|
Acum este 16 Apr 2026, 07:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Stanoiu Constantin
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 12:38 |
|
|
|
Va pup! Te pup! Fara semnul exclamarii! Va pup Te pup
_________________ Constantin - Nimeni nu este inutil cat timp are un prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 12:44 |
|
|
|
Da, Constantin, ai dreptate. Mi se pare totusi putin cam exagerata partea cu semnele de punctuatie. Incerc sa scriu cat mai ingrijit posibil, dar, de cand cu atatea atentionari, incerc sa scriu si cat mai rar posibil. Sincer.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stanoiu Constantin
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 13:22 |
|
|
|
Ei, ca sa nu va mai suparati, eu imi dau demisia de aici desi promisese Bicai ca nu o sa renunt usor. Mi-am mai dat-o odata, si nu as mai fi scris daca nu as fi vazut atatea erori. Parca am fi invatat chineza la scoala si nu romana. Oricum, Mona, nu era cazul tau. Este cazul, de pilda, a unor persoane pentru care nu exista punct ci doar semne de exclamare.
_________________ Constantin - Nimeni nu este inutil cat timp are un prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 13:35 |
|
|
|
Constantine, nu te supara. Ar fi pacat sa renunti. Credeai ca va fi usor? Sunt obisnuinte de ani si ani de zile si nu se schimba asa usor. Dar sunt sigura ca daca aceste greseli sunt semnalate de fiecare data, pana la urma vor fi indreptate. Sunt sigura ca fiecare Gargarita incearca sa scrie cat de corect poate.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 13:46 |
|
|
|
Constantine, inapoi comanda! Mi-ai promis ca pana la sfarsitul lunii mai te ocupi tu. Nu te supara, dar nu sunt de acord. Ti-a raspuns Mona ce este un monument de bun simt si tu te-ai simtit ofensat.
Mona, Constantin ti-a raspuns in stilu-i sec, dar ia-l in seama. Oricum, nu se referea la tine.
Hai, asa cum zice Nico, sa invatam sa scriem romaneste ca tare mult ne trebuie!
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 13:49 |
|
Membru din: 16 Iul 2005, 23:12 Mesaje: 377 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Eu va aduc un sincer omagiu, tie Bica si tie, Constantine. Multumesc cerului ca exista un loc unde-mi pot vindeca un handicap care mi-a adus viziuni sumbre, spre viitor. Limba romana si-a ei gramatica, m-au facut de multe ori sa ma simt umilita si n-am nici o scuza ca s-a intamplat asa. Va implor, nu renuntati!
P.S. Sunt curioasa cate greseli am in acest text.
_________________ Minerva - Gargarita-Venetianca
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 14:08 |
|
|
|
Eu va aduc un sincer omagiu, tie, Bica si tie, Constantine. Multumesc cerului ca exista un loc unde-mi pot vindeca un handicap care mi-a adus viziuni sumbre, spre viitor. Limba romana si-a ei gramatica, m-au facut de multe ori sa ma simt umilita si n-am nici o scuza ca s-a intamplat asa. Va implor, nu renuntati!
P.S. Sunt curioasa cate greseli am in acest text.
Una din greseli ai facut-o din neatentie: tie, Bica Fara umilinte, fara handicapuri, Minerva. -10(zece) pentru experimentul ad-hoc. Este o realizare pentru tine ce nu ai prins (in scoala) ultimele norme ale limbii romane. Felicitari!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 14:31 |
|
|
|
Eu nu am vrut sa apara polemici, dar tot nu sunt convinsa ca Felicitari! este scris gresit. Mi se pare normal sa fie scris cu semnul exclamarii. Voi ce ziceti?
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 14:32 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Chiar la acest lucru ma gandeam si eu acum, Mona. Tot nu am inteles cum se scrie corect. Cu semnul exclamarii sau fara?
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Limba noastra, cea frumoasa si grea Scris: 08 Feb 2010, 14:33 |
|
|
|
In ce exemplu, Mona?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|