Acum este 23 Iul 2026, 16:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 15 Ian 2013, 09:49 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata va spun si eu.

Monica, am citit aseara invatatura lui Socrate. Cu adevarat o lectie de viata! Iti multumesc.
Adelina, multumesc. Ce parfum imbietor simti cand intri in Cafenea! Ma bucur pentru tine ca ai avut o zi minunata. Si felicitari fratiorului tau pentru surpriza facuta. Tot asa sa o tina. Iar pe verisoara ta sunt convinsa ca ai transformat-o intr-o adevarata "printesa in trend".
Elza, ai mare dreptate. In fiecare zi ar trebui sa spunem "multumesc" pentru fiecare clipa a vietii noastre si pentru toti oamenii dragi care ne incalzesc sufletele.

Eu astazi v-am adus un ceai. Sa-l savurati cu placere.

Spor la cusut si sa aveti o zi senina, plina de zambete.

Ninsoare de pupici,

Iulia, citeam astazi despre turnul lui Babel (din Babilon), unde potrivit legendei, oamenilor li s-au incurcat limbile (o pedeapsa pentru aroganta si nu numai). Sunt incantata ca noua ni se incurca limba doar in cuvantul multumesc si iti multumesc.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:11 
Neconectat

Monica, am ras cu gura pana la urechii. Multumesc pentru ca ne faci ziua mai frumoasa. Cred ca stiu ce am gresit. Am procedat exact ca tine, exceptie fiind faptul ca am adaugat apa rece cand scadea. Multumesc pentru invatatura.
Te imbratisez cu drag.

Adelina, lasa ca nu esti unicat. Stiu pe cineva care era tare mahnita ca nu i-a iesit conopida la cuptor buna. Imagineaza-ti ce ochi a facut cand a aflat ca o conopida se pune la cuptor numai duce o fierbi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:31 
Neconectat

Ce zumzet, ce forfota, ce galagie.
S-a inceput ziua in forta, deci nu mai trebuie sa stau pe ganduri.
Va las un pic de vara si fug la treburi.

Multumesc pentru o alta lectie de viata.

Lenuta, observ ca astazi esti pusa pe economisirea resurselor. In cazul de fata, timpul.
Iti doresc ca timpul sa fie milos cu tine si sa reusesti sa-ti definitivezi tot ce ti-ai pus in gand.
Multumesc pentru vara, ca la noi vremea este cam asa:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:35 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Va multumesc pentru voia buna si invataturile pe care le citesc cu mare placere, in fiecare zi la cafenea.

Rralluca, mi-am adus aminte ca am citit de dieta ta cu fructe si asa cum a scris si Monica, este destul de periculoasa pentru ca ridica glicemia instantaneu. Eu iti recomand ca de fiecare data cand mananci un fruct sa mananci si fructe uscate de tipul migdale, fistic nesarat sau nuci. Fructele uscate tin sub control glicemia si sunt foarte benefice organismului. Dar atentie, nu se exagera, portiile zilnice sunt: 5 migdale, 5 fistic sau 3 nuci. Sa iti fie cu folos dieta!

La noi a venit frigul, este destul de ger afara, iar eu sper ca va ninge din nou, macar un pic, caci tare imi este dor de zapada. Chiar ieri vedeam la televizor serialul "Fetele Gilmore" (unul din preferatele mele, l-am vazut de nu stiu cate ori, dar nu ma plictiseste niciodata) si incepuse sa ninga, iar Lorelai zicea: "bine ai venit, prietena mea!". Cam asa este si pentru mine zapada.
M-am trezit un pic melancolica cred, asa ca va pupacesc repede si va doresc o zi minunata, cu soare in suflet si zambet in privirile ce va inconjoara.

Ralu, dorinta ta este porunca pentru Doamna Iarna:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 11:07 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite! Buna dimineata, Monica!
Iulia, multumesc de ceiut, iar tie, Lenuta iti multumesc pentru coltul de vara pe care ni l-ai adus.

Noi am facut iar noapte alba. De dimineata am fost la medic cu Stefi, am constatat ca are si rosu in gat, cumulat cu eruptia dentara si febra care se incapataneaza sa nu cedeze, va imaginati ce frumusete. Dar, cu ajutorul bunului Dumnezeu vom depasi cu bine si aceasta perioada mai putin placuta.
Draga Monica, candva citisem si eu acea invatatura a lui Socrate. Iti multumesc ca mi-ai reamintit-o. Daca ai sti cat de greu imi mentin echilibrul psihic in tot zbuciumul zilnic. Si cu riscul de a fi considerata habotnica, doar credinta in Dumnezeu ma intareste si imi da putere ca lucrurile vor fi asa cum e firesc.

Subit mi-a venit un dor cumplit sa mai pun o ata pe panza, asa ca va imbratisez pe toate cu mult drag si fug sa fur cateva minute de cusut pana se trezeste Stefi.

Ioana, credinta in Dumnezeu nu ne face mai habotnice ci mai apropiate de matricea inimilor. Asa ca Doamne, inainte de toate, faca-se voia Ta!

Aduc aici versurile si clipul oficial al Enyei, special pentru tine. Pentru mine, muzica Enyei este o muzica celesta ce ma apropie mai mult de momentul cand as putea picta stele pe cer, iar versurile cantecului ne da raspunsul in zbuciumul zilnic.

Who can say where the road goes
Where the day flows, only time.
And who can say if your love grows
As your heart chose, only time.

Who can say why your heart sighs
As your love flies, only time.
And who can say why your heart cries
When your love lies, only time.

Who can say when the roads meet
That love might be in your heart.
And who can say when the day sleeps
If the night keeps all your heart,
Night keeps all your heart.

Who can say if your love grows
As your heart chose.

Trimit catre micutul Stefi pulbere aurie cu sanatate si il rog pe Arhanghelul Rafael sa aiba grija de el.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 23:41 
Neconectat

Aproape in miez de noapte poposesc si eu in cafenea. Bine v-am gasit Monica, gargarite harnicute.
Multumesc pentru toate bunatatile. Multumesc si pentru lectiile de viata.
Ralu, Monica aveti dreptate, fructele le folosesc doar ca si gustare. Mi-am propus sa am trei mese principale si doua gustari. Incerc sa iau micul dejun, ceea ce pana acum era doar o cafea si atat. Incerc sa am o dieta cat mai sanatoasa bazata pe legume, carne alba, sa beau cei doi litri de apa. Va multumesc pentru sfaturi.
Va pup si va doresc o noapte buna si vise cu ingerasi.

Rralluca, iti doresc sa ai vise frumoase ca tine.

P.S. Nu te-ar tenta niste ceaiuri in locul apei? Ceai de urzica, ceai de coada soricelului, cozi de cirese s.a. Epureaza organismul si iti readuce o anume vigoare (cel putin asa se simte la mine).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2013, 07:01 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, frumoaselor.
Ce bine este in cafenea, se simte atata iubire. Monica, multumesc pentru ce ai facut pentru aceasta cafenea.
Gargarite, va multumesc pentru cuvintele frumoase ce se scriu aici.
Eu v-am adus cafeluta si va doresc mult mult spor in tot ce faceti.
Astazi, primesc vizita soacrei, desi cum bine zicea parintele care ne-a cununat, a doua mama.

Va pup dulce dulce.

Adelina, iti doresc sa ai o relatie cum am eu. O fiinta cu mult tact care a omis sa-mi reproseze greselile inerente tineretii mele (plina de ifose - ce rusine imi este acum cand imi amintesc) si care m-a ales pe mine sa-i fiu sprijin in cumpana vietii ei. Sincer, imi doresc ca si soacrele copiilor mei sa-i semene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2013, 09:15 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, scumpe gargarite.

Ce bine este cand intri in Cafenea si simti aroma de cafea. Multumesc, Adelina.
Eu v-am adus astazi un mic dejun cu fructe sa va energizati. Este mijloc de saptamana abia si avem nevoie (eu una cel putin) sa ne mentinem tonusul pentru toate trebusoarele ce le avem de facut.

Si cum astazi este miercuri, nu uitati sa faceti macar o fapta buna: http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=9770

O zi frumoasa, presarata cu zambete!
Ninsoare de pupici,

Iulia, multumesc pentru afina. Este unul din fructele mele preferate, motiv pentru care cresc un afin de sase ani.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2013, 13:49 
Neconectat

Dragele mele, am simtit nevoia sa evadez putin din noianul de hartoage si unde puteam sa gasesc putina liniste decat in gradina gargaritelor. Dau o raita prin cafenea si ma incarc cu energia de care am nevoie in continuare. Nu prea reusesc sa-mi las si amprenta pe aici, dar astazi va las,

Si pentru ca biroul meu imi aduce mereu aminte de Iulia, iti multumesc aici pentru Saptamana recunostintei si iti las un mac,

Va imbratisez.

Elenuta, nu puteam sa ma ating de macul Iuliei, dar nici de canita Marinei, asa ca, acum cand inca port parfumul delicat al rozelor tale, iti multumesc.

P.S. Sa stii ca rozele sunt intacte. Le-am lasat celorlalte gargarite ca sa se bucure si ele. Macar cu aceasta fapta sa ma laud si eu astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2013, 15:28 
Neconectat

Subscriu in totalitate cuvintele Elenutei.
Cu mult dor de voi va salut si va imbratisez scumpe gargarite.
Am ramas in urma cu vestile, cafeluta si cu urarile de bine pentru acest an.

Impreuna cu Audrey Hepburn va las o cafeluta.

Va doresc un an plin de realizari si multa sanatate.

Rodi, mi-ai smuls un zambet cald si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: