|
Acum este 04 Aug 2026, 18:34
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Actiunile noastre au consecinte, oriunde am fi! Scris: 22 Feb 2013, 11:35 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Va arat un filmulet, sper ca multa lume sa il vada si sa constientizeze ca fiecare actiune a noastra are consecinte, chiar daca suntem atat de departe de ocean. Nu stiu daca putem face ceva ca sa schimbam situatia, dar putem preveni.
Aceasta insula se afla la 2000 km de cel mai apropiat tarm locuit de oameni, si totusi...
http://www.youtube.com/watch?v=AsgaWbnDuZw
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Actiunile noastre au consecinte, oriunde am fi! Scris: 22 Feb 2013, 11:53 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Da, Doina, de aceea am si pus acest filmulet, sa il vada cat mai multe persoane si sa inteleaga ca orice actiune pe care noi o consideram mica (o guma, un dop de sticla) poate avea efecte devastatoare. Ce sa caute dopurile de sticla pe o insula neatinsa de om pe mai mult de 2000 km? Si totusi aceasta este realitatea.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|