Acum este 14 Aug 2026, 04:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 18 Ian 2013, 13:47 
Neconectat

Nume forum:1
Ivan Ioana Adina scrie:
Eu propun sa scriem cat mai simplu aceasta regula, fara a face prea mari restrangeri la imaginatia participantelor.
7) Titlul nu poate fi propunere personala, indiferent cum inversati/articulati cuvintele.

De exemplu, la Flori indragostite nu putem folosi titlul ca atare, Indragostite flori sau florile indragostite si exemplele pot continua.
Imi pare foarte rau pentru cele care au fost descalificate din cauza acestei reguli. Doar prin scrierea cat mai simpla putem evita astfel de incidente.
Sper ca nu v-am deranjat cu parerea mea.
Pentru mine, este perfect in acest mod.
Putem adauga, asa cum am mentionat si in concurs, ca moderatoarea trebuie sa specifice, in momentul preluarii concursului, eventuale alte cuvinte care nu se pot folosi. Eu zic ca doar in acest fel nu pot fi discutii, dar se poate adapta regula in functie de fiecare concurs.
Exemplu la concursul de acum: nu se poate folosi titlul, iar moderatoarea specifica de la inceput ca nici cuvantul "indragostite" nu se poate utiliza. Eu nu doresc sa ingradesc nici propunerea pe care o face TTT prin titlul concursului, pentru a nu ajunge sa se posteze aceste topice de tipul "concurs 1, 2, 3, ...".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 14:03 
Neconectat

Este o idee excelenta ca moderatoarea sa specifice clar ce cuvinte nu se pot utiliza pe langa titlul deja propus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 17:51 
Neconectat

Si mie mi se pare buna ideea ca moderatoarea sa specifice cuvintele care nu pot fi folosite.
Monica, se pare ca de data asta am rezolvat-o foarte usor.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 20:10 
Neconectat

Sa se specifice cuvintele sau combinatiile de cuvinte ce nu pot fi folosite. In anumite cazuri se poate folosi un cuvant, dar nu in anumite combinatii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 21:26 
Neconectat

Citat:
Putem adauga, asa cum am mentionat si in concurs, ca moderatoarea trebuie sa specifice, in momentul preluarii concursului, eventuale alte cuvinte care nu se pot folosi. Eu zic ca doar in acest fel nu pot fi discutii, dar se poate adapta regula in functie de fiecare concurs
Sper sa nu va suparati pe mine, dar totusi ar trebui o regula general valabila. Posibilitatea propunerilor nu trebuie sa depinda de parerea subiectiva a moderatoarei fiecarui concurs. Pentru ca o moderatoare poate accepta folosirea unor cuvinte, la urmatorul concurs alta moderatoare poate sa interzica aceast lucru.

Spun aceste lucruri pentru ca cu cat lamurim mai bine acum acest aspect, pe viitor nu vor mai aparea asemenea situatii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2013, 22:04 
Neconectat

Vero, aici nu este cu suparare deloc chiar. Se discuta si atat.
Tu ai dreptate intr-un fel, dar o regula generala a fost cea de pana acum, parerea mea si precum s-a vazut, a dat loc de interpretari. Dar daca tu reusesti sa o formulezi intr-un alt mod, eu nu am nimic impotriva. Eu cred ca nu vom putea face ceva general, pentru ca fiecare concurs are specificul lui care se poate determina doar in momentul lansarii concursului. Tocmai de aceea am specificat ca moderatoarea poate face acest lucru, pentru a usura munca Monicai.
Parerea mea este ca trebuie sa ne incredem in capacitatea moderatoarei de a alege in mod obiectiv ceea ce nu poate fi postat, iar eu cred ca asta o putem face (amintesc ca cine poate modera aceste concursuri trebuie sa aiba cel putin un an vechime pe acest forum).

Eu as dori sa amintesc ca aceasta regula se impune din doua motive principale, de care toate trebuie sa tinem cont atunci cand propunem un titlu:
1. usuram munca Admin acestui forum;
2. este mai usoara alegerea titlurilor de catre TTT fara a se gasi in fata unei liste care repeta ceea ce deja exista sau ceea ce ele au propus deja prin titlu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2013, 10:03 
Neconectat

Citat:
Parerea mea este ca trebuie sa ne incredem in capacitatea moderatoarei de a alege in mod obiectiv ceea ce nu poate fi postat, iar eu cred ca asta o putem face (amintesc ca cine poate modera aceste concursuri trebuie sa aiba cel putin un an vechime pe acest forum).
Citat:
1. usuram munca Admin acestui forum;
2. este mai usoara alegerea titlurilor de catre TTT fara a se gasi in fata unei liste care repeta ceea ce deja exista sau ceea ce ele au propus deja prin titlu.
Draga Ralu, din aceste puncte de vedere nu m-am gandit. Ai dreptate. Am inteles si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2013, 11:13 
Neconectat

Ralu, cred ca este cea mai inteleapta alegere, iar daca nu indraznesc prea mult, ar putea chiar Monica in momentul in care aduce modelul nou in discutie sa specifice aceste cuvinte. Este doar parerea mea si sper sa nu supar pe Monica pentru indrazneala, stiind ca are atatea deja pe cap. Am dorit sa expun acest gand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:09 
Neconectat

Sunt de acord cu solutia propusa de Ralu.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Ian 2013, 11:53 
Neconectat

Dragele mele, am vazut ca majoritatea dintre voi ati imbratisat ideea lui Ralu si anume, ca moderatoarea, in momentul in care preia concursul sa-si asume dreptul de a elimina cuvintele pe care considera ea ca nu trebuiesc incluse in titlu.
In cazul acesta, daca nu aveti nimic de obiectat, o rog pe Monica sa includa acest aspect in regulament. Daca aveti obiectii va rog sa le aduceti aici. Nu uitati ca pana nu se decide acest aspect nu se vor mai expune concursuri de acest gen.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: