Acum este 23 Iul 2026, 17:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 17 Ian 2013, 17:25 
Neconectat

Nume forum:1
Alia, nepotica mea a avut de curand aceasta boala. Diagnostic: stomatita. Medicul i-a spus cumnatei ca se mai cheama si 'boala mainilor murdare". Nu in adevaratul sens al mainilor murdare, nespalate, dar atinse de virus, iar ei cum sunt mititei mai duc si manutele la gurita.
Sanatate multa micutului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2013, 19:38 
Neconectat

Buna seara, dragi Gargarite.
Buna seara, Monica.
Reusesc si eu sa poposesc la cafenea. Timpul care parca a intrat la apa si o conexiune la internet destul de slaba reusesc sa ma tina departe de voi. Am reusit sa mai citesc cate ceva, dar cum vroiam sa postez cum se bloca. Dupa 2-3 incercari renuntam. Sper ca in seara asta sa-l pacalesc.
Ovidia, sper ca ai avut un concediu placut. Ma bucur sa te revad.
Alia, sper ca Alessio sa se vindece repede.
Ma bucura linistea si armonia din cafenea si faptul ca fiecare Gargarita incearca sa lase cate o urma in acest spatiu minunat. Va multumesc.
Monica, iti multumesc pentru toate cuvintele si gandurile pe care le asterni aici.
Noi suntem bine si am reusit sa ne inscriem la gradi. Deocamdata si eu si Alexandru suntem foarte incantati. Sa vedem ce se va intampla luni cand va fi prima zi de gradinita.

Va doresc o seara minunata.

Tot asa cum mladitele palpita sub pamantul iernii, tot asa palpita bucuriile in inima ta, Nico. Ma bucur ca te simti implinita prin Alexandru si iti doresc sa iti traiasca toate sperantele ce le porti in inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 07:06 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, prietene dragi.
Am servit cafeluta si va doresc o zi frumoasa.
Bica, mi-a iesit mancarea, si cum bine a zis Monica, am bagat la cuptor si intre timp am facut altceva. Multumesc ca esti alaturi de noi.
Iulia, sa stii ca eu am mancat vreo trei cornuri. Multumesc ca m-ai servit.
Lenuta, multumesc pentru parfumul de liliac.
Abriela, multumesc pentru urare si iti doresc mult spor si tie.
Alia, multumesc ca esti alaturi de noi si multa sanatate printisorului tau.
Elza, multumesc ca esti mereu prezenta la cafenea.
Nico, multumesc pentru zumzetul aripioarelor tale, care au zburat prin topice. Pupici pentru Alexandru.
Monca, multumesc pentru ca ne faci viata mai frumoasa si pentru interventiile tale pline de invataturi.

Va pup dulce si va strang tare in brate.

Adelina, multumesc pentru multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 08:09 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, gargarite harnicute.
In sfarsit reusesc si eu sa ajung in cafenea.
Alia, multa sanatate puiutului tau.
Adelina, multumesc pentru cafea, delicioasa.

Noi ne pregatim de bucatarit. Cine ni se mai alatura? Hi, hi, hi!

Monica, ideea cu ceaiurile este foarte buna. Multumesc.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si cu mult spor.

Rralluca, eu iau bucatarul si iti multumesc. O sa bucataresc cu el multi pupici dulci pe manute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 09:45 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Adelina, multumim de tratatie.
Rraluca, daca n-as fi la serviciu as bucatari si eu ceva.
Nico, ma bucur sa te revad la cafenea.

Astazi sunt intr-o forma buna, de dimineata m-am cantarit si am observat 3 kilograme in minus. Este o promisiune ce mi-am facut-o la inceputul anului si pe care am de gand sa mi-o respect. Mi-am propus sa slabesc 25 de kilograme, acum pot spune cu mandrie ca mai am doar 22 kilograme.
Kilogramele in minus mi-au inseninat ziua, macar vad ca eforturile mele, dau roade.

Asa ca in dimineata asta eu va invit la o cescuta de ceai ce ne purifica.

O zi frumoasa va doresc, dragele mele.

Elza, tare motivant ceea ce ne spune cantarul. Eu ma cantaresc in fiecare dimineata si trec informatiile pe tableta, unde adaug si ce am mancat cu o zi inainte. Daca observ o crestere (chiar si de cateva sute de grame), cercetez ce a fost vinovat (desi intrebarea corecta este cine a fost vinovat) si nu mai recidivez.
Iti doresc succes si te anunt ca o colega de-a noastra mai are putin si bifeaza 50 de kilograme in minus (are vreo 200 de zile de dieta).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 10:27 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, zana Monica.

Vin si eu alaturi de voi la o cafeluta, ca tare bine este sa-mi incarc un pic bateriile alaturi de voi. Aduc si vesti bune, Stefi se vindeca, deja ieri nu i-am mai dat nici un antitermic pentru ca nu a mai fost nevoie. Si pentru ca vindecarea depinde tare mult si de odihna, doarme mititelul non stop aproape. Mihaita, in schimb, imi aduce durere in suflet prin comportamentul fata de mine, mereu pus pe harta, mereu sa nu ma asculte. Stiu ca este felul lui de a ma pedepsi, pentru ca pe mine ma considera vinovata de situatia cu tati. Dar am credinta ca Dumnezeu si timpul le vor rezolva pe toate.

Elza, nu este cam mult 25 de kg? Ma scuzi, poate vorbesc in necunostinta de cauza. Eu, din cauza problemelor, am slabit intr-un an de zile 20 de kg, fara sa vreau. Nu am insa convingerea ca este si bine pentru organismul meu. Ce-i drept, acum am revenit la dimensiunile conforme cu constitutia mea, ma misc mult mai usor, dar nu stiu ce efecte are pe termen lung aceasta pierdere in greutate. Eu iti doresc sa reusesti tot ce ti-ai propus, sa ajungi la greutatea dorita prin metode cat mai naturale.

Va doresc tuturor o zi minunata si va imbratisez cu mult drag.

Ioana, incearca o discutie cu Mihaita ca de la adult la adult si nu uita, ulterior, sa-l tratezi in continuare ca fiind un adult. In urma unei probleme din familia mea (alta decat a ta), am avut parte de un astfel de recul de la baietelul meu, motiv pentru care am adoptat aceasta tactica ce nu a dat gres. Astfel se maturizeaza si mai repede si se implica si mai mult in a-ti fi aproape.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 10:28 
Neconectat

Buna dimineata, gradina frumoasa!

Alia, imi pare rau pentru Alessio, iti doresc sa fie doar o forma usoara a acestei boli si sa treaca repede.
Elza, felicitari pentru inceput, cam acelasi obiectiv il am si eu, dar strada este lunga, iar toate evenimentele din ultimul timp, mi-au cam incurcat planurile pentru ca timpul pentru mine este aproape inexistent.
Monica, pulberea magica si-a facut efectul, Dario si-a revenit repede, fara urmari. Astazi avem ultima sedinta de fizioterapie la privat si de luni incepem la spital.
Rralluca, ti-as fura si eu bucatarul, dar il las pentru restul gargaritelor, eu ma multumesc cu al meu.
La noi zapada s-a topit deja, ieri era o flescaiala de mai mare dragul prin oras, dar tot am scos nasul afara un pic.
Va doresc o zi calduroasa si plina de soae in suflet.

Ralu, l-am adus aici, pentru conformitate:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 10:31 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!

Multumim pentru gandurile si urarile ce le-ati scris. Alessio este bine, pare sa fie intr-o forma usoara, fara febra si dureri. Inca cateva zile si vor trece toate.
Ma grabesc ca s-a trezit si nu mai pot sa stau.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 12:38 
Neconectat

Bine v-am gasit, va spun si eu.

Multumesc pentru ceai si cafeluta. Au fost delicioase.
Eu astazi v-am adus niste fructe:

Si pentru ca astazi este Vineri - ziua sentimentelor pozitive, va doresc sa ajungeti la bunastarea interioara pe care v-o doriti si sa plutiti pe intregul parcurs al zilei.

Zambetul fie cu voi!

Iulia, in schimbul atator fructe (pentru care iti multumesc si iti sunt recunoscatoare), aduc o imagine unde florile seamana cu fulgii de nea ce cad acum la noi.

Va doresc un weekend plin de relaxare, in timp ce eu ies incet din scena pentru a ma bucura de cateva zile de concediu.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 18:39 
Neconectat

Concediu placut Monica si, trebuie sa recunosc, eu il asteptam pe Sfantul Rafael la modele noi.

Letitia, multumesc pentru urare.
Stii tu, fiecare om la un moment dat in viata cauta ceva, iar acel ceva, dupa parerea mea umila, este Dumnezeu (in toate formele prezentei lui), caci fara el omul este gol.
Cu Arhanghelul Rafael am o relatie speciala si ori de cate ori trec pe langa o biserica ce poarta hramul Arhanghelilor Mihail si Gavril, imi aduc aminte de el. Mi-l imaginez cum de pe aripi i se scutura prin mantia-i verde pulbere aurie, vindecatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: