Acum este 23 Iul 2026, 23:58

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 18 Feb 2013, 14:05 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, Monica.
Buna ziua, dragele mele.

Am trecut sa va salut, sa va urez o saptamana minunata si sa beau alaturi de voi inca o cafea mare, de care am nevoie de urgenta.

Va imbratisez pe toate cu mult drag si va urez spor in tot ce v-ati propus sa faceti saptamana aceasta.

Iar tie, Ioana, o saptamana plina de sperante impartasite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2013, 22:42 
Neconectat

Buna seara, Monica.
Buna seara, dragele mele.

Sunt asa de suparata incat imi vine sa plang. De vreo 3 saptamani sunt doica la baietelul nasilor, cateva zile pe saptamana.
In seara asta cand am plecat de la ei, am zis sa trec sa imi fac cumparaturile din Kaufland. Ca sa nu stau degeaba langa baietel, imi iau si goblenul cu mine. Ei bine, in seara asta, cu gandul la alte lucruri l-am uitat la bagaje. Nu m-am mai intors pentru ca magazinul deja se inchisese fiind trecut de ora 21. Nu stiu daca il mai gasesc. Nu imi pare rau decat ca era aproape gata. Va multumesc ca imi sunteti mereu alaturi si am si eu cui spune oful.
Va pup si va doresc noapte buna.

Cu siguranta este acolo unde l-ai lasat.
Pup dulce ca sa iti treaca mahnirea de moment.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2013, 22:57 
Neconectat

Offff, eu sper din tot sufletul sa il recuperezi. Poate daca te poti duce maine la prima ora cand deschid ei, ai sanse sa il gasesti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Feb 2013, 23:22 
Neconectat

Buna seara Monica,
Buna seara dragi gargarite,

Adelina, iti doresc din tot sufletul sa il gasesti maine dimineata la prima ora. Este un model foarte frumos cu "buchiseala" multa.
Iti doresc bafta multa si ca sa te linistesti iti ofer tie si dragelor gargarite la ceas de seara un ceai cald si aromat.

O seara placuta!

Si pentru tine special ca sa iti poarte noroc un cosar:

Helen, un mare multumesc pentru coacaze.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2013, 13:28 
Neconectat

Buna ziua, Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.
Adelina, imi pare rau pentru ce ai patit si sper sa-l gasesti.
Cum am ajuns mai repede acasa, va aduc o cafeluta si ceva dulce.
Ma duc sa dau o fuga prin gradina dar nu inainte sa va aminteasc ca astazi este marti, (Ziua Aprecierii)

Gela, multumesc pentru ca imi reamintesti ce trebuie sa port in suflet. Te apreciez pentru asta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2013, 21:15 
Neconectat

Buna seara, draga Monica.
Buna seara, dragi gargarite.

Draga Gela, iti multumesc pentru cafeluta de dimineata, am sa servesc o gurita mica acum ca se anunta o noapte mai prelungita de activitati.
Eu am fugit la fiica mea la Bucuresti pentru doua-trei zile, ca sa-mi incarc un pic bateriile si sa ma pot ocupa de concurs. Hi, hi, hi! Am dezertat, dar nu de tot ca Riana este cu mine. Emanuel a ramas la mama, mititelul, si nu stiu cum se va intelege cu el ca nu prea mai vrea sa stea fara mami.
Adelina ai recuperat goblenul?

Va aduc un ceiut parfumat:

Si un ingeras de primavara sa va vegheze somnul:

Va imbratisez cu drag si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi.

Dalina, am salvat ingerasul narciselor in baza noastra de date.
Iti doresc relaxare totala la Bucuresti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2013, 21:57 
Neconectat

Dragele mele, sunt foarte fericita ca am gasit goblenul.
Cand mi-am dat seama ca l-am uitat, am luat repede numarul de la magazin de pe bonul fiscal si am sunat la informatii. Norocul meu a fost ca mi-a raspuns un baiat pe care il cunosteam. I-am spus ca am uitat o plasa cu un goblen si a zis ca il ia la el in vestiar si sa merg in seara aceasta sa mi-l dea.
Asa ca sa ma asteptati cu finalul.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Monica, multumesc pentru pupic. Iti trimit si eu unu inapoi.

Stiam eu ca Cineva acolo Sus te iubeste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 08:24 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Iata ca este miercuri si eu nu am reusit deloc sa spun prezent la Cafenea. Timpul nu mai vrea deloc sa tina cu mine, iar de doua zile am senzatia ca nu mai pot face fata tuturor provocarilor. Chiar ii spuneam unui coleg de al meu ca as mai vrea o clona sau macar ziua sa aibe mai multe ore si eu vreo doua maini in plus.
Stiti voi vorba aceea, cazi din lac in put, asa sunt eu, am terminat cu o parte din sedinte si cand credeam ca ne-am linistit, am inceput altele. In martie se intoarce si colega mea din concediu de maternitate, trebuie sa ii predau si ei, tot ce am preluat de la ea anul trecut. Si sa nu credeti ca o sa me degreveze de anumite sarcini, pentru ca mi-am facut rost de altele. Superiorul meu ierarhic mi-a spus ieri, sa stau linistita, o sa am si mai mult de lucru decat acum. Observ tendinta aceasta de supraincarcare la toate persoanele pe care le cunosc, toata lumea se plange de acelasi lucru, din ce in ce mai multe sarcini la serviciu.
Acum ca m-am "vaicarit" la voi, ma simt mai bine. Va ofer si eu o cescuta de cafea, care sa va invioreze ziua, si care sa va aduca aminte de primavara ce se apropie.

Elza, cand ajung in situatia ta, trag o gura de aer, imi re-evaluez prioritatile si-mi spun Si maine este o zi (Scarlett O'Hara - Pe aripile vantului).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 09:09 
Neconectat

Buna dimineata Monica,
Buna dimineata dragi gargarite,

Dalina, multumesc frumos pentru ceaiul rozelor, are un parfum nemaipomenit.
Adelina, ma bucur tare mult ca ai gasit goblenul si te astept cu a gandurilor culoare.
Elza, iti doresc o saptamana mult mai usoara si iti aduc o cescuta de ceai sa te ajute.
Monica, ti-am adus pentru micul dejun coacaze negre proaspete.

Va imbratisez cu drag si va doresc o zi minunata.

Helen, un adevarat regal! Cred ca imi ajunge si pentru un borcanel de dulceata.
Delft blue-ul cescutelor din imaginea pentru Lenuta (pentru ea este floarea soarelui, nu?) ma invioreaza, iar paharutele spun o poveste din o mie si una de nopti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 10:46 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Monica, cand am citit Si maine este o zi (Scarlett O'Hara - Pe aripile vantului), m-a trecut un fior. Pentru ca este un film si un personaj tare drag. Si eu am imprumutat acesta vorba, cand nu mai pot.
Multumesc pentru urare. Voi incerca sa-mi revin putin, ca acasa cu Emanuel foarte energic, nu prea am sanse. Si sotului ii este frica sa nu patesc ceva din cauza operatiei care este totusi proaspata si nu am voie sa ridic si sa fac efort.
Ma bucur din suflet ca ti-a placut ingerajul. Mai am doi pregatiti.

Helen, multumesc pentru toate frumusetile. Eu am baut deja ceiutul cu fetele mele. Am sa beau si o gura de cafea mai tarziu, ca dorm pe mine. Am avut o noapte prelungita. Dupa ce am terminat de postat concursul, pe la trei dimineata i-a fost rau lui Bie si am incercat sa-mi fac bine puiul ca sa nu ajungem la urgente. A mancat o felie de pizza cu pofta mare si i s-a facut rau.
Adelina, ma bucur ca ai recuperat goblenul.
Elza, suntem aici pentru a ne asculta si ofurile. Imi pare rau pentru tine, stiu ce inseamna extenuarea profesionala de care vorbesti, am dus-o si eu cativa ani buni. Singurul sfat care pot sa ti-l dau este sa ai cat mai mare grija de tine si de sanatatea ta. Nu-ti va ridica nimeni statuie daca te imbolnavesti. Poate daca vine colega ta din martie, te mai eliberezi si tu putin. Iti doresc zile mai usoare.

Si Ingerasul care sa va vegheze:

Va imbratisez cu mare drag si va doresc o zi linistita.

Dalina, amandoua o admiram pe Scarlett pentru ca ea reprezinta femeia puternica ce cred ca am si reusit sa o sculptam in noi. M-a amuzat sfatul pe care i l-ai dat Elzei, desi tu insuti nu te opresti decat cand ajungi la spital. Fac si eu precum Onuta: Hi, hi, hi!
Ingerasul tau seamana cu Eli a noastra. Cat este de frumoasa!

P.S. Cata gingasie reda lingurita-floricica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: