|
Acum este 23 Iul 2026, 06:52
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 27 Mar 2013, 18:53 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Eli, eu tot ma uit la Primavara ta si ma gandesc cat de frumos va fi cand va iesi din nou soarele si vor disparea acesti nori grei si incarcati de pe cer. Spor la lucru!
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 27 Mar 2013, 21:13 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Elza, si eu astept cu nerabdare primavara de afara, dar tare mi-este teama ca nu va mai putea aparea in toata amploarea ei din cauza gerului de acum. Cat priveste primavara mea, sper sa va invit la o plimbare spre far pe la inceputul toamnei. Hi, hi! Nu am mai lucrat deloc caci am fost la Constanta la doctor, iar saptamana viitoare voi merge iar pentru niste analize. Incet, incet cu o viteza de racusor va prinde viata insa si modelul meu. Va multumesc pentru gandurile bune, gargaritelor. Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 13 Apr 2013, 20:50 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
Episodul 4: 
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 05:52 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Eli, uite, farul deja a aparut. Ne duci la plimbare printre flori in curand.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 08:07 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Eli, ne-ai adus primavara si in gradina. Te felicit pentru modul cum lucrezi, ai o prezentare frumoasa. Pupici si imbratisari.
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valceleanu Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 08:24 |
|
Membru din: 12 Iun 2009, 01:54 Mesaje: 489 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Vin si eu la o plimbare spre far. Imi plac episoadele tale si modul tau de lucru pe culori. Timp liber si mult spor iti doresc. Te pup.
_________________ Mariuca - Gargarita-Dimineti-de August
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacatusu Otilia
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 09:05 |
|
|
|
Ai conturat si farul, mai ramane sa fac si eu plimbarea cu Mariuca. Asteptam sa se accentueze primavara. Spor la lucru in continuare.
_________________ Prietenia este tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 09:11 |
|
|
|
Eli, micut, dar buchisit. Modul tau de lucru parca este mai usor. Spor sa ai, pentru ca asteptam cu mult drag, Primavara la far.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 11:51 |
|
|
|
Este tare frumos drumul tau la far, Eli. Abia astept sa iasa soarele si sa infloreasca floricele pe panza ta. Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara la far - goblen lucrat de Eli Scris: 14 Apr 2013, 11:52 |
|
|
|
Eli, drumul l-ai facut. Presimt ca o sa vedem si primavara curand. Te pup si iti doresc mult, mult spor.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|