Acum este 16 Apr 2026, 06:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 27 Aug 2013, 14:35 
Neconectat

Nume forum:1
Din pacate, incepe sezonul virozelor, etc. Cat am stat cu Matei ieri in spital, m-am ingrozit pur si simplu de cati micuti bolnavi am vazut.

Simona, sanatate micutei tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Aug 2013, 19:02 
Neconectat

Va multumesc pentru urarile frumoase. Sufera atat de mult, saracuta!

Simona, arar m-am simtit neputincioasa in viata si asta s-a intamplat doar atunci cand aveam copiii bolnavi. Ai vrea sa le ostoiesti durerea, sa le slabesti suferinta, dar in afara de fluxul de energie plina de iubire, de mama (tinut la piept, plimbat in brate, vorbe blande, pline de compasiune pentru trupusorul minuscul ce duce atata durere) nu stiu cat putem ajuta.
Inca o data, ii doresc micutei tale sanatate grabnica, pup dulce manutele ei mici si pufoase si ma rog la sfanta a carui nume il poarta sa o ia sub marama sa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2013, 07:32 
Neconectat

Buna dimineata, Monica si buna dimineata gargarite harnicute.
Simona, multa, multa sanatate micutei Maria si ii pupacesc manutele.
Oana, multa sanatate si puiutului tau. Pupici pe manutele Mirelei si a lui Matei.
Monica si mie imi este frica de inaltime, dar panorama era prea frumoasa pentru a fi ratata.

Va servesc cu putina zmeura si o cafea cu scortisoara. Eu ador scortisoara si este nelipsita din cafea.

Va doresc o zi asa cum va doriti.
Cu drag,

Rralluca, si imi este draga aroma de scortisoara, mai ales in prajiturile cu mere.
Eu iti doresc o zi binecuvantata si tie si printesei tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2013, 09:35 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Monica, iti multumesc pentru cuvintele tale. Intradevar este greu sa incerci sa alini si sa simti ca nu poti. Inca cateva zile si sper sa fie mai bine. Mai avem injectii pana vineri dimineata. Of, cand ma gandesc!
Doamne ajuta tuturor copiilor!
Am zburat putin prin gradina si am trecut sa va urez o zi frumoasa.
Va trimit pupici.

Simona, eu mereu am avut un cui impotriva acestor antibiotice administrate de medici copiilor. Nu inteleg de ce trebuie date pe o perioada atat de mare, de ce se folosesc produse atat de puternice si toxice. Cineva drag din famila mea a ramas fara auz la una din urechi urmare a unui tratament cu gentamicina facut in copilarie.
Ii doresc Mariei sa se faca bine cat mai repede si sa nu mai aiba ghinionul de a se lipi vreo boala de inimioara ei mica. Pup dulce manutele ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2013, 11:51 
Neconectat

Simona, daca te ajuta, ii poti spune ca are la manuta un fluturas care trebuie sa bea apa in fiecare zi. Este o metafora pe care a folosit-o o colega de-a mea intr-o situatie similara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2013, 11:59 
Neconectat

Monica, Oana, multumesc. Nici eu nu stiu de ce doctorii dau atatea medicamente. Pentru mine este un chin sa-i mai dau si sirop de tuse si sirop de nu stiu care, supozitoare etc. Plange de nici nu ma mai aude, iar eu disper. Am linistit-o intr-un final in brate, dar cand vroiam sa o pun pe pat, iar incepea. Si tot asa pana va trece.
Doamne ajuta!
Va pup si va multumesc pentru cuvintele frumoase.

Simona, am citit aseara ce ai scris, m-am asezat in locul tau si am ramas fara cuvinte. Numai in astfel de situatii iti dai seama cata suferinta este si in sufletul unei mame.
Iti doresc putere ca sa treci peste acest eveniment neplacut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 09:12 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Dupa o lunga absenta, incerc si eu sa las un semn la cafenea.
Imi este tare dor de voi si de tot ce inseamna gradina, dar pe langa treburile ce ma tin departe de calculator, il mai am si pe Domnul Emanuel care daca ma vede ca ma indrept spre el deja cine stie ce ii trebuie sau cine stie ce nazbatie mai face. Asa ca decat sa incep sa scriu o fraza si sa o termin cu chiu cu vai in 3 ore si sa ma mai si enervez pe deasupra ca ma trage cineva de mana, ma resemnez. De multe ori imi propun sa intru seara dupa ce ii adorm pe micuti, dar nu prea imi iese nici asta (adorm inaintea lor, mai ales cand sotul este plecat in delegatii prin tara cate o saptamana). Si uite asa ma mai uit si eu pe furis prin gradina gargaritelor, de multe ori pe la titluri, mai vorbesc cu cate o gargarita prin gradina cand lucrez si oftez dupa vremurile bune sau mai nou, astept sa vina iarna, poate se mai linistesc copii si treburile.
Va multumesc pentru toate bunatatile si gandurile voastre asternute la cafenea.

Draga Monica, ma bucur ca au inflorit gladiolele.

Deja cred ca am scris prea mult ca a inceput razboiul in casa. Daca strig, nu ma aude nimeni, asa ca ma duc sa vad daca bebelinii s-au apucat de demolari sau are vreunul vreun cucui.

Draga Monica serveste cu incredere, nu ingrasa, este virtuala. Hi,hi,hi.

Va imbratisez cu mare drag si va transmit multa sanatate si liniste sufleteasca.

Draga Dalina, da sigur sunt de post? Ca azi este mare sarbatoare.
Oricum eu iti multumesc pentru ceai ce arata minunat langa cupele de gladiole.
Bebelinii tai mi-au trezit amintiri legate de printii mei la aceeasi varsta. Desi a fost o perioada tare solicitanta in viata mea, cred ca este una cu cele mai frumoase amintiri. Asa sa fie si la tine!
Pupa manute dulci de bebelini din partea mea, iar tu sa ai parte doar de zile binecuvantate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 09:34 
Neconectat

Dalina, scenariul tau este o realitate si pentru mine, mai ales partea cu strigatul si cu neauzitul. De multe ori, daca ii intreb "Cu cine vorbeste mami, cu voi sau cu peretii?" ghici ce raspuns primesc "Cu peietii", insotit de un zambet smecher. Ai mei se joaca frumos impreuna, dar se si ciondanesc, se imping, se supara unul pe celalalt, etc. Ma gandesc uneori ce razboaie vor fi in casa cand vor mai creste.

La Iasi este o zi racoroasa, este innorat, cica ar veni toamna.

Va pupacesc cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 09:45 
Neconectat

Dragi gargarite, buna dimineata!
Oana, si la noi este racoros si ploua. Asa ma trage vremea aceasta spre un somn, dar imi pun pofta in cui. Puiul meu doarme, am avut o noapte mai mult alba si cu dureri, dar totusi este mai bine acum.
Imi reiau zborul prin gradina sa vad ce noutati mai sunt.
Va doresc o sarbatoare plina de pace.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 17:07 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara Monica.
Dalina, este o bucurie sa te revad. Daca doar gradina si bebelinii te impiedica sa zbori mai des prin gradina este bine. Intr-adevar aceste momente alaturi de ei sunt unice, desi uneori avem impresia ca nu mai putem.
Simona, sper ca puiuta ta sa se faca repede bine.
Va doresc o seara placuta.

Nico, sa fie si la tine o seara binecuvantata.
Pup manute dulci de Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: