Acum este 21 Apr 2026, 06:38

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Ramona
MesajScris: 16 Noi 2012, 18:24 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea prietena, de cate ori vad ce scri si cum scrii mi se pune un nod in gat de emotie.
M-am pierdut in lanul tau de flori si amintiri. Greselile nevazute din frumosul tablou, sunt greselile tale fata de matusa. Discrete, nevazute, dar retraite dupa ani. De cate ori citesc in topicul tau, parca Supa de pui se deschide din nou in inima mea.
Te imbratisez cu caldura si dragoste si promit sa nu ma emotionez pana la lacrimi (sunt o romantica incurabila).
Pupici ingerasului tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2012, 10:35 
Neconectat

Ramona, am ramas muta de uimire cand am vazut frumusetea de goblen ce a iesit din mainile tale.
Te felicit pentru gestul pe care l-ai facut si pentru inima ta mare.
Toate greselile pe care le facem, cu voie sau fara voie, ne sunt iertate de prietenii nostri adevarati.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2012, 10:56 
Neconectat

Astazi gasesc in colectia ta un peisaj minunat.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2012, 00:48 
Neconectat

Ramona, emotionanta poveste, iar modelul cusut este superb. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2012, 20:15 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 09:53 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 12:55 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Ian 2013, 15:18 
Neconectat

Dragele mele, am recitit ce am scris la goblenul anterior si m-am infiorat. Cat de cruda eram! Cruda, cu intelesul de haina, implacabila, necrutatoare, neiertatoare, neinduplecata, neinduratoare, nemilosa, nemilostiva. Nu stiu daca ma va ierta Dumnezeu intr-o zi, dar eu, cel mai crunt judecator al meu, simt ca nu ma voi impaca nicioadata cu persoana ce am fost.

Dalina, si sunt o romantica incurabila, dar in aceeasi masura, un Marte exploziv (cum spune Jeni, astroloaga noastra) sta pe inima mea.

Eli, zici ca am suflet cald? Hmm!
In catetgoria simt ca nu ma voi impaca nicioadata cu persoana ce am fost intra si o crima a tineretii mele. Ma iubeam in ilegalitate (pe atunci era o rusine sa-ti traiesti preludiul casatoriei fara actul ce-ti certifica casatoria si virginitatea) cu cel ce avea sa devina sotul meu si uite asa, pe nepregatite a aparut o sarcina. Nici o clipa nu m-am gandit ca acolo, in mine este samanta unui pui ce ma alesese sa ii fiu mama, asa ca am facut urgent un chiuretaj clandestin ce mi-a marcat viata si noptile ce mi-au devenit mai apoi cosmarul zilelor. M-a marcat fizic in sensul ca mi-a subrezit sanatatea (chiuretajele se faceau pe atunci in conditii de igiena precara). Psihic: dupa o noapte de cosmar in care doua manute ale unei fetite ma cautau ca sa se stranga cu drag in jurul meu, iar eu, amintindu-mi mereu pacatul, le alungam prin fuga de la locul faptei. A doua zi cosmarul noptii revenea cumplit printr-o stare de oboseala si sfarseala, o stare constanta de nervozitate, nemultumire si gust de cearta.
Mai departe stiti din celalalte postari, cum l-am adoptat pe Angel, baiatul nostru autist si cum am ales sa imi duc crucea, ca un soi de penitenta vizavi de pacatul meu de neiertat.
Mai stiti ca sunt o persoana ce daca doarme trei-patru ore in 24 de ore este prea mult. Multele mele job-uri datorate unei miscari financiare nechibzuite nu au fost o problema din acest punct de vedere. Cred ca mi-au dat sansa de a ma tine departe de multele mele ganduri, intre care amintirea de mai sus, atarna si ea greu.

Pe Pofticioasa am lucrat-o gandind ca asa ar fi trebuit sa arate fetita mea, intr-un anumit moment in viata.
Miha, nu stiu daca o voi tine pe un perete in casa mea sau voi alege sa o daruiesc. In momentul de fata sunt fericita ca mainile meu au reusit sa mai finalizeze ceva.
Ei, Mona, iata inca o istorioara din viata mea.
Nadina (Toate greselile pe care le facem, cu voie sau fara voie, ne sunt iertate de prietenii nostri adevarati.), sper ca si Dumnezeu sa imi fie un prieten adevarat si sa ma poata ierta.

Nuti, Nico, Cosmina, Elisabeta si Rodic, va multumesc si va pup dulce.

P.S. Nu ma intrebati de ce goblenul nu are stralucire pentru ca nu stiu ce sa va spun referitor la setari etc. la un aparat de fotografiat de pe timpul lui Pazvante.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Ian 2013, 15:47 
Neconectat

Ramona, imi place mult colectia ta. Nu stiu cum de mi-a scapat pana acum. Probabil ca in fuga mea prin gradina am omis sa intru si pe la tine. Pofticioasa imi place la nebunie, ma bucur sa o vad lucrata.

Ca un raspuns la dorinta ta ca Dumnezeu sa-ti fie prieten, iti pot spune cu mana pe inima ca Dumnezeu este prietenul tuturor, daca vede in inima omului credinta si pocainta adevarata. Iti spun asta ca o pacatoasa ce a simtit iertarea Domnului, prin toate lucrurile pe care El le-a trimis in viata mea (de exemplu, Stefi al meu este una din minunile trimise de Dumnezeu).

Te imbratisez cu mult drag si te admir sincer.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Ian 2013, 20:00 
Neconectat

Ramona este foarte frumoasa Colectia ta. Amurg de vara il am si eu in Ladita insa asteapta cumintel sa-i vina randul.
Spor la lucru in continuare.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: