Acum este 23 Iul 2026, 22:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 12 Feb 2013, 08:37 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata draga Monica,
Buna dimineata dragi gargarite,

Iti doresc sa ai o zi frumoasa si usoara, draga Ioana.
Ca sa fac ziua mai frumoasa, stiind ca multe dintre noi nu au timp prea mult am preparat o cafeluta:

si un ceai pentru doritoare:

Sa aveti o zi frumoasa!

Helen, multumesc pentru cirese. Eu iau doar una ca stiu ca sunt multe amatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2013, 09:57 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata fetelor.

Ioana, Helen, ma bucur sa va gasesc aici la cafenea si sa bem impreuna ceaiul sau cafeaua.
Ioana, mult spor la pregatiri.
Mult spor dragele mele la cusut si in tot ceea ce faceti.

Lenuta, eu am pus roza in apa ca sa nu se faneze pana trec pe aici toate gargaritele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2013, 10:21 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Ioana, iti doresc tot binele din lume si spun si eu ca si Monica: Doamne ajuta!; sa fie un nou inceput benefic pentru voi toti.
Stii, noi femeile, este drept ca nu uitam, insa avem o putere enorma de a ii ierta pe cei dragi sau apropiati noua. Tocmai de aceea eu spun ca femeia este un soi de maretie in forma umana, iar barbatul este piedestalul ei. Atunci cand piedestalul se clatina, in loc sa sarim sa ne salvam, trebuie sa-l ajutam sa-si recapete echilibrul. Este drept ca este o sarcina grea, insa eu cred ca Bunul Dumnezeu anume ne-a dat-o, tocmai pentru ca ne considera mai puternice.
Ii doresc printului tau, care maine implineste 6 ani, sa aiba parte de tot ce-i mai frumos pe lume si sa va faca mandri de el, cand va fi mare. Spor la treburi si petrecere frumoasa.
Helen, multumesc pentru cafeluta. Nu m-am putut abtine si am furat si o cireasa.
Lenuta, am simtit parfumul de roza. Minunat!

Eu am trecut sa va salut si sa va multumesc pentru faptul ca existati.
De ieri eu m-am apucat de arhiva la birou. Sa tot fie vreo 3 ani de cand n-am mai reusit sa intru in ea si chiar era necesar. Am avut anul trecut o vizita a celor de la Arhivele Nationale si au masurat nici mai mult nici mai putin de 19 m liniari de arhiva la mine in birou, in conditiile in care biroul are undeva la 4 m x 3 m. Cu alte cuvinte, am teancuri de dosare in dulapuri, pe dulapuri, in fisete, pe fisete, pe jos, peste tot pe unde se poate. Mai am un pic si nu ma mai vad din ele, dar cum sunt una, fac si eu cat pot. Asa ca am sa incerc sa fiu prezenta pe aici cat de mult pot, insa gandul meu sa stiti ca este mereu la voi.
Va imbratisez cu drag pe toate si va trimiti o ninsoare de pupici.

Iulia, parabola cu pedestalul nu o stiam si iti multumesc.
Iti urez succes la iesit dintre dosare.
Pup dulce voievozii tai.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2013, 09:05 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Dragele mele, astazi spun si eu prezent la cafenea. Desi este abia jumatatea saptamnii, am obosit deja. Am avut doua zile pline, ieri o sedinta care a durat toata ziua. Astazi sper sa fie mai lejer, sa pot recupera ceea ce am lasat in asteptare.

Iulia, pentru ca stiu cum este, iti doresc spor la lucru.

O sarutare pentru toata lumea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 08:31 
Neconectat

Buna dimineata, inaripatele mele dragi. Ia uitati cu ce va astept eu in dimineata aceasta:

Sa aveti o zi frumoasa, iar celor care sarbatoresc Sfantul Valentin, le doresc o iubire dulce de tot.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 10:16 
Neconectat

Buna dimineata draga Monica,
Buna dimineata dragi gargarite,

Va doresc o zi plina de iubire si pentru inceput va las o cafeluta pe masuta:

Iar pentru diseara, am facut rezervare intr-o locatie deosebita pentru a va aminti cu drag de Sfantul Valentin.

Multumesc mult pentru avatar, este superb.

Helen, locatia ta este superba, nu se compara cu cea in care voi ajunge eu diseara. In fapt, nu conteaza decat faptul ca la varsta mea sunt inca invitata sa serbez ziua indragostitilor (nu conteaza ca este o sarbatoare importata, esential este ca avem inca un moment in care ne putem gandi la iubirea pe care am primit-o, o primim si o vom primi si pe care o impartasim mereu).
Eu i-am pregatit sotului meu o felicitare pentru ca nu trebuie sa pierd momentul sa ii spun ca unirea inimilor noastre de acum... foarte multi ani in urma a insemnat ceva special pentru mine si ca viata alaturi de el a fost si este o experienta superba.

Pentru inspiratie aduc si textul. Poezia ii apartine Angelinei Nadejde, iar titlul este Tu.

Tu te-ai născut să-mi fii mie iubire
Eu câmp de maci, tu ploaia mea cu soare
Un curcubeu aşezi pe-a mea înflorire
Eşti roua mea - eu macul tău în floare.

Tu te-ai născut să-mi fii ţărmul la care
Eu marea ta, mereu neliniştită
O îmbratişezi când vezi furtuni în zare
Iar eu imi aflu tihna fericită.

Tu te-ai născut să-mi fii mie lumină
Când mă trezesc cu năluciri în noapte
Mă înveleşti cu linişte deplină
Şi mă adormi în dezmierdări şi şoapte.

Tu te-ai născut să fii pământu-n care,
Eu am crescut şi mi-am lăsat mireasma
De iasomie dulce, ameţitoare,
Îndrăgostit de mine toată viaţa.

Tu te-ai născut să fii cel pentru care
Eu am rodit din dragoste copii.
Să fie peste apusuri - alinare
Şi câmpului de maci - zorii de zi.

P.S. Avatarul tau arata o floare de regina-noptii roz. Iti doresc sa raspandesti in continuare in gradina gargaritelor acelasi parfum ametitor si sa redai aceeasi gingasie, sinonim cu floarea din avatar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 10:21 
Neconectat

Mare nevoie am de cafea in aceasta dimineata, dupa o noapte in care m-am trezit cam la doua ore. Matei este racit, ceva luat de la cresa, si toata noaptea a marait. In consecinta, astazi si maine sunt cu ei acasa, desi as fi avut foarte multe de facut la servici.

Iulia, mult spor la arhivat; este o munca migaloasa, dar ce frumos si gol va fi biroul tau cand vei termina.

Ioana, sper ca ati avut o petrecere frumoasa.

Tuturor, o zi usoara.

Oana, il trimit pe Arhanghelul Rafael sa aduca rapid sanatate in casa ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 13:03 
Neconectat

Dragele mele, sunt in intarziere, dar servesc cu drag si ceiutul si cafeluta.
Monica, m-ai topit cu poezia, este perfecta pentru a exprima in versuri o casnicie bazata pe respect si iubire. Va doresc in continuare multi ani inainte impreuna.
Noi mai avem o zi de fizioterapie in spital si gata, am terminat cu drumurile lungi pentru moment.
Astazi l-a vizitat medicul de la fizioterapie si a zis ca este OK asa, ne-a recomandat sa il ducem la inot. Marti avem vizita la medicul pediatru si sa vedem daca reusim sa obtinem certificatul pediatric de la el pentru piscina.
Pentru ziua de azi, va doresc sa fiti iubite si sa va indragostiti in fiecare zi de cel ales.

Ralu, m-ai imbujorat cu urarile si iti multumesc.
Lui Dario ii urez balaceala placuta (cu siguranta va primi avizul de a merge la piscina).

P.S. De tarta nu intreb nimic pentru ca imi este frica sa nu ma ingras numai intreband (este cu siguranta delicioasa).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 13:09 
Neconectat

Aduc si eu cafeaua, in ton cu ziua de azi.
Monica, foarte frumoase versurile.
Va doresc sa fiti iubite.

Lenuta, ce frumoase sunt cubuletele de zahar!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Feb 2013, 13:35 
Neconectat
Site Admin

Un tânăr nor se născuse în toiul unei mari furtuni peste Mediterana. Nici n-a avut timp să crească însă acolo, că un vânt puternic a împins toţi norii înspre Africa.
De îndată ce norii au atins continentul, vremea s-a schimbat. Un soare strălucitor scânteia pe cer şi, întinse sub nori, se răsfăţau dunele aurii ale Saharei. Cum în deşert nu ploua aproape niciodată, vântul a continuat să împingă norii către pădurile din sud.
Între timp, aşa cum se întamplă şi cu tinerii oameni, tânărul nor a hotărât să-şi părăsească părinţii şi vechii prieteni, ca să descopere lumea.
- Ce faci?, a strigat vântul. Deșertul este la fel peste tot. Întoarce-te lângă ceilalți nori și o să megem toți în Africa Centrală, unde sunt munți și arbori!
Dar tânărul nor, un rebel înnnăscut, a refuzat să-l asculte și, încet, a lunecat până a găsit o briză blândă și generoasă, care i-a permis să ajungă peste dunele aurii de nisip.

După multă fâțâială încolo și încoace, a observat că una dintre dunele de nisip îi zâmbea.
El a văzut că duna era și ea tânără, nou formată de vântul care tocmai trecuse pe acolo. Și el s-a îndrăgostit, atunci și acolo, de părul ei cel auriu.
- Bună dimineața, zise el. Cum este viața acolo, jos?
- Am tovărășia celorlaltor dune, a soarelui și a vântului și a caravanelor care trec uneori pe aici. Uneori este chiar fierbinte, dar este totuși suportabil. Cum este viața acolo, sus?
- Avem și aici soare și vânt, dar lucrul bun este că eu pot călători pe cer și pot vedea multe lucruri.
- Pentru mine, zise duna, viața este scurtă. Când vântul se va întoarce dinspre păduri, voi dispărea.
- Și asta te întristează?
- Mă face să simt că nu am un rost în viață.
- Și eu simt la fel. De îndata ce alt vânt va veni, voi merge spre sud și mă voi transforma în ploaie; dar acesta este destinul meu.
Duna a ezitat un moment, apoi a spus:
- Știi tu oare că noi, în deșert, numim ploaia, paradis?
- Nu aveam idee că aș putea fi vreodată așa de important, zise mandru, norul.
- Am auzit alte dune bătrâne povestind despre ploaie. Ele spun că, după ploaie, suntem acoperite cu iarbă și flori. Dar eu nu voi trăi niciodată asta, pentru că în deșert plouă atât de rar.
A fost de data asta rândul norului să ezite. Apoi a zâmbit larg și a zis:
- Dacă vrei, aș putea să fiu acum ploaie peste tine. Știu că abia am ajuns aici, dar te iubesc și aș vrea să stau aici pentru totdeauna.
- Când te-am zărit prima dată pe cer, m-am îndrăgostit și eu de tine, zise duna. Dar dacă îți vei transforma în ploaie frumosul tău păr alb, vei muri.
- Dragostea nu moare niciodata, zise norul. Este transformată și, pe de altă parte, vreau să-ți arăt ce este paradisul.
Și el începu să mângâie duna cu mici picături de ploaie, astfel încât să stea împreună cât mai mult, până când apăru un curcubeu.
În ziua următoare micuța dună era acoperită de flori. Alți nori care treceau spre Africa au crezut că trebuie să fie o parte din pădurea pe care o căutau și au mai scuturat niște ploaie.

Douazeci de ani mai târziu, duna fusese transformată într-o oază care împrospata trecătorii cu umbra copacilor săi.
Și astea toate, pentru că, într-o zi, un nor s-a îndrăgostit și nu s-a temut să-și dăruiasca viața acestei iubiri.
Paulo Coelho

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: