Acum este 14 Aug 2026, 01:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 02 Ian 2013, 22:04 
Neconectat

Nume forum:1
Sincer si eu am ramas surprinsa de faptul ca am fost doar trei participante. Daca nu gresesc, anul trecut a fost singurul concurs lunar la care am participat (nu am stat sa verific). Internetul m-a impins sa fac ceva nou si, la fel ca Cosmina, mi-am zis sa incerc si la concurs cu ele.
Cum spuneau alte gargarite inaintea mea, cred ca o mica pauza n-ar strica. Poate ca asa ne mai clarificam ideile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2013, 22:18 
Neconectat

Dragele mele, cred ca prima data va trebui sa o intrebam pe Monica daca se mai fac sau nu astfel de concursuri.
Referitor la luna decembrie, poate au fost gargaritele mai ocupate. Stiti cum este cu sarbatorile.
Stiu ca si anul trecut a facut Ralu un concurs culinar si s-a intamplat la fel. In luna martie daca nu ma insel. Si mai stiu ca a fost foarte suparata din aceasta cauza. Eu imi cer scuze ca nu am participat nici atunci, nici in luna decembrie, dar timpul meu este cum este. Cand am putut, ati vazut ca am raspuns prezent.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 09:39 
Neconectat
Site Admin

Nu depinde de noi organizarea unor astfel de concursuri, dar nici noi nu suntem de acord ca acestea sa fie fortate, numai de dragul de a exista (situatia celor doua concursuri, mentionate de voi, cand prezenta a fost aproape inexistenta).

Cu o calda imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 11:20 
Neconectat

Pentru ca Monica este alaturi de noi, eu incerc sa fac o propunere.
Un concurs de creatie. Accesorii pentru gargarite. Eu m-am gandit la pernite de ace, tocuri pentru forfecute, cutii pentru ate, organizatoare. Sa fie facute din materiale existente in gospodarie si daca se poate si cusute, cu atele ramase de la kituri. Ce parere aveti?
Va astept cu propuneri.
O imbratisare calda de la munte, va trimite,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 12:29 
Neconectat

Dalina, imi place la nebunie propunerea ta. In cazul in care se materializeaza tare as vrea sa particip.

Inca de la inceput (si sper sa nu supar pe nimeni) as vrea sa fac cateva mentiuni referitoare la un viitor regulament:

- sa se mentioneze un numar minim de participante, de exemplu 10 (numarul ar trebui stabilit de comun acord cu Monica si Gargaritele TTT). Daca pana la data limita nu au trimis mail minim 10 participante, atunci concursul se suspenda.
- as opta pentru premierea fotografiei sau creatiei si nu a unui set de 3. Din experienta va spun ca se poate influenta mai usor rezultatul final in cazul premierii setului. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca poate o Gargarita care doreste sa participe nu are timp sa lucreze 3 decoratiuni (am dat exemplul concursului de luna trecuta) si atunci automat nu mai participa.

Sper sa-mi fi exprimat clar ideile si sa fie de folos.
As vrea concursuri variate la care sa participe cat mai multe Gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 13:05 
Neconectat

Frunza Nicoleta scrie:
- as opta pentru premierea fotografiei sau creatiei si nu a unui set de 3. Din experienta va spun ca se poate influenta mai usor rezultatul final in cazul premierii setului. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca poate o Gargarita care doreste sa participe nu are timp sa lucreze 3 decoratiuni (am dat exemplul concursului de luna trecuta) si atunci automat nu mai participa.
Nico, mi-ai citit gandurile. Hi, hi, hi!
Sunt de aceeasi parere. Mai ales cand este vorba de un concurs de creatie. O singura fotografie cred ca ar fi suficienta. Sunt sigura ca in acest caz, vor patricipa mai multe gargarite.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 13:08 
Neconectat

Indraznesc sa vin cu o completare, desi nu cred ca voi participa la concurs.

As propune ca gargaritele participante sa prezinte fotografii cu diverse stadii de lucru ale obiectelor, pentru ca o fotografie cu ceva poate aduce oricine. Si pentru a evita discutii, sa avem fotografii pe masura ce vor fi realizate accesoriile.

Scuze daca am intervenit inoportun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 13:14 
Neconectat

Andru, nu este nici o problema, asa vin ideile pentru un concurs cat mai corect si mai frumos. Asa se si procedeaza, doar ca fotografiile cu stadiile lucrului sunt aduse la sfarsitul concursului. Daca te uiti in topicul concursului din luna decembrie vei vedea ca la sfarsit am postat cate 3 fotografii cu stadiile lucrului pentru fiecare creatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 13:23 
Neconectat

Andru, imi pare bine ca ai intervenit. Sincer si eu m-am gandit ca fotografia cu materialele sa fie postata inaintea modelului final. Un model poate este mai greu de realizat, dar finalul poate nu este asa de spectaculos.
Ce parere aveti ca la astfel de concursuri sa fie un set de trei fotografii, dar prima cu materialele, a doua cu modelul in lucru si ultima cu finalul?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 13:28 
Neconectat

Dalina, eu sunt de acord. S-ar putea sa fie mai interesant si sa influenteze votul acordat. Asa cum spui si tu se poate vedea de la inceput dificultatea lucrului si materialele folosite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: