Acum este 27 Iun 2026, 16:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 17 Mar 2013, 21:36 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, ati avut o intalnire foarte frumoasa si mi-ar fi placut sa fiu alaturi de voi, insa distanta a fost mult prea mare.
Sunteti foarte frumoase toate, iar pe chipurile voastre se vede bucuria din suflete.
Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte.

Postez surpriza primita de la Monica si de la gargaritele TTT carora le multumesc din suflet.
Sayuri:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 21:38 
Neconectat

Buna seara, dragele mele Gargarite. Cu intarziere, ca de obicei, poposesc si eu alaturi de voi.
Sunt epuizata, dar cu o mare multumire si pace in suflet. Am reusit ce mi-am propus pe ziua de astazi, m-am revazut cu Oana si am cunoscut doua gargarite deosebite, Onuta si Vero. Ma bucur ca am reusit sa ma intalnesc cu fetele, chiar daca am fost cu amandoi copiii dupa mine. Am fost agitata, plina de verva, cum nu sunt eu de obicei, dar mi-a placut. Sper ca fetele nu s-au speriat prea tare. Am avut un moment senzatia ca le-am spulberat linistea prin aparitia mea tumultoasa cu un bebe in brate si cu unul de mana.
Ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa se incalzeasca afara si sa repetam experienta intr-un loc deschis, ca Mihaita sa se poata desfasura in voie.
Aduc si dovezi ale acestei minunate intalniri. Scuzati calitatea fotografiilor, dar sunt facute cu telefonul de catre paparazzi Mihaita, care nu poate sta doua secunde in acelasi loc.

Onuta si Vero:

Oana:

Stefi:

Multumesc din suflet Gargaritelor de la TTT pentru surpriza frumoasa. Sunteti niste persoane deosebite si cu suflet mare.

Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 23:08 
Neconectat

Dragi gargarite, imi cer mii de scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata si nu v-am mai anuntat ca nu mai pot ajunge, dar cu o zi inainte, pe 9.03, am fost anuntata ca starea de sanatate a bunicii mele s-a agravat, iar pe 10.03 a parasit aceasta lume. Va inchipuiti ca nu mai mi-a stat capul la nimic. N-am mai pus mana pe ac de atunci si simt ca nu as mai putea face asta pe viitor, fiindca singura persoana care ma sustinea in aceasta activitate nu mai este. Dar vazand fotografiile cu voi, atat de vesele si pline de viata ma face sa imi revin din aceasta stare. Va rog mult de tot, cand mai aveti vreo intalnire in Bucuresti, puteti sa va bazati pe prezenta mea, mi-ati provocat o pofta nebuna de a va cunoaste. Ma bucur tare mult pentru intalnirea voastra. Si imi cer scuze daca v-am intristat cu povestea mea, dar nu mi se parea normal sa lipsesc de la o asa importanta intalnire si sa nu am o justificare a faptelor mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 23:47 
Neconectat

Gargaritelor, ce ma bucur, dar sa stiti ca sunt si geloasa ca nu am putut veni si eu, dar mucii si durerea de cap nu mi-au dat pace toata ziua.
Oana, sa stii ca la munca rezolvasem eu intr-un fel si anume, sa merg in cabina de pilotaj, sa stau pe strapontina ca in cabina de pasageri nu aveam loc, dar daca era nevoie sa stau si in cala de bagaje si acolo as fi stat, asta numai sa stiu ca ajung la voi.
Cu privire la intalnirea de la Bucuresti am venit ca o vijelie si cred ca am speriat putin lumea, dar cam asa este viata mea, un continuu dute-vino (dupa o zi de alergatura pe la politie cu martori, apoi o ancheta, am facut si pe detectivul particular, trebuia doar sa depistez ce individ mi-a lovit masina), am zis sa ajung si la voi sa va las cate o floare.
Onuta, draga mea, sa stii ca si eu aveam coada, ai vazut prea bine ca am venit cu prietenul meu, dar in masina era si patrupedul Willy, asa ca te-am facut.
Va pup si va imbratisez si sa stiti ca va urmaresc cu mare drag.

P.S. Pentru gargaritele TTT multe imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2013, 00:45 
Neconectat

Wow, dragele mele, ce incantare in a citi ultimele pagini ale acestui topic. M-am teleportat mintal alaturi de voi, in fiecare fotografie pe care ati facut-o si m-am incarcat de optimism si voie buna. Stiind pe Onuta si Elena, nici nu ma indoiesc ca nu a existat un pic de adrenalina. Sunteti toate de poveste, iar prin aceste intalniri ati scris noi pagini ale acestei frumoase povesti.
TTT ati avut o idee minunata cu sarbatorirea acestor intalniri, emotiile unui cadou primit cu dragoste depasesc intotdeauna asteptarile.
Dragele mele, ma bucur ca v-am revazut si cunoscut prin intermediul acestor fotografii.

Ralu, dupa un mic complot realizat cu cele doua organizatoare, gargaritele TTT se pregateau si ele cu suprizele. Mai jos, o parte din darurile noastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2013, 16:29 
Neconectat

M-ati incarcat cu intalnirile voastre incat ma simt de parca as fi fost langa voi.
Sa speram ca bunicile noastre, cele care ne-au mai ramas, vor sta mai mult langa noi si nu ne vor mai opri sa ne intalnim.
Va pup dulce pe fiecare in parte, inclusiv pe micii gargarei. Daca ajungeam la voi, nu stiu cat ati mai fi stat voi cu ei in brate.

Cu un mare dor de urmatoare intalnire,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2013, 16:53 
Neconectat

Adevarate pagini de istorie s-au scris in Gradina Gargaritelor. Va invidiez pentru aceste intalniri si traiesc cu speranta ca poate vreodata voi participa si eu.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2013, 23:53 
Neconectat

Dragi gargarite, cat ma bucur pentru intalnirile voastre. Cat sunteti de frumoase si pline de veselie toate, mi-ar fii placut sa fiu alaturi de voi, sa imi trasmiteti si mie un pic din energia voastra.
Felicitari TTT pentru cadourile facute. Onuta daca tu nu ai gasit flori, va aduc eu primul mac al acestei primaveri.

Pupici de departe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2013, 00:26 
Neconectat

Dragele mele, cu aceeasi melancolie pe care o simt in randurile lui Ralu, vin si eu sa va salut si sa va imbratisez virtual. Daca as fi fost in tara nu as fi ratat pentru nimic aceasta intalnire.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2013, 08:08 
Neconectat

Intr-adevar, am avut parte de o zi deosebita din toate punctele de vedere.
Multumesc si eu pe aceasta cale TTT, pentru toata implicarea, pentru minunatul cadou pe care l-am primit fiecare dintre noi.
Acum va prezint si eu modelul primit din partea zanutei noastre, Roze de catifea. Nu aveti idee cat mi-am dorit acest model si nu aveti idee cu cata bucurie il voi lucra.

Sa stiti ca eu l-am pus deja pe rama, n-am mai avut rabdare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: