|
Acum este 17 Iun 2026, 14:58
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 04 Feb 2013, 09:00 |
|
|
|
Multumesc tare mult Nadina. Andru, am sa revin cu porumbeii cat de repede voi putea. Aripioare la ac! Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 09 Feb 2013, 20:46 |
|
|
|
Un model emotionant. Aripioare la ac, Helen!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 09 Feb 2013, 20:55 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Foarte frumos este. Pentru mine este un model de suflet, dar din pacate l-am lasat cam de mult in pauza. Pana voi relua eu lucrul, voi mai trece in vizita pe la tine. Mult spor draga mea.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 09 Feb 2013, 21:05 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Tare mult imi plac culorile modelului tau, Helen. Acea nuanta de albastru este atat de calda, iar trandafirasii sunt superbi. Mult spor iti doresc. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 09 Feb 2013, 21:07 |
|
|
|
Helen, detaliul tau m-a lasat fara cuvinte.
Mult spor in continuare!
Te pup cu drag.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 09 Feb 2013, 21:45 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Minunat început, draga mea Helen. Îmi place sporul tău şi minunea de albastru ce s-a ivit pe pânza ta. Te voi urmări cu mult drag. Mult spor şi timp liber îţi doresc. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 10 Feb 2013, 03:47 |
|
|
|
Nico, multumesc frumos pentru vizita si iti doresc aripioare la ac. Alexa, multumesc tare mult. Promit sa revin cu un episod cat de mic cat mai curand. Intre timp am cusut la Madona din argint - mai am un pic sa o termin. Eli, multumesc frumos. Si eu iubesc, in general, nuantele de albastru, iar modelul acesta este pentru sufletul meu. Imi place caldura pe care o transmite. Iunia, multumesc frumos pentru cuvintele calde. Marina, multumesc frumos pentru vizita si sper sa reusesc sa revin cat mai curand cu inca o particica de albastru. Va imbratisez cu mult drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 10 Feb 2013, 09:57 |
|
|
|
Helen, nici nu am cuvinte pentru cat de frumos se contureaza modelul. Sa ai spor! Te pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 10 Feb 2013, 16:30 |
|
|
|
Gaby, mulțumesc tare mult. Sper sa am timp sa mai fac câteva punctulețe colorate, sa revin cu un nou episod cât de mic. Pup cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Helen Scris: 10 Feb 2013, 19:22 |
|
|
|
Foarte frumos episodul postat.
Aripioare la ac!
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|