Acum este 23 Iul 2026, 20:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 31 Ian 2013, 13:02 
Neconectat

Nume forum:1
Lenuta, iti multumesc pentru meniul zilei.
Iulia, ii tinem pumnii doamnei.
Va urez tuturor sa aveti o zi excelenta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Se pare ca astazi am ajuns prima in Cafenea, asa ca m-am grabit sa pregatesc micul dejun si cafeluta.

Noi am trecut cu brio de inspectia de la clasa. Copiii au fost minunati. Si, pentru ca orice cioara isi lauda puiul, trebuie sa ma mandresc si eu cu al meu. Pentru ultima ora, copiii au pregatit un soi de sceneta dedicata ocrotirii mediului. Stef al meu a fost Peter Pan si in timp ce-l schimbam in costumatie, presedinta de comisie a venit la mine si mi-a spus ca am un Peter Pan care socoteste foarte bine pentru varsta lui si ca a raspuns de fiecare data primul la matematica. Desi stiam acest lucru, nu pot sa va spun cat de mandra m-am simtit si ce mi-a crescut inima de tare.
Va las acum sa savurati cafeluta, iar eu ma duc sa dau o raita prin Gradina.
Sa aveti o zi frumoasa, asa ca voi.

Ninsoare de pupici,

Citat:
Sa aveti o zi frumoasa, asa ca voi.
Iar tu, Iulia, sa ai mereu parte de bucurii de la printii tai. Nimic si nimeni nu ne poate face mai fericite si mai implinite decat reusitele copiilor nostri. Traim prin ei, respiram prin ei.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 09:47 
Neconectat

Buna dimineata, inaripatelor,
Trec si eu pe aici sa iau mic-dejunul alaturi de voi.
Va doresc o zi excelenta si un weekend minunat.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 10:49 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica,
Buna dimineata, dragi gargarite,

Iulia, iti multumesc pentru micul dejun copios. Eu ma multumesc cu apa si la restul ma uit si salivez. Hi, hi, hi!
Lena, ma bucur ca te vad din nou in gradina.

Eu am adus ceai:

Din acesta am voie.

Dragele mele, dupa cum stiti, duminica m-am operat de colecist, ca sa vorbesc in termeni medicali (pe romaneste: fiere).
In ultima perioada am avut crize din ce in ce mai dese si mai urate de ajungeam la urgenta. Imi faceau perfuzii ma puneau pe picioare si eu tot nu ma duceam la operatie. Nu pentru ca imi era neaparat frica, ci pentru ca am doi copii mici si pentru ca tot timpul am avut ceva de facut. Si amanarea aceasta m-a costat destul de mult. Stiam ca este dublu septata si cu polipi, dar la operatie s-a descoperit si o pietricica, care culmea nu a aparut la cele 4 ecografii pe care le-am facut de un an si ceva. Minunea aceea imi facea de fapt zilele fripte.
Am fost operata laparoscopic. Toata lumea spune ca este o operatie usoara, dar numai cine o face stie ce simte. Bine ca am trecut-o cu bine. Pentru ca am avut drenaj, (un furtun iesit din burta) nu m-am simtit foarte confortabil. Dar au trecut toate si sunt acasa. Nu pe roze cum ma asteptam (zici ca tot sacul cu probleme ma astepta pe mine la usa), dar am supravietuit. Astazi ma duc sa-mi scot firele.
Va multumesc din suflet dragele mele ca ati fost alaturi de mine cu gandul si sufletul.
Draga Monica, prezenta Sfantului Rafael si a ta, sa nu o uit si pe Elza, am avut-o prin Mucenica care a stat cuminte pe noptiera in gentuta. Stiam ca nu voi fi in stare sa lucrez, dar am simtit nevoia sa o iau si sa o simt langa mine. Mi-a adus mare alinare luni cand am fost dusa pe sectie si unde nu vezi calmante decat daca esti pe duca. Asa ca am preferat sa vin acasa sa dorm in patul meu si sa am calmante la indemana decat sa ma rog pentru unul si acela ,,trebuie sa-l platesti, stiti cum".
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru grija ce mi-ati purtat-o. Sa stiti ca este mare lucru sa stii ca cineva se gandeste la tine si mai ales cineva pe care nici nu-l cunosti se roaga pentru tine mai mult ca unul de al casei. Cred ca stiti dragi gargarite, trecute prin ale vietii valuri la ce ma refer.
Asa ca am venit acasa. Emanuel este la mama care si ea a stat doua zile in spital pentru niste investigatii destul de complicate, dar a ramas tata si fratele meu cand nu este la servici sa aiba grija de el. Riana, in schimb, a ramas acasa ca sa mearga la gradinita. Mama soacra (ca numai mama nu o pot numii, - de cand am venit imi face numai mizerii), ma asteptam, dar nici chiar asa. Nu o intereseaza absolut nimic decat ca nu mai sunt apta de treaba si ca am toate sansele sa pierd un contract cu care eu asiguram linistea financiara a familiei. Ieri cu toate firele mele a trebuit sa ma duc la Busteni, acolo am eu domiciliul si sa rezolv la Fisc niste acte. Mi-a fost extraordinar de usor, mai ales ca de abia ma tin pe picioare si am slabit cat greutatea unui sac de ciment.
Mi-a dus fata murdara la gradinita. Cand am vazut-o marti in haine de casa, am zis ca mor. Mancare trebuie sa-mi fac singura sau imi face seara sotul. Parca sunt in locul lui Ioana cu problemele.
Daca aveti o soacra de treaba, trimiteti-o la mine ca o tin ca o printesa, cum am tinut-o si pe aceasta care nu merita nimic. Sotul este hotarat sa ne mutam si sa o lasam cu toate conditiile care i le-am facut. Este negru de suparare. De trei ani de cand a murit tata socru nu a interesat-o nimic, decat sa-si ia medicamente si sa plece la plimbare. Noi i-am platit tot. Ajutor am avut mai mult de o groaza din partea ei. Am ajuns la concluzia ca deca esti prea bun altii profita si isi mai bat si joc. Cand esti in putere, sanatos si faci de toate este bine, daca esti bolnav sunt multi care nu dau doi bani pe tine. Eu simt acum acest lucru pe pielea mea. De aceea am amanat operatia atata timp.
Cred ca v-am facut capul calendar, dar cand nu ai cu cine vorbi... Sunteti singurele mele prietene, chiar daca sunteti virtuale, parca te mai racoresti un pic.

Va doresc multa sanatate, aveti mare grija de voi si de copii vostri. Restul, toate vin si se duc.
Cu drag va imbratiseaza,

Dalina, referitor la mama soacra, eu spun ca ele ne vad mai puternice decat suntem (la cum o stiu, rezolva nora-mea) diferite de cum sunt ele, - motiv sa nu isi bata capul cu hainute de casa, hainute de gradinita. In ceea ce priveste pretentiile lor, eu socotesc ca o anumita varsta schimba perceptia realitatii.
Sunt intru totul de acord ca doua generatii nu trebuie sa locuiasaca in aceeasi casa, desi tare mi-ar placea sa am copiii langa mine.
Vezi ca ti-am trimis niste pulbere aurie cu sanatate tot prin Arhanghelul Rafael.
Iti multumesc pentru ceai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 12:44 
Neconectat

Buna ziua, Monica,
Buna ziua, dragele mele gargarite,

Iulia, felicitari pentru inspectie si multumesc pentru micul dejun. Eu am luat doar o cafea neagra si am mancat cateva fructe, caci astazi este vineri.
Lena, ma bucur sa te vad alaturi de noi.
Dalina, draga mea, refacere usoara si grabnica iti doresc.
Lasa-ma sa-ti dau dreptate referitor la faptul ca daca esti prea bun cu cineva ajungi sa fii luat de prost (ma scuzi Monica daca limbajul nu este adecvat). Si eu am vrut sa fiu de ajutor soacrei mele pentru ca statea cu Mihaita si ii luam mereu reteta, chiar cu riscul unor discutii cu sotul meu pe aceasta tema, tocmai de la "prietena" mea, care asa cum mentionam este farmacista. Am ajuns in final sa fiu data la o parte, iar domnisoara respectiva, datorita meseriei ei s-a infiltrat in familia sotului meu, devenind apropiata atat mamei soacre, cat si cumnatilor mei. In consecinta, se apeleaza la ea pentru medicamente sau preparate farmaceutice inclusiv acum.
Eu insa am ferma convingere ca Dumnezeu are grija de copilasii mei si ca lucrurile se vor aseza cum este mai bine pentru ei, iar vinovatii de toata suferinta lor vor plati pana la urma cu varf si indesat.
Asa ca, draga mea, capul sus! Esti o luptatoare si asa vei fi mereu, deci nu lasa soacra sa-ti amarasca zilele, ci ia-ti puterea din copii si sotul tau.

O calda imbratisare pentru fiecare gargarita a acestei gradini.

Ioana, nici o intalnire nu este intamplatiare in viata noastra, asa ca eu am preferat intodeauna (in astfel de situatii) sa ma intreb de ce am intalnit-o pe aceasta femeie in mama sotului meu. Sarcina mea nu a fost prea dificila, in primul rand pentru ca situatiile au fost putine, iar cunoasterea fiintei ei usurata de faptul ca suntem nascute in aceasi zi si luna.
Ma gandesc ca unii oameni intra in viata noastra ca sa ne arate cum sa nu ne comportam ulterior in viata si, iata, avem la un moment dat ocazia sa le multumim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 14:21 
Neconectat

Buna ziua, gargarite,
Buna ziua, Monica,

Iulia, ma bucur ca ai un asa baietel si ai de ce sa fii mandra. Felicitari si pentru inspectie.
Draga Dalina, iti doresc o refacere cat mai rapida si usoara. Acesta este un pas pe care trebuia sa-l faci.
Imi pare rau ca soacra ta este asa deoarece ea ar trebui sa fie o a doua mama, sa te sustina si sa te ajute. Dar esti o mamica puternica si curajoasa care va putea razbate tot.
Daca imi permiti, eu consider ca ai face o alegere buna daca te-ai muta.
Iti doresc multa sanatate si putere.

Aduc ceaiul pentru a ne pazi de raceala.

Gela, sunt prima ce iti multumeste pentru ceai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Feb 2013, 16:45 
Neconectat

Bine v-am gasit dragi gargarite. Multumesc pentru toate bunatatile pe care le-ati adus.
Draga Dalina insanatosire grabnica.
Draga Lenuta, vreau bucatarul.
Pup dulce.

Ovidia, desi l-am revendicat prima, ti-l cedez cu placere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2013, 10:21 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite,
Buna dimineata Monica,

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi si desigur alaturi de o cafea aburinda.
Va imbratisez cu drag.

Helen, multumesc pentru metafora inimilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2013, 10:50 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Tare imi este rusine ca nu reusesc sa va mai urmaresc in liniste, ci doar pe fuga si nici atunci nu reusesc sa citesc totul cum trebuie. Au fost doua saptamani nebune, cu terapia lui Dario la 11 de dimineata, mi-a dat peste cap toata ziua. Abia la 3 dupa-amiaza, ma asezam si eu si atunci cu capul plin de planuri pe ce sa pun mana inainte.
Ieri am facut vizita ortopedica la o luna dupa ghips si i-a dat liber la mers. Asa ca dupa vizita la spital, am avut fizioterapia in alta clinica (unde am gasit loc) si a inceput sa ii faca exercitii in picioare, putin cate putin. Inca nu are incredere sa se sprijine pe picioare pe deplin, dar ne-am echipat cu minge de pilates mare si cu ajutorul ei incepem si acasa sa exersam. Ii tremura piciorusele cand sta drept, nu este usor dupa 3 luni sa inveti din nou sa mergi. Speram sa nu avem surprize neplacute si sa mearga totul bine. Astazi mergem sa restituim caruciorul caci nu ne mai trebuie, avem unul de copii pentru iesit afara, iar in casa il purtam in brate, atat cat ma mai tine spatele.
Dalina, iti doresc sanatate si rabdare, vei trece cu bine si peste acest pas.
Va imbratisez pe toate si va doresc numai bine.

Ralu, sper ca lui Dario sa ii treaca teama de a calca normal, cat de curand. Dorinta de a proteja piciorul traumatizat atrage un mers diferentiat fata de cel normal si in final aceasta grija poate duce la o noua problema (este o experienta traita de mine).
Nu uita sa pui manutele ce deseneaza gargarite.

P.S. Si mie imi este jena ca nu pot fi alaturi de voi cat mi-as dori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2013, 12:00 
Neconectat

Buna ziua, Monica si dragi gargarite.
Draga Ralu, sper ca Dario sa reuseasca sa mearga cat mai repede. Increderea o va dobandi pe parcurs. Tie iti doresc multa energie si sa fii optimista.
Va las o cescuta de ceai si ceva dulce.

Gela, iti multumesc. Ceaiul este divin:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: