|
Acum este 27 Iul 2026, 04:16
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 07 Feb 2010, 19:47 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ingerasul tau este minunat. Sa iti aduca noroc la examene! Spor in tot ce faci!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 08 Feb 2010, 10:33 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dar stiu ca ai avut spor, nu gluma, draga Alina. Abia astept sa-i vad ochisorii.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 08 Feb 2010, 10:49 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, tineretea si energia care vine odata cu ea, razbate din modelul tau. Te felicit pentru perseverenta de care dai dovada. Bafta la ultimele doua examene, sa nu ai nici o restanta caci astfel timpul tau liber va fi dedicat goblenului.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 09 Feb 2010, 12:36 |
|
|
|
Bafta la examene, Alina! Multumesc pentru frumoasele flori.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 10 Feb 2010, 19:42 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Sunt si eu in vizita si nu ma pot abtine sa nu scriu cate ceva. Ma bucur enorm ca va place ingerasul meu. Din pacate nu vin cu o noua postare deaorece nu am cusut nimic zilele acestea. Sunt pe ultima suta de metrii in sesiune. Toata ziua cu cartea in masa si cu batistuta, ca m-a prins o raceala, de nu am cuvinte.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 11 Feb 2010, 08:36 |
|
|
|
Bafta multa la ultimele examene si sa te insanatosesti repede. Noi asteptam rabdatoare un nou episod din ingerul tau.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 11 Feb 2010, 10:01 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Alina, Ingerasul tau cu ochi verzi sa te ocrotesca si sa te ajute sa treci cu bine si peste ultimele examene si peste raceala. Noi asteptam cuminti un nou episod, atunci cand ii va fi timpul.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 11 Feb 2010, 11:55 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Alina, lasa ca trec ele examenele cu bine! Despre buclele castanii ale ingerasului tau: sunt o splendoare. Ai grija de tine si sa te insanatosesti repede-repede ca sa ne aduci un episod nou.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 11 Feb 2010, 18:58 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Reusita la examene iti doresc, Alina. Ingerasul tau este o minunatie si te asteptam cu nerabdare cu un alt episod. Pe una din laturile gherghefului ai prins panza cu ata? Merge, nu se intinde panza?
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Privire angelica - goblen cusut de Alina Scris: 11 Feb 2010, 20:04 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Elena, nu este prinsa cu ata. Este prinsa cu pioneze, dar neavand un gherghef suficient de mare, au mai ramas 3 cm de cusut pe partea laterala si am indoit panza si am prins-o cu ace de siguranta ca sa nu ma deranjeze cand cos. Dupa ce termin de cusut tot voi desface panza ca sa cos si cei 3 cm ramasi. Sper ca m-am facut inteleasa. Va multumesc tuturor pentru sustinere si ma bucura faptul ca va ganditi la binele meu. Este placut sa stii ca cineva se gandeste si la tine. Va multumesc din toata inima si sper sa va aduc numai vesti bune de acum incolo. Va pup pe toate si motoras la ac!
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|