Acum este 23 Iul 2026, 20:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 02 Feb 2013, 19:51 
Neconectat

Nume forum:1
Buna seara, draga Monica.
Buna seara, dragi gargarite.

Draga Helen, multumesc pentru cafeluta de dimineata.
Draga Ralu, iti multumesc, si eu la randul meu va trimit, tie putere, si micutului Dario, multa sanatate si recuperare usoare.
Draga Gela, multumesc pentru ceai. Cescuta este de vis. Despre ceva dulce ce sa-ti spun, ca astazi am simtit o mare nevoie sa mananc dulce si m-a pus pacatul sa gust si eu putina miere. Am cautat peste tot pe internet ce am voie si ce nu am voie si asta nu am gasit. Sper sa nu-mi faca rau.
S.O.S cine a mai fost ,,Stropitorela" ca si mine (sunt plina de gaurele dupa operatia laparoscopica si arat ca o stropitoare), ce a mancat in primele saptamani ca incep sa invii si am o foame de lup.
Draga Monica, pulberea ta aurie de sanatate a ajuns la mine aseara. Am simtit nevoia sa ma duc la biserica si Arhanghelul Rafael, ma astepta. Dupa slujba de vineri seara, am ajuns alta acasa, mai linistita sufleteste si cu mai multa energie.
Dragele mele, nu am fost niciodata de acord sa stau cu socrii, nici in curte, dar in... casa. De fapt nici cu socrii, nici cu parintii. Cat de bine te-ai intelege, tot intervin discutii. Sincer am ramas pentru ca tata socru a fost bolnav, iar dupa ce s-a dus la cele sfinte mi-a fost mila de soacra sa o las singura. Dar cred ca mi-am facut datoria morala si ar fi cazul sa-mi vad de ale mele, ca in ultima perioada le-am neglijat de tot. Asa ca perspectiva va fi mutatul. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

La ceas de seara va aduc si eu un ceiut:

Draga Iulia am uitat sa te felicit pentru micutul matematician. Bravo lui!
Draga Oana ai mare grija de tine cu pietricelele la fiere. Daca nu ai crize este bine, dar nu o lasa prea mult sa astepte sa nu patesti ca mine. Eu, o perioada de timp pana sa ma operez, am baut ceai de anghinare. Este cumplit, dar foarte sanatos. Doctorul mi-a recomandat o cana dimineata pe sufletul gol. Iti recomand sa nu-l bei cald. Rece, cu ingitituri mici. Eu ma inchinam la cana si o jumatate de ora. Dupa ce bei ceaiul stai linistita intinsa, pe partea dreapta. Poate te mai ajuta macar o perioada.
Va imbratisez cu mare drag.

Dalina, stiu cata neoie de ajutor avem nevoie in astfel de momente de cumpana. Iti doresc ca pulberea aurie a Arhanghelului sa te insoteasca mereu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2013, 22:32 
Neconectat

Pasesc incet la cafenea si va las si eu un ceiut:

Noapte buna, dragele mele!

Ralu, iti multumesc pentru ceai. Eu iti trimit unul de lavanda.
O noapte buna si tie si lui Dario.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 09:18 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragele mele.

Astazi va aduc cafeluta si va doresc o duminica frumoasa.
Dragele mele, sa va spun si ce am patit ieri. Ca in filmele cu prosti. Am fost la bunica la tara, care are deasupra sobii intinsa o culme de rufe. Pe un colt al sarmei avea o bluza pusa, iar pe soba un castron cu supa cu galusti. Nu le-am observat cand am ajunSs. Cum imi este obicieiul, cand este frig afara ma asez pe scaunul de langa soba. Bunica, isi trage bluza de pe soba si castronul, drept in capul meu. Nu stiu daca va imaginati, cum este cu galusti in par, cu ceapa si morcovi pe gat in jos. Simteam ca am supa si in urechi.
Cu speranta ca nu v-am plictisit va las cafeluta si am fugit la invatat ca maine am examen.

Adelina, nu stiu cum este sa simti ca ai supa si in urechi, dar stiu ca eu, acum, am gura pana la urechi.
Iti doresc spor la invatat si succes la examene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 09:41 
Neconectat

Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite.

Draga Dalina, iti doresc multa sanatate si forta fizica si morala sa treci cu bine peste toate problemele.
Draga Adelina, iti multumesc de cafea, imi prinde tare bine. Mult succes la examen si spor la invatat. Si eu am astazi ultimul examen din sesiune, sper sa fie bine si sa ma intorc in forta la goblenele ce-mi duc dorul; nu am cusut nici un punct saptamana asta.

Sa aveti o zi minunata!

Bafta la examen Vero!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 09:52 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Adelina multumesc de cafea.
Vero iti multumesc pentru urari, deja incep sa ma simt mai binisor. Restul problemelor, cu ajutorul Bunului Dumnezeu se vor rezolva ele. Nu vreau sa disper ca am doua mladite de crescut si Bianca chiar daca e mare si ea are nevoie de mami.
Tuturor gargaritelor ce au examene le doresc multa bafta!
Eu sunt cu ceaiul:

si m-am gandit sa aduc canite speciale si pentru Nic si Babuta lui:

Va doresc o duminica placuta.

Dalina, cum am putin timp fac cateva modificari. Duc trandafirul pe canita babutei lui Nic si astept sa infloreasca floarea de ceai din cescuta.
Iti doresc o zi frumoasa ca tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 10:10 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite,
Buna dimineata Monica,

Am trecut repede pe la cafenea si am lasat un ceai fierbinte in special pentru Irela care este racita. Insanatosire grabnica!
Dalina, multumim frumos pentru ceai. Cele doua canite sunt superbe. Imi si imaginez doi batranei care dupa o viata petrecuta impreuna stau la un ceai. Este ceea ce imi doresc mie si tuturor.
Adelina, mi-am inceput ziua razand cu patania ta. Hi! Hi! Hi! Nu-mi doresc sa fi fost eu in locul tau.
Ralu, multa putere si rabdare sa treci mai departe. Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Gargaritelor care au examene le urez multa bafta.
Si de asemenea multumesc pentru tratatia primita - imi place sa beau si un ceai si o cafea in compania potrivita.

O zi frumoasa tuturor gargaritelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 10:12 
Neconectat

Si acum las pe masuta ceaiul promis.

Pofta buna!

Helen, iar nu am parte de o pernuta shabby chic. Trebuie sa o cedez lui Ralu. Fata de masa, cu siguranta, o va revendica Adnana, asa ca eu ma multumesc cu canita ce are insemnele Sfantului Patrick. Iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 10:34 
Neconectat

Buna dimineata si de la mine.
Am servit si cafeluta, am servit si ceai in compania voastra si tare bine este. Incep ziua in forta.
Dalina, pentru tine o imbratisare mare de tot, prinde-o si nu-i da drumul.
Adelina, mi-ai facut pofta de supa cu galuste.
Helen, florile tale m-au binedispus.
Ralu, sanatate multa lui Dario si rabdare pentru voi si chiar incredere in Bunul Dumnezeu ca toate se vor rezolva.

Eu va las un suc de fructe, va doresc o zi frumoasa. Voi fi si eu alaturi de voi macar astazi, desi lucrez de acasa, caci de maine iuresul de la serviciu iarasi ma va prinde si nu voi avea timp sa stau la cafenea cu voi.

Si inca ceva, gargarite din Bucuresti, va provoc la o intalnire, ce spuneti?
Rodic, stiu sigur ca tu vei veni, Dani, daca tot esti in Bucuresti ce spui? Clementina? Ma opresc aici si va las pe voi, pe toate cele nenominalizate si nominalizate, sa spuneti prezent. Voi face cererea si in topicul Intalnirea Gargaritelor, caci aici suntem off-topic.

P.S. Am uitat sa va spun ca am mai castigat ceva teren in lupta cu kilogramele, inca 2 in minus.

Elza, iti doresc succes mult in lupta cu kilogramele. Este motivanta aceasta scadere fiindca iti da forta de a ramane consecventa.

P.S. Clementina nu locuieste in Bucuresti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 12:00 
Neconectat

Cu atatea tentatii nu puteam sa nu poposesc si eu la cafenea. Va multumesc pentru toate bunatatile pe care le aduceti.
Dupa o noapte ceva mai agitata, incerc sa imi revin cu o doza mare de cafea.
Dalina, recuperare usoara. Imi pare rau de celalalte probleme, dar cum te stiu o luptatoare, sigur le vei rezolva.
Ralu, recuperare usoara in continuare. Pup manutele lui Dario.
Lena, ma bucur sa te revad.
Elza, ce initiativa frumoasa. Sper sa se finalizeze. Eu astept cu drag fotografii.
Adelina, bafta la examen.

O duminica minunata!

Nico, o duminica frumoasa si pentru tine si Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2013, 13:28 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite. Ma bucur tare mult sa va regasesc la cafeneaua noastra draga.
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut trei ani de cand am pasit timid in aceasta minunata gradina si sper sa fim impreuna multi ani si de acum inainte.
Si cum acest eveniment nu poate trece nesarbatorit, va servesc cu ceai, cafea si tort:

Sa aveti o duminica minunata alaturi de cei dragi.
Va pup.

Abriela (era cat pe ce sa scriu Marie), iti doresc sa zbori cu aceeasi gratie multi ani alaturi de noi.

P.S. Eu am luat petala din cescuta cu ceai, sa o presez in cartea amintirilor gargaritelor ca sa ne aducem aminte de acest moment.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: