|
Acum este 20 Apr 2026, 23:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 23 Aug 2013, 09:50 |
|
|
|
Draga Simona, asa este - ar fi foarte bine daca as putea coase in fiecare zi. Din pacate, eu cos mult mai rar, dar imi doresc sa urmez acest concurs si mai ales ritmul impus: macar un episod pe luna, ca sa avansez cu lucrul la goblenele mele. Am inceput multe modele si mi-este greu cu toate (este mult mai bine sa ai doar un model in lucru), dar nu as vrea sa renunt. De aceea, urarea mea pentru toate gargaritele este intotdeauna, mult timp liber si mult spor la cusut! Weekend placut!
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 23 Aug 2013, 09:58 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Am sa va urmaresc in continuare cu drag. Mult spor!
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 23 Aug 2013, 15:39 |
|
|
|
Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Guraliuc Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 23 Aug 2013, 20:49 |
|
Membru din: 17 Apr 2012, 19:49 Mesaje: 1752 Locatie: Botosani Nume forum:1
|
|
Leana, nici eu nu pot sa cos in fiecare zi, dar faptul ca am intrat in concurs ne ajuta sa ne ambitionam sa aducem macar un episod in fiecare luna, fie ca este mai mic sau mai mare. Eu zic sa cosi cate un pic la fiecare model. Sa iti dedici cate o zi pentru fiecare. Iti droesc mult spor si timp liber.
_________________ Gargarita-Inocenta-Zambetului-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 29 Aug 2013, 21:36 |
|
|
|
Mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 29 Aug 2013, 23:27 |
|
|
|
Dragi gargarite va doresc mult spor in continuare, mult timp pentru cusut si va imbratisez cu mult drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 30 Aug 2013, 09:33 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Felicitari Rodic! Iar voua, fetelor, Aila,si Leana va doresc mult spor sa ajungeti curand la final. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 30 Aug 2013, 15:12 |
|
|
|
Dragi gargarite, va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si incurajari. Asa este, Gela, sunt de acord cu tine, si pe mine ma stimuleaza mult concursul. Din pacate, cum necazurile curg, eu nu reusesc sa cos in fiecare zi, dar incerc sa aduc macar episodul obligatoriu lunar. Weekend placut si mult spor la treaba tuturor!
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 31 Aug 2013, 15:20 |
|
|
|
Iti doresc mult timp liber si ochisori sanatosi tie, Leana si la toate gargaritele din gradina. Intr-adevar acest concurs ne stimuleaza sa coasem macar cate un episod oricat de mic in fiecare luna ca sa ne putem bucura de finalizare. Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Iconita - goblen lucrat de Rodic, Alia si Leana Scris: 03 Sep 2013, 09:07 |
|
|
|
Leana, important este ca avansezi si cand o sa prinzi timpul "de picior" o sa inaintezi cu mai mult spor.
Aripioare la ac!
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|