Acum este 26 Mai 2026, 19:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 25 Dec 2012, 01:09 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, nu stiu de ce, dar in aceasta sfanta noapte am simtit nevoia sa va impartasesc motivul absentei mele de pe forum, atat de indelungata. Familia mea este destramata... De un an de zile, eu si sotul meu suntem doi straini, el refuzand orice comunicare, orice dorinta de a face aceasta casnicie sa mearga. La mijloc este cea care mi-a fost cea mai buna prietena, care a facut in asa fel incat ne-a despartit. In luna februarie a acestui an, in urma faptului ca am gasit in telefonul lui un mesaj tandru de la aceasta domnisoara, sotul meu a plecat de acasa, chiar daca eram insarcinata cu Stefanel. Au urmat aproape trei luni de chinuri groaznice, lupte crancene cu Mihaita care a fost nevoit sa se maturizeze inainte de vreme, moartea bunicului (care s-a dus alaturi de ingeri cu inima grea ca-si lasa nepoata in ipostaza de a fi o mama singura cu doi copii). S-a intors acasa intr-o alta zi sfanta, de Pasti, doar ca sa ne crestem copiii impreuna. Abia am putere sa-mi duc zilele, dar ma uit la copiii care sunt sufletul meu si merg mai departe, chiar daca el se afiseaza fara jena cu ea prin oras si-l vad cunoscuti de ai nostri. In suflet am credinta ca dupa ploaie mereu iese si soarele, doar ca ma intreb cand.
Monica, daca postarea mea este nepotrivita, te rog sa ma ierti si sa o stergi.

O calda imbratisare pentru toate gargaritele acestei gradini.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 05:45 
Neconectat

Draga Ioana, fruntea sus, esti o luptatoare chiar daca tu nu iti dai seama de asta. Uita-te la ingerasii tai cand dorm si spune-ti ca pentru ei vei muta si muntii din loc daca este nevoie. Stiu ca este greu acum in prag de sarbatori, dar incearca sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu ei. Vor trece si astea. Nu mai plange dupa un barbat care nu te merita. Aduna-ti fortele!
Stiu prin ce treci (si eu am trecut prin asa ceva - la 21 de ani eram si divortata si in lumea mare cu un copilas de doi anisori), este greu, dar vei reusii.
Noi gargaritele suntem langa tine cu sufletul si cu un sfat.
Iti doresc liniste sufleteasca si sarbatori linistite alaturi de copilasii tai.
Te imbratiseaza cu drag si o mangaiere calda,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 13:04 
Neconectat

Ioana, am simtit mai demult din postarile tale o tristete si chiar daca banuiam cate ceva parca nu mi se parea posibil. Dalina a scris foarte frumos. Eu cred ca in momentele de sarbatoare simtim mai profund ceea ce ne apasa.
Eu pe Mihaita il vad ca sprijinul tau, chiar daca este mic, iar Stefan o minune care a aparut in viata ta sa iti dea forta sa treci peste toate, doi ingerasi care iti lumineaza existenta. Bucura-te de viata alaturi de ei si pentru ei.
Te imbratisez cu drag si stii ca suntem alaturi de tine.

Noi suntem acasa, bunicii ne rasfata, eu ma simt foarte obosita si incerc sa-mi incarc bateriile, Adrian este foarte incantat de tot ceea ce vede si vrea sa descopere cat mai mult. Cu alte cuvinte profitam la maxim de vacanta.
Sarbatori fericite si imbelsugate va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 16:18 
Neconectat

Draga Ioana nu lasa ca aceasta lucru sa te doboare. Fii puternica pentru copiii tai care au nevoie de tine. Si chiar daca el este fericit acum nu va fi asa mult timp pentru ca fericirea nu se construieste pe nefericirea altcuiva, dar tu Ioana vei fi foarte fericita, pentru ca meriti asta.
Noi toate suntem alaturi de tine.
Te pup si te imbratisez cu drag. Ii pup dulce si pe ingerasii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 17:15 
Neconectat

Va multumesc dragele mele, Dalina, Mona, Madalina (mi-este asa de greu sa-ti scriu numele, ma ierti, dar asa o cheama si pe cea care mi-a stricat casa) ca sunteti alaturi de mine in aceste zile de sarbatoare cand ar trebui sa auzim numai vesti bune, sa fim inconjurati numai de iubire si lumina.
Da, Mona, ai dreptate, Mihaita este sprijinul meu. Dar este cumplit sa te uiti cum copilul tau isi implora in genunchi tatal sa nu plece, se tine de rucsacul lui cu haine si acesta totusi iese pe usa fara sa se uite inapoi, lasand in urma un copil de 5 ani si o nevasta insarcinata in 5 luni. Este cumplit sa dorm in fiecare noapte langa barbatul caruia i-am daruit intreg sufletul meu si tot ce a fost bun in mine si sa stiu ca el poate viseaza la alta.
Sunt mama si atat, am uitat sa fiu femeie, am uitat sa ma simt frumoasa, am uitat cum este sa insemn ceva pentru cineva, am uitat cum este sa ai parte de o vorba buna, o imbratisare si o apreciere pentru toate eforturile depuse. Si in atare conditii duc o lupta crancena cu mine ca sa cresc copiii drept si frumos si imi creste sufletul cand Mihaita este laudat de doamne la gradi, cand il vad cum creste si devine barbatul care as vrea eu sa devina. Este cumplit sa vezi durerea in ochii copilului tau care vine si-ti ia capul la piept si iti spune: "Mami, te rog nu mai plange, ca eu si Stefi te iubim". Iar sotul meu vine in fiecare seara tarziu, dupa 20.30, cand copiii se pregatesc de somn si nu le acorda timpul necesar, mai ales ca sunt baieti amandoi. Iar noi stam si il asteptam, iar Mihaita ma intreaba mereu cand vine tata, il taxeaza cu replici usturatoare pe care sotul meu zice ca eu il invat sa le zica.
Spuneti-mi, dragele mele, cum s-ar putea sfarsi cosmarul asta? Cand va iesi soarele si pentru mine? Pentru ca nu am puterea sa pun capat unei casnicii de 10 ani, mai ales de dragul copiilor.

Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 18:19 
Neconectat

Draga Ioana, m-am intristat citind despre ceea ce ti se intampla. Simte-te frumoasa pentru baietii tai, tu insemni totul pentru ei si vei avea parte de cuvinte frumoase si imbratisari pentru ca i-ai crescut ca pe niste adevarati barbati.
Va imbratisez cu drag pe tine si pe cei doi ingerasi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 20:47 
Neconectat

Draga mea Ioana, fruntea sus. Sunt momente grele peste care doresc sa treci repede. N-as sti ce sa-ti spun, cuvintele parca refuza sa se astearna. Timpul le va vindeca pe toate si-ti va oferi intr-un final linistea si fericirea la care visezi. Important este sa nu te lasi doborata, o asemenea persoana nu merita lacrimile tale. Transforma-le in zambete si rasete pentru copilasii tai care au nevoie de tine si tu de ei. Va trece si asta si indiferent de rezultat, tot tu vei iesi invingatoare.
Iti ofer umarul meu, iar minunilor tale multi pupici dulci.
Craciun fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2012, 10:33 
Neconectat

Draga mea Ioana, eu iti doresc multa sanatate si putere. Sunt sigura ca vei reusi sa treci si peste aceste necazuri, nu va fi usor, dar Dumnezeu este mare si nu uita pe nimeni.
O imbratisare mare pentru tine si pentru frumosii tai printisori, fii frumoasa pentru ei, nimic nu este mai important pe lume decat ei doi.
Te pup cu drag si cu un gand bun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Dec 2012, 11:25 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Va invit la o cafeluta:

Va doresc o zi minunata si linistita.
Cu drag, va trimite pupici de la munte,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Dec 2012, 11:49 
Neconectat

Ioana, eu am stiut ca suferi, nu am stiut insa cat. Nu stiu ce as putea spune sa te fac sa te simti mai bine. Iti doresc insa puterea de a face ce este mai bine pentru tine si pentru minunatii copilasi pe care ii ai.

In alta ordine de idei, copiii sunt in vacanta, suntem impreuna acasa si ne jucam cu jucariile de la Mosii Craciuni care au venit la noi la Radauti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: