Acum este 26 Mai 2026, 19:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 20 Dec 2012, 12:58 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Draga Nadina, la noi sunt -30 C, dar mie mi se pare mai frig decat arata termometrul.
Ma bucur ca va placut imaginea cu ceasca de cafea in zapada. Astazi am sa va prezint Mana-Maicii-Domnului, cum arata ea in gradina:

Va doresc o zi frumoasa si va trimit pupici de la munte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 01:08 
Neconectat

Bica, vreau sa fii invatatoarea mea!

Arina, ma bucur sa te revad si te felicit pentru logodna. Mi-a fost dor de tine.

Dragi gargarite, Monica, va imbratisez cu mult drag si va doresc zile pline de magie.

Va las un ceai fierbinte pe birou si pe masute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 09:31 
Neconectat

Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite.

Stiu ca toata lumea este ocupata cu pregatirile pentru minunatele Sarbatori ce ne bat la usa, dar m-am gandit ca o cafea o sa ne faca bine tuturor, o sa ne revigoreze si o sa avem mult mai mult spor la pregatiri.
Va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti parte de Sarbatori pline de bucurii.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 09:54 
Neconectat

Buna dimineata, va spun si eu dragele mele.
Buna dimineata, draga Monica.

Sunt prezenta la cafenea inainte de a incepe ziua in forta. Toata lumea cumpara cadouri de Craciun, eu ma duc sa-mi cumpar calorifere, baterii de chiuveta si dus si toate soroafele aferente. O sa-mi pun si fundita si o sa-mi cant Craciun fericit.
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 11:39 
Neconectat

Dalina, sa fie in ceas bun ceea ce ai de gand sa faci pentru casuta ta de la munte. Imi pare rau ca acel caprifoi este in asa suferinta.
Sa stii ca mi-ar placea sa vad O sa-mi pun si fundita si o sa-mi cant Craciun fericit. Cum zicea Doruletz odata, conteaza ceea ce suntem. Daca tu O sa-mi pun si fundita si o sa-mi cant Craciun fericit. inseamna ca va fi o clipa speciala si frumoasa pentru inima ta. In fond, nu asta conteaza?
Cum eu nu pot aduce o fotografie atat de frumoasa ca a ta (am vazut ca este considerata fotografia lunii de catre gargarelulu nostru, expert in fotografii), aduc niste cescute pline de culoare:

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Dec 2012, 15:39 
Neconectat

Buna ziua, tuturor.

A mai trecut o saptamana, la fel de aglomerata, in care nu am fost prezenta la cafenea asa cum as fi dorit. Insa astazi, am tras linie incepand cu ora 15:00 si mi-am spus ca-i vremea sa ma ocup putin si de sufletul meu, inainte de a ajunge acasa si de a intra in pregatirile Sarbatorilor.
Am inceput ziua bine, caci am facut o mica surpriza colegilor mei, ce mi-au fost alaturi in acest an, am baut cafeaua linistita, dupa care a inceput "uraganul".
Acum este liniste, sunt iar in fata unei cesti de cafea, cu gandul la voi, cu gandul ca a mai trecut inca un an, in care s-au intamplat lucruri bune sau mai putin bune, insa un an mai frumos ca niciodata, pentru ca am fost alaturi de voi, dragele mele prietene, caci simt ca pot sa va numesc asa.
Mi-am bucurat privirea cu lucrurile minunate ce ies din mainile voastre harnice, am ascultat povestile voastra, am impartasit din trairile mele, am legat prietenii minunate.
Pentru tine, Monica, Zana Buna a Gradinii, numai ganduri bune, admiratie si respect. Imi cer scuze pentru toate greselile comise, fara voie, ma bucur ca te-am avut alaturi la cafenea si nu numai, ori de cate ori s-a putut.

Pentru voi, dragele mele, in prag de Sarbatoare:

Craciun Fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2012, 09:15 
Neconectat

Buna dimineata!
Cred ca forfota Craciunului v-a cuprins pe toate. Un gand bun zboara catre fiecare dintre voi. Hai, popositi si odihniti-va aripioarele pentru cateva clipe la o cafea aburinda.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2012, 12:03 
Neconectat

Buna ziua, gargarite dragi. Pentru ca nu stiu cand voi mai reusi sa intru pe forum si mai ales prin cafenea va urez la toate Craciun fericit si la multi ani.
Ana, multumesc de cafeaua aburinda. Este delicioasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2012, 12:41 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Draga Ana, multumesc de cafea. Cum vine de la Deva, deja simt ca prind aripi si imi revin dupa o noapte lunga.
Deva este orasul tineretii mele, unde m-am format profesional, unde m-am maturizat si unde mi-am cumparat o casuta. Am locuit acolo 12 ani si o parte din inima mea este inca acolo. Poate cand voi reusi sa vand casa, voi inchide acest capitol in cutia cu amintiri frumoase, nu de alta, dar pana atunci ma chinuie dorul, pentru ca nu ajung in zona, asa cum mi-as dori. Distanta este mare si cand ai copii mici, tot timpul intervine ceva. Gata cu capitolul acesta ca deja am un nod in gat cat o ceapa.
Pupici pe manutele de ingeras.

Draga mea, Adnana, iti multumesc din suflet pentru veste. Cum eu nu reusesc sa zbor prin toate topicele la timp, nici nu am stiut ca am fost nominalizata la Fotografia lunii. A fost facuta special pentru voi.
Caprifoiul a fost salvat la timp dupa ce l-am gasit intr-o dimineata cum este in fotografie.
Casuta pe care ma chinui sa o renovez si sunt aproape de final, este de fapt a mamei soacre. Pe a noastra am inchiriat-o. In doua nopti si o zi am impachetat tot calabalaciul. De patru luni fac operatie estetica la o batranica, dar am ajuns la concluzia ca are fata de papusa si spatele de matusa. Cand te apuci sa renovezi ceva vechi, esti ca mesterul Manole, construiesti pe o parte si se strica pe alta. Baia de care tot vorbesc, era visul tatalui meu socru. Avea cativa banuti in banca si voia sa o construiasca. A facut trei case, doua le-a lasat copiilor si in micuta casa in care statea la batranete, nu a apucat sa mai faca baie pentru ca din senin s-a imbolnavit de cancer la plamani (nu a fumat in viata lui) si toti banii i-a dat la doctori si spitale.
Cand am luat decizia sa inchiriez casa, mi-am promis ca primul lucru pe care il voi face va fi baia lui tata socru. A fost ultimul lucru de fapt, ca pana sa ajungem la baie au fost alte prioritati de facut in casuta (in primul rand incalzirea si izolarea), dar pana de revelion sper sa termin. A fost un om deosebit pe care l-am iubit si respectat. Acum ca visul lui este 99% finalizat, sper sa se odihneasca in liniste. La Supa de pui , cand am sa am posibilitatea sa scriu, am sa va spun cat m-a ajutat de acolo de unde este sa termin ce mi-am propus.

Noaptea trecuta a fost alba. Dupa ce am scris la Supa, am terminat cadoul de Craciun pentru Bianca, fiica mea cea mare. Un proiect care mi-a luat ceva timp, dar a meritat efortul si stiu ca va fi extraordinar de incantata.
Dupa ce m-am asezat in pat spre dimineata, Emanuel mi-a facut febra 40 si nu am mai dormit de loc. Asa ca am nevoie de o portie dubla de cafea.

Draga Nuti, Craciun fericit si tie si un an nou plin de liniste sufleteasca si sanatate.

Va imbratisez cu mare drag si va trimit pupici de la munte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2012, 03:52 
Neconectat

Sarbatori fericite, multa sanatate, noroc voua si celor pe care ii iubiti. Un an nou cat mai bun!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: