Acum este 01 Iun 2026, 11:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2539 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 254  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2013
MesajScris: 01 Mai 2013, 21:18 
Neconectat

Nume forum:1
Elza, nu este valabil ca in ceilalti ani, ca atunci cand incepi un nou goblen in ultimele trei zile ale lunii si termini un goblen in primele trei zile ale lunii, sa nu se mai prezinte episodul de siguranta? Anul trecut se aplica aceasta regula (nescrisa in regulament) si sincer nu am fost atenta daca si anul acesta s-a aplicat/discutat aceasta regula. Parerea mea este ca Marina a mers pe acest principiu.
Sper sa nu deranjez cu faptul ca am intervenit.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2013, 21:44 
Neconectat

Draga mea Elza, episodul de siguranta nu il am, caci modelul este terminat de saptamana trecuta.
In aceasta saptamana nu am lucrat deloc, fiind Saptamana Mare, iar timp sa intru sa postez episoadele nu am avut absolut deloc.
Ca sa ma punctezi pana la episodul de siguranta al luni aprilie nu are nici un rost.
Asa ca, ca sa nu mai creez discutii si dispute, te rog sa ma descalifici cu acest model.
Nu-i nici un bai si este in regula.
Iti multumesc pentru intelegere.

Scumpa mea, Alia, nu ai deranjat cu absolut nimic.
Dar in putinul timp pe care il am lucrez 2-3 ate, iar saptamana trecuta a fost infernala si foarte obositoare.
Cu mult drag, va doresc spor la tot ceea ce faceti.
Pupici pe inimioare, gargaritele mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 07:34 
Neconectat

Dragele mele, eu nu stiam de aceasta regula nescrisa. Voi cauta in topic sa vad daca s-a mai procedat asa. Daca nu ma insel Ralu a fost descalificata cu Parfum de Fragi la sfarsit de luna, pentru ca a inscris modelul in ultimele 3 zile si nu a postat episod de siguranta.
Marina, draga mea voi cauta in topicul de concurs sa vedem exact. Numai ca o sa ma uit dupa pranz, caci acum de dimineata mergem cu Andrei la doctor. Are un stafilococ, de aceea nu ceda temeratura si ca sa fie bal pana la capat, cred ca am luat si eu ceva, caci nu ma pot tine pe picioare.
Pe mine va rog sa ma scuzati, caci eu chiar n-am stiut de regula.
Alia iti multumesc ca mi-a atras atentia, caci n-as vrea sa defavorizez pe cineva. Nu pot decat sa iti multumesc ca esti atenta, caci fiind primul concurs la care moderez, s-ar putea sa mai omit niste aspecte si nu ar fi corect sa nedreptatesc pe cineva.
Exact cum spune Marina, un goblen nu se coase usor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 08:30 
Neconectat

Postez si eu episodul de siguranta, iar mai pe seara sper sa aduc si episodul final, insa scuzati calitatatea imaginii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 09:58 
Neconectat

Elza, daca tu ai scris ca vei rascoli topicul de concurs de anul acesta, eu l-am rascolit pe cel de anul trecut si iti aduc link-ul sa citesti si tu.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=8441&start=200
Stiu ca discutia a fost adusa in concursul de anul trecut, insa cred ca merita sa fie luata in calcul si in acest an. De asemenea, mi-ar place sa devina o regula bine precizata si in regulament, pentru a nu se crea confuzii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 11:15 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Nadina, felicitari de moderare si iti multumim.
Am uitat de postarea episodului de siguranta, eram sigura ca am pus in regulament si regula de anul trecut pentru cine se inscrie in ultima saptamana a lunii, nu mai este obligatoriu episodul de siguranta. Poate anul urmator cand refacem regulamentul, ne vom aduce aminte si de aceasta modificare care este in ajutorul multora dintre noi, dar si a moderatoarei.

Elza, iti doresc o moderare usoara si fara peripetii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 11:16 
Neconectat

Ivan Ioana Adina scrie:
Ralu, iti multumesc din suflet.
Imi pare rau pentru situatie si sper ca acest lucru nu te va face sa renunti.
Sincera sa fiu, mie nu prea imi convine acea regula cu ultimele si primele zile ale lunii. Atata timp cat te inscri inseamna ca reusesti sa cosi si poti posta episodul de siguranta. In caz contrar panza este goala si te poti inscrie in data de 1 a lunii urmatoare cand ai timp sa cosi.
Ma refer in general si nu vreau sa fie nimeni vizat de acest lucru doar ca asa mi se pare corect.
Monica, scuze pentru off-topic.
Cu o imbratisare calda,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 11:18 
Neconectat

Elza, pentru a fi mai usor pentru tine am adus aici, faptul ca anul acesta nu se mai aplica regula cu primele si ultimele zile ale lunii, nefiind specificat nici in regulament.
Din aceasta cauza, Ralu a avut modelul descalificat.
Te pup si sper ca ti-am fost de ajutor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2013, 15:43 
Neconectat

Aduc si eu episodul de siguranta pentru Venetia primavara:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2013, 06:59 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc pentru ajutorul oferit. A fost prima noapte de marti cand a dormit si Andrei, nu a mai facut temeratura si pare ca l-a ma lasat putin si tusea. Daca a dormit el, am dormit si eu, desi aseara mi-a fost groaznic de rau, cred ca niciodata nu m-am simtit atat de rau de la o racelala.
Alia, iti multumesc ca te-ai uitat in topicul de anul trecut, iar tie Adelina, pentru ca ai adus aici discutia de anul acesta. Stiam eu ca s-a intamplat recent. Tinand cont ca Ralu a fost descalificata, imi pare foarte rau ca va trebui sa procedam in acelasi fel si cu Marina.
Draga mea Marina, imi pare extrem de rau, mai ales ca episodul de siguranta al lunii aprilie a fost exact cand te-ai apucat de lucru. Trebuie sa fim foarte atente cand vom reface regulamentul sa specificam aceste reguli, ca sa nu existe loc de interpretare.
Marina, iti spun sincer ca imi pare foarte rau. Insa voi numara exact cat ai lucrat si il voi puncta chiar si atat, chiar daca este vorba de cativa centimetri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2539 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 254  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: