Acum este 23 Iul 2026, 17:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 16 Ian 2013, 22:47 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am regasit dragele mele. Eu m-am intors din concediu si deja ma apuca plansul cand ma gandesc ca maine trebuie sa merg la munca. As fi venit iute-iute ca racul, dar nu a fost posibil.

Ovidia, iti doresc o noapte plina de odihna. Ti-am adus o lebada din scoici ca sa iti tina companie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 07:14 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragele mele.
Gargarite dragi, ieri m-am plimbat toata ziua. Am fost la prajitura, prin magazine, a fost o zi reusita. Astazi trebuie sa fac repede mancare, pentru ca apoi primesc vizita cumnatei si a baiatului nasilor, asa ca si azi mi se duce cusutul.
Va las cafeluta si va pup dulce.

Adelina, mie cuptorul mi-a salvat intotdeauna timpul de gatit. Puneam un ceva la cuptor si asezata langa el, il supravegheam in timp ce acul zbura pe goblen. Unde mai pui ca mancarea pregatita la cuptor este mai gustoasa, dar si mai sanatoasa.
Iti multumesc pentru bolul cu fructe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 08:49 
Neconectat

Buna dimineata si de la mine.
Adelina, multumesc de cafeluta.
Ovidia, bine ai revenit si spor la lucru astazi.

Pentru cine mai doreste, suplimentez si eu cu un ceiut.

O sarutare de roua, pentru voi, dragele mele.

Elza, eu iti multumesc pentru ceiut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 09:43 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Buna dimineata, Monica!

Ma opresc sa va spun ca m-am trezit cu zapada, exact asa cum imi doream. Sunt bucuroasa, parca mai mult decat un copil. Nu stiu daca reusim sa iesim afara caci Dario a avut un pic de febra, dar ne bucuram oricum de aerul curat pe care il aduce.
Va doresc si voua o zi minunata si multe zambete in jurul vostru.

Ei, sa mai zica cineva ca ceea ce ne dorim nu se implineste! Si, uite asa, avem prilej de multumire pentru Doamna Iarna.
Ii trimit lui Dario multa sanatate (stii tu: pulbere aurie presarata de Arhanghel Rafael)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 09:57 
Neconectat

Adelina, sa-ti fie bucatareala gustoasa!
Elza, multumesc pentru ceiut.
Ralu, ii doresc micutului sanatate.

La mine, lucrurile s-au cam complicat putin (cuscra are iar probleme de sanatate), asa ca pe la miezul noptii trec si eu prin gradina si incerc sa recuperez timpul petrecut departe de voi.

Aduc pe fuga o salata pentru un start bun. Monica, stiu ca tu sigur nu o vei refuza.

Va imbratisez pe fiecare in parte.

P.S. Iulia, Ovidia, ma bucur sa va revad.

Bica, mi-ai mai dat o tema: cum sa fac acele capacele la mere. O sa am nevoie de muuult exercitiu.
Iti multumesc pentru asa regal.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 10:16 
Neconectat

Nic, banuiesc ca ai gasit imaginea si ai postat-o, uitand de conotatia licentioasa a acelui cuvant.
Ai si tu dreptatea ta. Numai ca avem si telecomanda. Stiu ca o sa-mi replici ca eu nefiind consumatoare TV, n-as fi cea mai avizata sa imi spun opinia. Ai dreptate, dar atat cat am National Geographic, Discovery (cu toate canalele lui), DaVinci Learning, FLN si altele, sunt de acord doar cu jocul de cuvinte si numai daca ne referim la un anumit segment de piata al televiziunii, segment ce creeaza produsul pentru subdezvoltatii mintali. Subdezvoltati pe care din pacate media ii formeaza, desi natura mama i-a adus pe lume cu mintea intreaga. Aici, eu apas pe pedala educatiei in familie care nu este egala cu ia telecomanda si uita-te la TV sau ia mouse-ul si joaca-te pe computer.

Iti multumesc pentru ca ai vrut sa imi descretesti fruntea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 12:03 
Neconectat

Buna dimineata va spun si eu la amiaza.

Va rog sa scuzati intarzierea, dar "am asteptat sa le scot de la cuptor", sa vi le aduc calde.

Glumesc, evident, ca nu-mi vad capul dintre cifrele pe care maine trebuie sa le raportez la minister, dar simteam nevoia de o pauza. Si unde o puteam face mai bine decat langa voi, in cafenea.
Si pentru ca azi e joi, voi spune asa:

Elenuta, multumesc pentru mac. E la fel de delicat ca si tine.
Rodi, multumesc pentru ca mi-ai descretit fruntea cu partenera ta de cafea.
Ovidia, multumesc pentru revenirea ta. E revigoranta.
Adelina, multumesc pentru cafea.
Elza, multumesc pentru ceai.
Ralu, "am vazut" zambetul pe chipul tau la sosirea zapezii si-ti multumesc pentru asta. Ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta.
Bica, scumpa mea bunicuta, si eu ma bucur din suflet sa te revad si-ti multumesc pentru salata de fructe. Eu am luat o cireasa.
Nic, si tie iti multumesc pentru trecerea discreta, dar plina de realitate, prin cafenea.
Si, la final, dar nu in ultimul rand, iti multumesc Monica pentru ca m-ai facut sa mi se incurce limba in cuvantul multumesc.

Va doresc sa aveti astazi o zi plina de multumiri.

Iulia, impresia mea este ca am conlucrat pentru acest multumesc de astazi si din fiecare zi, ce il trimit si eu catre tine.
Este exact ce am primit astazi in inbox:
Indiferent daca eşti conştient sau nu de acest lucru, tu ii transmiţi astăzi Universului o comanda care va fi livrata in viitor.
Gândurile si sentimentele tale predominante de astăzi vor crea automat frecventa pe care se va desfăşura viata ta de mâine.
De aceea simte-te cat mai bine acum si de-a lungul întregii zile de astazi si astfel viitorul tău va deveni magnific.

Croissantele cu ciocolata si nuca sunt preferatele mele, dar din pacate trebuie sa te refuz. Au capacitatea de a ma face asemenea lor, - dulci (nu ca nu mi-ar placea) si umflăţele.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 13:48 
Neconectat

Buna ziua,

O fi iarna, dar eu n-o vad.
Vreau sa vad doar primavara si vara, asa ca va aduc parfum de liliac.

Mult spor in tot ceea ce faceti.

Lenuta, mie imi plac toate anotimpurile, dar sincer, imaginea ta ma face sa jinduiesc dupa parfumul liliacului.
Iti multumesc pentru toata gingasia ce simt ca o emana aceasta imagine. Parca te descrie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 14:25 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Printre dosare, sedinte si rapoarte, vin sa ma revigorez putin in minunata noastra cafenea.
Va doresc tuturor spor in ceea ce faceti si va imbratisez cu drag.
Va pup.

Abriela, printre multe activitati de astazi, am mers si la biserica sa imi iau ramas bun de la o persoana ce si-a ales drumul spre Lumina.
M-au frapat comentariile celor mai in varsta care vorbeau numai cu Doamne, sper sa aiba Lumina, pe cat de multa lumina a dat; Doamne ai ales prea repede sa ii aduci viata dupa care tanjim de cand ne nastem s.a. Un soi de intelepciune a varstei a treia ce vedea aceasta despartire fireasca desi recunostea ca sederea defunctului pe pamant ar fi adus un plus de lumina celor din jurul lor, dar si un cumul de multe alte fapte bune, asa cum obisnuia zilnic.
Eu, care sunt dependenta de flori, am avut un recul in fata multitudinii de coroane. In limbajul lor emiteau respecul pentru cel ce urma sa fie inmormantat, dar mie mi s-au parut lipsite de viata. Pareau la fel de inghetate ca aerul din capela bisericii.
Asa ca, hai sa ramanem printre dosare, sedinte si rapoarte si sa ne revigoram constat din seva vietii.
In fapt de seara aduc caldura unui ceai aromat:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 16:20 
Neconectat

De astazi a venit iarna cu ploi si vant si pe la noi. S-au dus zilele cu soare, asa ca saracutele flori din gradina tremura de frig. Ma consoleaza gandul ca aici nu se atinge 0°C asa ca nu exista riscul de a ingheta.
Pentru urmatoarele 6-7 zile sunt blocata in casa caci micutul meu este bolnavior. Este una din bolile pe care in copilarie le-am avut cu totii insa nu stiu cu care sa o asociez. Am inteles ca este ceva mai nou, iar in italiana se numeste bocca mani piedi (s-ar traduce gura maini picioare). Are mici bubite rosii in gurita, pe palma pana la incheietura si pe laba piciorului. Sper sa fie intr-o forma mai lejera, adica fara febra si dureri in gurita, fapt pentru care copiii nu reusesc sa manance. In multe cazuri le vine greu sa si mearga de durere, iar febra oscileaza 39-40°C. Pana astazi pare sa fie bine. La gradinita au mai fost trei cazuri si sigur nu se termina la Alessio.
V-am adus numai vesti bune.
Sper ca voi sa aveti o zi placuta.

Alia, ii doresc micutului Alessio sa suporte usor aceasta perioada si sa iasa repede la liman, sanatos.
Boala are aceeasi denumire si in limba romana. Din stiinta mea, rar este diagnosticata corect.
Iti doresc sa ne aduc vesti bune, fara ghilimelele de astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: