Acum este 22 Iul 2026, 08:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 79 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs de creatie - Accesoriu de gargarita
MesajScris: 13 Ian 2013, 06:30 
Neconectat

Nume forum:1
Regulament :

1. La acest concurs pot participa toate Gargaritele care au cel putin un model la Colectie si au deschis un topic cu un model in lucru.
2. Data de desfasurare a concursului 14.01.2013 – 19.02.2013. Intre 20.02.2013 si 28.02.2013 se pot vota seturile de fotografi.
Pana pe data de 19 februarie 2013, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 3 seturi de fotografii cu tema ,,Accesoriu de gargarita”, pe adresa de mail accesoriu.de.gargarita@gmail.com. Atentie! O gargarita poate participa cu minim un accesoriu, dar nu mai mult de trei accesorii.
3. Ce inseamna,,Accesoriul de gargarita" - un obiect (exemplu: pernita pentru ace, husa (toc) forfecuta, cutie pentru ate, organizatoare, genti, jurnale, album foto, etc.), folosit pentru pasiunea noastra comuna - lucrul de mana.
4. Fiecare set de fotografii trebuie sa contina: o imagine cu materialele necesare, o imagine intermediara din timpul lucrului, o imagine cu produsul final (daca obiectul este mai complex se pot atasa si doua fotografii, nu este obligatoriu) si o descriere cu modul in care a fost creat produsul.
5. Fotografiile 1 si 2 din set se pot fotografia pe masa de lucru. In ambele fotografii, sa fie elemental de siguranta (papiota de ata alba). Fotografia finala trebuie facuta pe un fond alb (hartie, fata de masa, etc.) si sa contina elementul de siguranta, o papiota de ata alba.
6. Nu este acceptat setul de fotografii al produsul realizat, daca aceasta nu este complet (cele 3 fotografii) si nu contine descrierea si elemental de siguranta.
7. Nu sunt acceptate fotografii cu produse cumparate din comert. Se poate folosi orice material, cu conditia ca produsul final sa contina una dintre indeletnici: cusut, tricotat, crosetat, tesut, impletit, etc.
8. Toate fotografiile trebuie sa fie creatie personala, sa nu fie prelucrate sau preluate de pe internet. In fotografii nu trebuie sa apara elemente care ar putea duce la identificarea autoarei. In caz contrar, setul de fotografii nu va fi acceptat pentru concurs.
9. Gargarita participanta are obligatia de a nota in mail numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).
10. Fiecare set de fotografii va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.
11. Pe data de 20 februarie 2013, seturile de fotografii vor fi postate in acest topic, iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota seturile de fotografii preferate pana in data de 28.02.2012 ora 23.59. Daca nu s-a atins pragul minim de 7 participante, tot in aceasta zi vom afla daca se raporteaza concursul pentru luna viitoare.

12. Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi, dupa cum urmeaza:

Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 punct)

13. Nu se pot vota propriile seturi de fotografii.
14. Gargaritele participante au obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita va fi descalificata.
15. Moderatoarea poate participa, dar nu poate vota.
16. La sfarsitul lunii, vom afla autoarele creatiilor.
17. Se va premia setul de fotografii care a acumulat cele mai multe puncte.
18. Pentru realizarea concursului este necesara participarea a minim 7 gargarite. In caz contrar, concursul se reporteaza pentru urmatoarea luna, respectiv - martie, sau pana se atinge pragul minim de participante. Gargaritele care au participat in prima luna si concursul nu s-a tinut, au privilegiul de a participa cu inca un set de fotografii in luna urmatoare.
19. Daca concursul se raporteaza in luna martie, perioada de desfasurare al acestuia va fi 01.03.2013 – 22.03.2013 (pentru trimiterea seturilor de fotografii) si 23.03.2013 – 31.03.2013 (pentru vot).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Concurs de creatie - Accesoriu de gargarita
MesajScris: 15 Ian 2013, 08:22 
Neconectat

Dalina, scuza-ma ca intervin, dar nu se hotarase sa se premieze fotografia si nu setul?
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:21 
Neconectat

Adelina, regula se refera la setul de 3 fotografii pentru un accessoriu si nu la cele 3 seturi ale unei gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:24 
Neconectat

Dupa cum stii, Dalina nu poate interveni asa ca o sa-ti raspund eu. Sper sa nu se supere.
Un set de fotografi este compus din: imaginea cu materialele, o imagine intermediara din timpul lucrului si fotografia finala impreuna cu descrierea.
Fiecare gargarita are dreptul sa trimita maxim 3 astfel de seturi, dar se va premia cel care a acumulat cele mai multe puncte (nu se vor aduna punctele de la toate seturile cu care participa fiecare gargarita).
Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2013, 10:25 
Neconectat

Imi cer scuze Ralu. Nu am vazut postarea ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2013, 12:24 
Neconectat

Dragele mele, Ralu si Nadina, va multumesc pentru interventie. Mi-ati fost de mare ajutor in lipsa.
Adelina, sper ca acum ai inteles la ce se referea setul. Ma mir totusi cum de intrebi dupa atata timp cand s-a dezbatut problema regulamentului aproape o saptamana in topicul ,,Nu incepem un nou concurs?"
Va imbratiseaz cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2013, 14:48 
Neconectat

Dalina, tocmai ca am citit acolo unde s-a dezbatut si am vazut ca s-a ajuns la concluzia ca se va premia fotografia, nu am priceput la ce te refereai tu printr-un set. Multumita Nadinei si lui Ralu am inteles. Nu trebuie sa te superi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2013, 11:30 
Neconectat

Dragi gargarite, mai sunt trei zile pana in data de 19 (inclusiv aceasta zi) pentru a trimite fotografii cu acesorii. Va anunt ca avem 6 concurente inscrise. Avem sanse ca concursul sa fie tinut luna aceasta, dar regula este de 7 participante inscrise in concurs. Va astept chiar si cu un singur accesoriu. Se va vota setul (fotografia cu materiale, fotografia intermediara si fotografia finala) iar punctajul va fi calculat pe set nu pe cate seturi a trimis concurenta, cum era pana acum.
Cu drag va imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 00:07 
Neconectat

Dragi gargarite, va multumesc din suflet pentru participarea la acest concurs si va doresc mult succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 00:19 
Neconectat

Biscornu

Este o pernuta de ace, ornamentala si are o forma tare dragalasa. Am folosit Aida rosie, am cusut modele diferite pe fata si pe dos, dar amandoua partile trebuie sa fie egale ca sa se poata coase si sa iasa acea forma de biscornu. Are 8 laturi ce trebuiesc cusute. Cand am ajuns cu cusutul la a 6 a latura, am umplut micul biscornu cu umplutura (un fel de vatelina) si am continuat sa cos pana am terminat. La final am atasat trandafirasul. Margelutele le-am cusut dupa ce am terminat de cusut partile. Are o latime de 4,5 cm. Cea mai migaloasa parte este cusutul, ca este micut si greu de tinut in mana si potrivit in asa fel sa cosi mereu varful in mijlocul laturii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 79 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: