|
Acum este 26 Mai 2026, 15:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 02 Ian 2013, 13:48 |
|
|
|
O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste, iar ea ii spune chelnerului: - Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel. - Bineinteles, doamna. La care copiii in gura mare: - Uraaaaa! Ne cumpara cateeel!
_________________ Lacra - Gargarita-Nume-de-Floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 08 Ian 2013, 12:23 |
|
|
|
A fost odata un evreu intelept. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in cap. Il chema Solomon.
Dupa el, a venit un alt evreu intelept. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in inima. Il chema Isus.
Dupa el, a venit un al treilea evreu intelept. Si zicea el ca totul se poate reduce la ce ai in stomac. Il chema Marx.
Dupa el, a venit un al patrulea evreu intelept si a zis ca totul se poate reduce la ce ai intre picioare. Il chema Freud.
La sfarsit, a venit un alt evreu, mai intelept decat toti si a zis: Totul este relativ. Il chema Einstein.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2013, 12:12 |
|
|
|
O casnicie fericita este atunci cand o jumatate sforaie, iar cealalta jumatate nu aude.
_________________ Adela - Gargarita-Vis-de-floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2013, 12:13 |
|
|
|
Oamenii de stiinta au descoperit ca in discotecile de la sat sansele de a ramane insarcinata si de a muri sunt aproximativ egale.
_________________ Adela - Gargarita-Vis-de-floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 10 Ian 2013, 16:19 |
|
|
|
Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si inconjurat de rude.
Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalti au fost de nerecunoscut.
A bea un pahar de vin in fiecare zi, se considera un lucru util. Astazi am facut multe lucruri utile!
Componentele electronice functioneaza cu fum. Cum a iesit fumul din ele, cum nu mai functioneaza.
Dintre toate rudele nevesti-mii, cel mai mult imi place de mine.
Durata unui minut variaza in functie de care parte a usii de la baie te afli
Sunt zile cand esti porumbel si zile cand esti monument
Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se intampla cu regularitate.
Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire.
Sentimente amestecate: Sa-ti cada soacra in prapastie cu masina ta...
Pentru realist nu este important daca paharul este gol sau plin, important este cat a mai ramas in sticla.
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 15 Ian 2013, 11:17 |
|
|
|
Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner - Dom'le draga, ce is acelea fructe de mare? - Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul. - Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupul is fructe de padure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 17 Ian 2013, 10:18 |
|
|
|
Banc... specific romanesc Clientul: Ce fel de restaurant este acesta? Supa nu mai este, tocanita nu mai este, desert nu mai este... Aduceti-mi paltonul! Ospatarul: Este un restaurant cu specific romanesc. Nici paltonul nu mai este.
_________________ Nic - Eu si Gargarita mea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 17 Ian 2013, 10:31 |
|
|
|
Conditiile din inchisoare Iarna grea. Un tigan tanar este prins la furat si ajunge la puscarie. Intr-o zi, mama-sa vine cu un pachetel la vorbitor. - Este rau? - Nu, mama, merge. - Cum este mancarea? - Avem de trei feluri, iar de doua ori pe saptamana ne da si ceva carne. - Dar caldura? - Merge. Noi venim de la munca, ne spalam repede si intram in pat. - Dar lumina? - Noaptea se stinge, insa avantajul este ca ne culcam devreme si dormim mai mult. - Sa fii cuminte, mama, sa nu faci vreo prostie, sa te dea astia afara...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 21 Ian 2013, 12:00 |
|
|
|
Copiii stateau la rand pentru a servi pranzul in cantina unei scoli gimnaziale catolice. Pe un colt al mesei era o gramada mare de mere. Maicutele lipisera pe tava cu merele un bilet pe care scria: "Ia doar unul, Dumnezeu te supravegheaza". Putin mai in fata, la capatul celalalt al mesei, se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata. Unul dintre copii a lipit un bilet: "Ia cate vrei, Dumnezeu este cu ochii pe mere."
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 22 Ian 2013, 21:03 |
|
|
|
Companiile petroliere din Romania au fost amendate de Consiliul Concurentei. Cat a valorat amenda veti afla la urmatorul plin.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|