|
Acum este 05 Iun 2026, 11:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 08 Feb 2010, 09:22 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Multumesc mult, dragi gargarite, pentru sustinere si incurajare. Deja am emotii si nici macar nu a inceput concursul. Silvia, te pup si eu dulce.
In ceea ce priveste punctajul pentru concursul de fotografii, cred ca nu este foarte bine repartizat. Sunt convinsa ca toate stim cat de greu se cos cei 10 cm2 de goblen, asa ca ma gandeam sa scadem numarul locurilor si punctajul pe care il propusesem, si anume: fiecare gargarita sa trimita maxim 3 (trei) fotografii si sa se puncteze 5 (cinci) locuri. Locul I - foto v 10 puncte, Locul II - foto w 8 puncte, Locul III - foto x 6 puncte, Locul IV - foto y 4 puncte, Locul V - foto z 2 puncte. La final, toate punctele acumulate se vor aduna punctajului general.
Astept cu drag si alte propuneri.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 08 Feb 2010, 10:41 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Daniela, te felicit pentru initiativa. Ma incanta ideea concursului si sper sa pot fi alaturi de voi. Inca nu m-am dumirit bine cum este de facut, dar voi citi cu atentie regulamentul si cum s-a procedat la concursul anterior. Am o intrebare. Ai scris in regulament ca un goblen adaugat in Ladita de zestre va aduce gargaritei 10 puncte. Si vine intrebarea: daca o gargarita adauga 2 sau 3 sau mai multe modele in ladita ei, se acorda cate 10 puncte pentru fiecare goblen? Pun aceasta intrebare ca sa nu fie dubii sau interpretari sau discutii pe parcursul desfasurarii concursului.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 08 Feb 2010, 10:58 |
|
|
|
Iulia, ma bucur ca o sa ni te alaturi in concurs si iti urez de pe acum succes. Da, pentru fiecare model adaugat se vor primi cate 10 puncte. Pentru exemplul tau, daca adaugi 3 (trei) goblenuri in ladita vei primi 30 de puncte.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 08 Feb 2010, 11:07 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
In ceea ce priveste "adaugarea" unui goblen, ca si referinta se ia data postarii pe forum a goblenului sau data comenzii? Te intreb pentru ca daca eu din Italia fac o comanda in luna martie, dar imi ajunge mai tarziu, asta inseamna ca nu ma pot inscrie la concurs? Sa stii ca intreb si eu ca si Iulia, ca pe parcursul concursului sa nu fie probleme si nelamuriri.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 08 Feb 2010, 11:52 |
|
|
|
Ralu, aceasta situatie este una aparte, asa ca momentan nu stiu ce sa iti raspund. Impreuna cu celelalte surate ale noastre sper sa stabilim un regulament si pentru acest caz.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Feb 2010, 11:50 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Mult succes, Dani. Modelul de goblen care va fi punctat pe episoade trebuie inceput la 1 martie? Nu ma deranjeaza sa mai incep unul. Intreb in eventualitatea in care putem lucra la mai multe. Din regulament asa am inteles, ca putem lucra la mai multe modele. Toate trebuie incepute atunci?
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Feb 2010, 13:09 |
|
|
|
Puteti lucra cate modele doriti, fiecare va fi punctat separat si punctele se vor aduna in contul gargaritei care le va lucra. Totusi tin sa va rog sa scrieti la fiecare model in parte si la fiecare episod ca este pentru concurs. Imi va fi de folos la punctare. Nu trebuie toate modelele incepute la 1 martie. Trebuie sa stabilim o data maxima totusi, eventual 01.02.2010 sa fie data de inceput a modelelor. Dar aici sper sa veniti si voi cu propuneri, - 1 februarie este doar o sugestie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Feb 2010, 13:59 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Imi dati voie sa-mi spun si eu parerea? Nu mi se pare corect sa se puncteze episoadele la un model inceput de la o data anume. Ar exista o bariera pentru unele gargarite. Si sa ma fac mai explicita voi da un exemplu: eu am inceput Aripile copilariei cu mult timp in urma, doresc sa lucrez la el si totodata sa particip la concurs, dar pentru ca exista acesta limita as fi fortata sa aleg, adica sa continui sa lucrez la model si sa nu particip la concurs sau sa incep un alt model si sa pun goblenul inceput in ladita. Si nu cred ca as fi singura gargarita care ar fi dezavantajata. Sper sa fi inteles ce am vrut sa spun, iar parerea mea sa fie luata ca atare. Pupici
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Feb 2010, 14:06 |
|
|
|
Sigur, Onuta ca am inteles ce vrei sa spui si mi se pare indreptatita parerea ta. In cazul acesta, daca si celelalte gargarite sunt de acord, nu vom mai pune nici o limita a inceperii goblenurilor. Ma bucur ca se ivesc aceste discutii acum, ca sa avem timp sa le lamurim si sa incepem cu dreptul concursul. Chiar va rog, dragi gargarite, sa veniti cu sugestii si pareri, pentru ca nu as vrea sa se simta cineva nedreptatit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 17 Feb 2010, 14:17 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Cred ca Onuta are dreptate privind data inceperii goblenului. Nu ar trebui sa incepem un nou goblen doar pentru concurs, ci concursul ar trebui sa fie un motiv in plus pentru a lucra mai mult. Ceea ce propun insa este sa se puncteze adaugarea la Colectie a modelelor incepute dupa o anumita data si am sa argumentez acest lucru: spre exemplu o gargarita care mai are cativa centimetri la un model, ar putea intra in concurs si in cateva zile ar termina modelul inceput cu mult timp in urma, deci ar fi in defavoarea celor care au inceput mai tarziu un model.
Sper sa fi fost explicita.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|