Acum este 30 Apr 2026, 00:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ți-ai întâlnit Regele?
MesajScris: 27 Feb 2013, 14:57 
Neconectat

Nume forum:1
A fost odată ca niciodată, un rege care nu avea nicio problemă. Iși dorea doar să adopte un fiu.
Îi spuse ministrului lui:
- Deschide poarta și între 8 și 6 seara, lasă-i să intre pe toți cei care vor să mă vadă. Când vine cineva, pregătește-i baia și parfumurile, apoi îmbracă-l, după care pune-l la masa cu muzica și dans. Astfel, când vine omul să mă vadă, el trebuie să fie înviorat și relaxat, bine îmbrăcat, ca să pot să-l adopt ca fiu al meu.
Porțile au fost deschise și toți oamenii din oraș au sosit. Unii făceau baie, iar cei pasionați de înot se bucurau de piscine. Alții și-au ales parfumuri pe care le-au turnat în sticluțe, pentru a le duce cu ei acasă.
Apoi s-a aranjat masa și fiecare și-a umplut cutiile cu mâncare, pentru a o lua tot acasa. După care a urmat muzica și dansul.
Și tot așa se făcu ora 6, iar regele spuse:
- Ce s-a întâmplat? Nimeni nu a venit să mă vadă.
Ministrul răspunse:
- Nu înțelegem nici noi, Înălțimea Voastră. Am deschis porțile și totul a fost oferit. În final, toată lumea a plecat cărându-și cutiile pe cap, pentru a le duce acasă.

Scopul fusese uitat odată cu desfășurarea evenimentelor.

Care este scopul vietii umane? De a te întoarce acasa. De a întâlni regele. De a lua în posesie tronul. Noi am uitat asta. Apoi, la ora 6 poliția soseste și ne aruncă afară. Timpul acordat s-a scurs. Dacă mergi direct către rege, toate aceste lucruri ți se vor adăuga. Ele îți aparțin ție, Omule. De ce să nu mergem să-l întâlnim pe rege, de prima dată? Nu trebuie să-ți încarci bagajele cu toate aceste lucruri. Ele îți aparțin. Am uitat scopul vieții noastre. Trebuie să te întorci și să-l întâlnești pe rege. Începi să te bucuri de lucrurile vieții, iar când timpul s-a scurs porțile se vor închide. Așa că, este timpul. Și timpul este acest moment.

Deci, fă o baie bună, îmbracă-te bine. Înoată, spală-te, parfumează-te, mănâncă bine și du-te la întâlnirea cu regele.

Sursa: http://filedelumina.ro

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum