|
Acum este 05 Aug 2026, 02:35
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
stolniceanu eva
|
Subiectul mesajului: Eva - Mesaj Scris: 25 Apr 2013, 09:57 |
|
|
|
Dragele mele prietene
Chiar daca nu am raspuns la fiecare postare vreau sa stiti ca ma apreciat foarte mult fiecare goblen lucrat. Din pacate ma ocup de agricultura si zootehnie, iar pentru noi a inceput foarte puternic campania agricola deci timpul meu este foarte limitat. As avea o foarte mare rugaminte la voi nu stiu daca este posibil, dar vreau sa incerc. In perioada 7 mai 14 iunie fac o campanie umanitara in legatura cu donarea de sange. Campania are ca scop sensibilizarea si informarea tuturor persoanelor care prin gestul lor de inalta umanitate ar putea salva o viata. Rugamintea mea mare ar fi daca as putea posta mesajul si in cadrul clubului nostru asa ar ajunge la cit mai multe persoane pe langa cele de facebook. Nu se string bani, nu este pentru o anumita persoana, doar ca nevoia de sange este foarte mare, iar posibili donatori au foarte putine informatii, de aceea apelez unde pot pentru ca mesajul transmis sa se soldeze cu mult mai multe donari oriunde in tara sau strainatate.
Va pup cu mult drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|