Acum este 14 Aug 2026, 04:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 05 Ian 2013, 13:15 
Neconectat

Nume forum:1
Dragelor, dar de ce nu lasati posibilitatea gargaritelor care au mai multa imaginatie de impartasit sa creeze mai multe accesorii? Cum au fost si la celelate concursuri (maxim 3), sa punem un numar maxim de accesorii (atentie, numar maxim nu obligatoriu). Ca apoi premierea se face adunand voturile de la seturile de accesorii sau doar de la un accesoriu, este alta poveste.
In plus, cred ca ar fi mai interesant daca am mentiona materiile prime pe care le putem folosi. De exemplu, putem folosi: creioane, hartie/carton, foarfec, lipici, ata, ac, panza, polistiren, burete, agrafe, ace de birou (si lista poate continua; iar noi sa cream accesoriu doar cu aceste materiale si nimic mai mult). Totodata, am putea aduce pe langa fotografia finala si o descriere cu modul de creare a accesoriului.
Ca sa mai iesim din rutina regulamentului, am putea opta pentru nominalizarea a 3 fotografii (si nu 5 cum a fost pana acum).
Daca reusesc astazi, diseara voi veni si eu cu un regulament (daca nu este cu suparare, Dalina).

O zi buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2013, 21:33 
Neconectat

Deocamdata ma limitez doar sa spun ca agreez ideea acestui gen de concurs.
Studiez in detaliu si revin si eu cu propuneri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2013, 00:13 
Neconectat

Onuta, sunt de acord cu descrierea produsului final, dar nu sunt de acord cu mentionarea materialelor prime pe care le putem folosi. Astfel limitam imaginatia concurentelor.
Dau un simplu exemplu. Poate ma gandesc sa fac un produs care are la baza un capac de borcan, dar acesta nu se gaseste in lista materialelor. Din acest motiv toata ideea mea se duce.
Sper sa nu te superi pentru parerile spuse.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2013, 01:28 
Neconectat

Ai dreptate, Nadina.
Nu este bine sa mentionam materialele, dar putem mentiona in regulament ca nu putem folosi produse preconfectionate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2013, 01:53 
Neconectat

Draga Onuta, cand ai timp sa postezi, eu sunt dechisa la propunerea ta de regulament.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2013, 22:57 
Neconectat

Regulament provizoriu:

• La acest concurs pot participa toate gargaritele care au deschisa o Colectie si au lucrat cel putin un model de la Rogoblen.
• Pana pe data de 21 februarie 2013, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 3 seturi de fotografiile cu tema ,,Accesoriu de gargarita”, pe adresa de mail [...]. Atentie! O gargarita poate participa cu minim un accesoriu, dar nu mai mult de trei accesorii.
• Fiecare set de fotografii trebuie sa contina: o imagine cu materialele necesare, o imagine cu produsul final si o descriere cu modalitatea de creare a produsului.
• Materialele necesare si produsul final trebuie sa fie fotografiate pe fond nul si sa contina elementul de siguranta [...].
• Nu este acceptata fotografia cu produsul realizat, daca pe langa aceasta nu exista si o fotografie cu materialele necesare si descrierea.
• Nu sunt acceptate fotografii cu produse cumparate din comert sau cu materiale preconfectionate (cred ca ar fi mai interesant concursul daca modificam aceasta regula cu obligativitatea gargaritelor de a creea accesoriul doar din materiale reciblabile)
• Toate fotografiile trebuie sa fie creatie personala, sa nu fie prelucrate sau preluate de pe internet. In fotografii nu trebuie sa apara elemente care ar putea duce la identificarea autoarei. In caz contrar, setul de fotografii nu va fi acceptat pentru concurs.
• Gargarita participanta are obligatia de a nota in mail numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).
• Fiecare set de fotografii va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.
• Pe data de 22 februarie 2013 seturile de fotografii vor fi postate in acest topic (respectiv topicul dedicat concursului "Accesoriu de gargarita"), iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota fotografiile preferate.
• Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi, dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 puncte)
• Nu se pot vota propriile seturi de fotografii.
• Gargaritele participante au obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita va fi descalificata.
• La sfarsitul lunii, vom afla autoarele creatiilor.
• Se va premia setul de fotografii care a acumulat cele mai multe puncte.
• Pentru realizarea concursului este necesara participarea a minim 7 gargarite. In caz contrar concursul se reporteaza pentru urmatoarea luna sau pana se atinge pragul minim de participante. Aici as vrea sa mentionez un lucru: concursul sa inceapa pe data de 1 februarie si sa se sfarseasca pe 28 februarie. Daca nu se atinge pragul in februarie, in urmatoarea luna (1 - 31 martie) sa fie acelasi concurs, iar gargaritele care au trimis in luna februarie cele maxim 3 seturi de fotografii, sa aiba facilitatea (daca mai doresc) sa participe cu alte maxim 3 seturi. Ca o recompensa ca mai asteapta inca o luna. Hi! Hi! Hi!

Regulamentul nu este batut in cuie, asa ca astept sa fie dezbatut.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2013, 23:25 
Neconectat

Onuta, mie imi place regulamentul scris de tine.

Cred ca data de 22 pentru luna februarie nu este buna deoarece raman doar 6 zile pentru votare. Putem doar pentru aceasta luna sa schimbam cu data de 20 februarie.
Folosirea materialelor reciclabile (cand zic reciclabile , eu ma gandesc la hartie, plastic si tabla, te rog sa ma corectezi daca gresesc) nu se poate include, dar ar fi frumos sa fac din obiecte care nu mai sunt folositoare si, de ce nu, din obiecte care au mai fost folosite.
Ultima regula imi place, mai ales pentru faptul ca munca gargaritelor nu se pierde. Daca concursul este reportat, sunt de acord cu un bonus pentru gargaritele care au participat in prima luna, dar nu de 3 seturi. Cred ca 2 sunt suficiente.
Citat:
concursul sa inceapa pe data de 1 februarie si sa se sfarseasca pe 28 februarie. Daca nu se atinge pragul in februarie, in urmatoarea luna (1 - 31 martie) sa fie acelasi concurs
Aici as modifica, concursul sa inceapa pe data de 1 februarie si sa se sfarseasca pe 19 februarie. La urma urmei doar pana atunci avem voie sa trimitem imagini, deci pe data de 20 putem afla daca se tine concursul sau nu.
Acestea au fost parerile mele si sper sa nu va deranjeze.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2013, 12:41 
Neconectat

Nadina, datele se pot schimba, dar nu putem spune ca acest concurs se incheie pe 19, pentru ca si nominalizarea face parte din concurs. Putem doar mentiona ca pe data de 20 vom afla daca se va tine concursul sau va fi reportat pentru luna urmatoare.
Cat despre materialele reciclabile, eu vad reciclarea ca fiind reprocesarea materialelor vechi si nefolositoare, in produse noi (in cazul nostru, accesorii pentru gargarite). Deci lista ta cu hartie, plastic si tabla poate continua. Daca ma insel, rog o alta gargarita stiutoare sa ne destepte si pe noi. Hi! Hi! Hi!
Eu mai astept si alte pareri.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2013, 15:04 
Neconectat

Eu zic ca partea de a folosi produse reciclabile putem să o excludem de data aceasta deoarece am avut deja un concurs cu aceasta tema. Eu ma gândesc că fiind vorba de accesorii pentru pasiunea noastră, să lăsăm loc de cat mai multă imaginaţie, astfel încât să folosim orice material dorim. Prin produse preconfectionate nu ştiu la ce te-ai gândit, dar spre exemplu as vrea să pot folosi o cutie de carton sau metal, iar eu să ii schimb aspectul. Referitor la date, eu zic ca ne putem hotărâ săptămâna aceasta, iar de luni să dăm drumul la concurs.
Termen limită poate fi 19 februarie, când se va hotărâ dacă se va face sau nu un concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2013, 15:07 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Eu ma gândesc că fiind vorba de accesorii pentru pasiunea noastră, să lăsăm loc de cat mai multă imaginaţie, astfel încât să folosim orice material dorim.
Si eu sunt de acord cu asta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: