|
Acum este 31 Mai 2026, 15:29
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Alice Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 10:36 |
|
|
|
Ralu, cafeaua aceasta se potriveste pentru o intalnire cu Gargarita din Nori, Elena. Cine stie, poate chiar pentru intalnirea de astazi ai pregatit-o! Elena si Victory se intalnesc cu Dina in Bucuresi, la pranz. Gargaritelor, intalnire frumoasa!
_________________ Alice - Alice-Gargarita-din-tara-Minunilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stefanescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 10:39 |
|
|
|
Buna dimineata! Alice mi-ar fi placut sa o cunosc pe Dina, dar din pacate ea nu m-a mai apelat nici pe forum, dar nici pe mess. Am vazut ca ieri dimineata a fost pe forum, dar la intalnire nu a zis nimic. Pe mess i-am lasat si numarul meu de telefon, dar nici acolo nu a lasat nici un semn. Asadar intalnirea de azi nu mai are loc, atat mie cat si gargaritei Victorita ne pare tare rau ca nu ne mai intalnim cu o alta surata din gradina.
_________________ Elena - Gargarita-din–Nori
|
|
| Sus |
|
 |
|
COSTICA GABRIELA
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 11:02 |
|
Membru din: 01 Feb 2008, 22:10 Mesaje: 199 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Buna dimineata, fetelor! Cine bea o cafea, eu am facut ochi putin mai devreme si abia mai vad tastele.
Observa ca gargaritele au inceput deja sa zboare prin gradinita, cred ca trebuie sa fac si eu la fel. Elena, daca nu este cu deranj, pot sa iti cer ID-ul de mess, stiu ca l-ai postat odata aici, pe forum, dar la ora asta nu ma consider in stare sa il caut prin topice. Te pupic dulcic, un sfarsit de saptamana cat mai frumos iti doresc.
Va pupic pe toate, eu am plecat sa imi fac rondul prin topice. Un sfarsit de saptamana cat mai frumos!
_________________ Gabriela - Gargarita-Pastel-de-Toamna
Ultima oara modificat de Admin pe 06 Feb 2010, 11:15, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stefanescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 11:04 |
|
|
|
Gabi, cu mare drag: bii_b00@yahoo.com (sunt zerouri). Sunt pe mess, deja. Pupici.
_________________ Elena - Gargarita-din–Nori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alice Popa
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 11:14 |
|
|
|
Elena, imi pare chiar rau ca ratati o astfel de intalnire. Mi se pare ca este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla. Sa ai o zi frumoasa!
_________________ Alice - Alice-Gargarita-din-tara-Minunilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Doruletz Mic
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 12:28 |
|
|
|
Alice, Ralu, Elena, Gabriela, este placut sa-mi intalnesc prietenele in cafenea si sa beau si cafea dedicata (din nori).
_________________ Doruletz Mic - Gargarita-Romantica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 13:35 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Vin si eu printre voi la o ceasca de cafea si o intalnire virtuala.
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Haralambie Mirela Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 19:20 |
|
Membru din: 07 Feb 2006, 17:41 Mesaje: 229 Locatie: Constanta Nume forum:1
|
|
Buna seara, dragi gargarite. Va urmaresc de ceva vreme, am urmarit si provocarile voastre, sunteti nemaipomenite. Tare as vrea sa fac si eu parte din familia voastra! Ma primiti?
Va pup dulce pe toate.
_________________ AdriMir - Prietenul este cel care vine, atunci cand toata lumea pleaca.
Ultima oara modificat de Admin pe 06 Feb 2010, 19:56, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 19:23 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Buna seara! Am venit cu o cescuta de ceai fierbinte. La noi ninge si este tare frig. Tony doarme ca inca este tare agitat si il doare foarte tare. Astazi a stat treaz numa vreo sase ore. Ciprian se uita la un film, si eu am venit sa ma incarc cu energie. Da, Cristina este acasa de o saptamana. A slabit foarte mult, dupa ce ca era el slab. I-a cazut parul pe sistem nervos, ca nu a fost usor pentru el atata timp sa se zbata ca sa ii redea vederea puiutului nostru. Multumim lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine. Admin imi cer scuze ca ieri a trebuit sa corectezi dupa mine. O seara minunata va dorim.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 06 Feb 2010, 19:27 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|