|
Acum este 30 Iul 2026, 17:24
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 18 Mar 2013, 01:48 |
|
|
|
Dalina, iti doresc ca timpul sa fie de partea ta si sa ai spor in tot ce faci.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 19 Mar 2013, 12:16 |
|
|
|
Dalina, iti doresc multa liniste si spor la lucru ca sa ne poti aduce noi episoade frumoase. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 20 Mar 2013, 10:03 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc pentru vizita si ganduri. Nici pe departe nu imi doresc sa abandonez acest model, dar de frica sa nu se mai intoarca iarna, acul meu are virteza melcului. Pana la iarna il termin si eu in ritmul acesta. Hi, hi, hi!
Va imbratisez cu mare drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 20 Mar 2013, 12:18 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2466 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
In cazul nostru, cand nu se aude gurita lui Matei de pe undeva din casa, sigur pune ceva la cale sau sigur face el ceva pe care apoi ni-l prezinta ca pe o mare realizare.
Iti doresc mult spor, dar am o intrebare: nu se murdaresc toate aceste culori asa deschise pana termini tu modelul?
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 20 Mar 2013, 17:55 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Vin si eu sa iti fac galerie. Eu zic sa cosi, numai asa alungi iarna, in nici un caz nu o aduci inapoi. Dar cred ca odata cu primele raze de soare, tu ai deja treaba prin gradina. Spor in tot ceea ce faci!
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 23 Mar 2013, 21:42 |
|
|
|
Dragele mele, la cum era ieri vremea la munte (viscolea si era un frig de nici catelul nu-ti venea sa-l scoti din casa), cred ca merg ca melcul pana va da caldura, nu de alta, dar nu mai vreau iarna. Mi-a cam ajuns. Oana draga, nu cred ca se vor murdari culorile deschise, pentru ca de cate ori ma apuc de cusut ma spal pe maini de mai am sa-mi iau si pielea, si dupa lucru, invelesc panza cu tifon alb sau prosop si il ascund in sifonier unde nu poate ajunge bebe. Mai nou cotrobaie si pe aici. Riana mi-a facut si ea o bucurie de curand, nu stiu ce s-a intamplat cu ea ca m-a cam pus pe ganduri (ea este foarte grijulie cu tot ce lucreaza mami), dar de data acesta mi-a tocat cu forfecuta o jurubita intreaga de DMC alb. Pana acum nu am spalat nici un goblen. Mi-e groza sa nu iasa culorile si de aceea incerc sa fiu cat mai grijulie cu ele. Daca am spalat ceva vreodata a fost numai ce am cusut cu fir DMC. Elza, m-ai prins, vreo doua zile am trebaluit prin gradina. Pana sa vina noul val de frig si vant. Acum stau ascunsa in casa. Va imbratisez cu drag si sper sa vin in curand cu un episod micut ca sa nu aduc toata iarna inapoi. Hi, hi, hi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Mar 2013, 12:00 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Spor la lucru! Cat despre frig si viscol, de ce te miri, tu mereu esti o Gazda buna.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Mar 2013, 13:22 |
|
|
|
Iti doresc mult spor, Dalina. Indiferent de cum este vremea afara, conteaza mai mult cum o simtim in sufletele noastre. Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Mar 2013, 14:01 |
|
|
|
Dragele mele, Elza si Helen, la asta nu m-am gandit niciodata. M-ati facut sa zambesc si sa rosesc de emotie. Aveti dreptate, cu zapada sau nu, merg in continuare ca nu am sa abandonez eu asa frumusete de goblen. Va imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Gazda buna - goblen lucrat de Dalina Scris: 25 Mar 2013, 21:59 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Vin si eu sa iti fac galerie, Dalina. Eu cred ca iarna aceasta nu se sperie nici de noi, nici de florile care vor sa iasa la suprafata. Oricum, modelul tau este minunat si mie imi place, are ceva magic, specific iernii. Iti doresc sanatate, bebelusi cuminti si timp liber.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|