|
Acum este 28 Iul 2026, 12:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2013, 14:51 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Da, wau! Zic si eu ca alte gargarite. Nu reuseam sa ajung la sfarsitul paginii vizualizand bogatia laditei. Este fermecata! Sanatate si ochisori buni iti doresc sa le poti lucra pe toate.
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2013, 17:23 |
|
|
|
Mulțumesc tare mult Sorina. Ochisori buni tuturor gargaritelor si timp pentru a adauga cat mai multe comori la colectie.
Te pup dulce.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2013, 21:44 |
|
|
|
Vad ca ai o ladita bogata numai cu modele frumoase. Iti doresc sanatate si timp sa le cosi.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2013, 22:24 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Draga mea Helen, o colecţie atât de frumoasă şi variată. O colecţie impresionantă plină de culoare şi parfum. Îţi doresc să adaugi lădiţei tale toate modelele pe care ţi le doreşti. Iar timpul să fie prietenul tău, ca să le poţi coase pe toate. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 20 Ian 2013, 23:37 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce minuni cuprinde ladita ta, Helen. Am vazut ca peisajele sunt pe primul loc. Imi plac si mie foarte mult, unele le am si eu, altele mi le-as dori. Iti doresc sa le duci cat mai repede la Colectie. Cu drag,
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 21 Ian 2013, 01:37 |
|
|
|
Draga Alia, multumesc frumos. Da, peisajele ocupa primul loc, insa nu numai. Le-am adunat in ladita treptat. Ochisori sanatosi. Pupici dulci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 21 Ian 2013, 01:40 |
|
|
|
Draga Marina, multumesc frumos. Daca ar fi sa adun toate modelele care imi plac, hei, hei... dar asa cum ai spus, sa am si timp mai mult si ochi sanatosi sa le pot aduce la Colectie. Multumesc frumos. Pupici multi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 23 Ian 2013, 02:10 |
|
|
|
Helen ai strans in ladita o multime de modele frumoase. Sa le cosi cu drag si spor. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 23 Ian 2013, 07:51 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Helen ai fost o furnicuta de data asta, foarte strangatoare si harnica. Felicitari ca ai reusit sa strangi o ladita de zestre atat de mare.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Helen - ladita mea de zestre Scris: 23 Ian 2013, 11:07 |
|
|
|
Multumesc dragele mele, Nadina, Andru. Asa este, am o ladita plina cu modele care abia asteapta sa vada lumina zilei. Sper sa vin cat de curand cu un model in serial deoarece momentan lucrez un goblen micut pe care vreau sa-l ofer cadou insa este de la alta firma si nu pot posta imagini pe forum. Aripioare la ac si ochisori buni. Va imbratisez cu drag si va pup dulce.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|