lacrimi, mi-a spus ca Ioan isi dorea o plasa de lumini pentru geamul lui, dar ca ea nu isi putea permite. Uite asa, printre lacrimi, si pana a se scula micutul Ioan, am ajuns amandoua la concluzia ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si ca uneori ii onoreaza pe acestia cu statutul de ingeri pazitori.
Cred ca nu este bucurie mai mare pentru sufletul meu la acest sfarsit de an decat acest dar atat de bine primit si meritat de Ioan.

Am simtit nevoia sa va povestesc toate acestea pentru ca as vrea ca fiecare din voi sa simtiti bucurii care sa va implineasca si sa va imbogateasca.

Va imbratisez pe toate si pe fiecare cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Dec 2012, 22:00 
Neconectat

Arina, ma bucur sa te revad si te felicit pentru logodna.
Iunia, te pup.
Dalina, multe mai sunt si pe capul tau. Imi place mult cafeaua ta din zapada.
Bica esti buna de clonat la cat de deosebita esti. Nu ma mira nimic in ceea ce te priveste.
Monica, am si eu cuvinte multe si bune pentru tine in inima mea.
Aduc cafeaua pentru maine dimineata:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Dec 2012, 11:51 
Neconectat

Bica, vreau sa fii bunicuta mea!
Te imbratisez si eu, tot cu mult drag.

Aduc si eu la cafenea, cateva stelute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Dec 2012, 16:13 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele.

Desi in ultimele zile n-am mai avut timp de postari, sa stiti ca v-am urmarit din umbra. Mi-e dor sa stau cu voi la sueta, insa dat fiind faptul ca este sfarsit de an, trec printr-o perioada extrem de aglomerata la serviciu. Acasa abia mai reusesc sa astern si eu un fir, doua pe panza.
Trag speranta, ca vor veni si vremuri mai bune.

Bica draga, Ioan a avut perfecta dreptate.
Arina, bine ai revenit.

Monica, las un gand bun aici si pentru tine si pentru toata echipa TTT, acum in prag de sarbatori.

Dau si eu o fuguta prin topice.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2012, 10:29 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Am reusit si eu sa ajung la cafenea, sa mai citesc noutatile.
La Buzau este cod galben si deja a inceput sa ninga, din nou.
La voi cum se prezinta vremea?
Mult spor va doresc la pregatirile pentru sarbatori si o zi cu soare-n suflet.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: