Acum este 22 Iul 2026, 21:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 29 Aug 2013, 19:12 
Neconectat

Nume forum:1
Buna seara, Monica.
Buna seara, dragele mele.
Poposesc si eu cu mare drag la cafenea, nu stiu daca voi va bucurati cand se termina plimbarile, dar eu cred ca nicaieri nu-i ca acasa.
La atatea bunatati ce am gasit aici, eu chiar nu stiam cu ce sa va servesc.
Ma bucur ca sunteti bine, imi pare rau pentru puiutii care sunt raciti. Acestora le doresc multa, multa sanatate.
Pupici.

Gabi, iti doresc si tie o seara binecuvantata acasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 20:16 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, Monica.

Ma bucur sa va revad. Am lipsit o perioada de pe forum, dar am adus scutire intr-un alt topic. Un bebe mic si dragalas este vinovat pentru aceasta absenta.
Simona eu ii doresc multa sanatate micutei tale si ma rog ca nici o suferinta sa nu se mai apropie de ea.
La noi ploua de cateva zile si nu imi place deloc. Prefer canicula in locul ploilor. Totusi sper sa se incalzeasca vremea cat de curand.
Va pup pe toate, si va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi.

Nadina, daca asa zisul vinovat este ingerul descris de tine, ma bucur pentru tine. Sa ai parte doar de intalniri cu ingeri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2013, 20:52 
Neconectat

Buna seara, Monica!
Buna seara, gargarite dragi!
Am mai mult de trei saptamani, cred, de cand nu am mai fost prezenta pe forum si sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi.
A fost prima data cand am avut o vacanta la munte si am venit cu bateriile incarcate, plina de energie. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am avut parte de o asemenea bucurie si nu stiu cum as putea sa-i multumesc surorii mele pentru darul ei.
Mi-au placut tare mult locurile ce le-am vizitat, avem o tara tare frumoasa, cu multe bogatii naturale.
Nadina, si la noi ploua de cateva zile si nu-mi plac deloc zilele acestea. Off, se apropie toamna cea trista.
Simona, Oana, multa sanatate micutilor vostri.
Va pup.

Eli, nici nu stii cat ma bucur ca ai avut o astfel de vacanta. Sa o tina Domnul pe sora ta in sanatate si sa mai ai parte de astfel de bucurii.
Sa stii ca in sufletul meu are loc fiecare anotimp, cu bune si cu rele, de aceea astept si toamna cand i-o veni timpul cu tot alaiul ei cromatic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Aug 2013, 14:42 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Sa stiti ca toata saptamana am fost prezenta, partasa la toate postarile voastre, insa de fiecare data cand vroiam sa las un semn, suna telefonul, cineva avea o treaba urgenta cu mine.

Simona, sper sa micuta ta, este mult mai bine acum.
Dalina si Nadina, ce bucurie sa va revad la cafenea.
Eli draga, am vazut pe un site de socializare fotografia de la Manastirea Curtea de Arges. Ma bucur ca ai reusit sa iti incarci bateriile, in vacanta la munte.
Sa stii ca si eu sunt de parere ca avem o tara minunata si cred ca nimeni nu ma contrazice, pacat insa ca nu stim sa ne bucuram de ea sau ne lipsesc uneori resursele materiale, caci, vacantele in Romania sunt destul de costisitoare.

Eu de saptamana viitoare sunt in concediu. Dupa 3 ani, reusesc si eu sa leg doua saptamani.
Sper ca luna septembrie, sa fie la fel de insorita si calduroasa, precum o anunta prognoza meteorologica, caci noi din 9 pana in 15, avem bilete la mare. Ca de fiecare data, am ales statiunea Cap Aurora, pentru linistea desavarsita.

Va doresc un week-end placut.
Va saruta,

Elza, un sfarsit de saptamana binecuvantat si la tine.
Cu siguranta vei avea zile frumoase dupa inima ta in concediu.

P.S. Nu am fost niciodata la Cap Aurora si chiar imi pare rau ca am ratat aceasta ocazie saptamana trecuta cand am fost la marea noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Aug 2013, 17:16 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara Monica.
Eli, ma bucur nespus ca ai avut parte de o asemenea vacanta.
Elza, iti doresc un concediu cat mai placut si linistit. Eu de luni incep activitatea.
Simona, ce face micuta?
Monica, iti multumesc pentru fiecare mesaj si fiecare imagine cu care imi raspunzi. Fiecare ajunge la sufletul meu.
Va doresc o seara placuta.

Citat:
Monica, iti multumesc pentru fiecare mesaj si fiecare imagine cu care imi raspunzi. Fiecare ajunge la sufletul meu.
Poate pentru ca pe undeva suntem suflete pereche?
Si tu sa ai o seara binecuvantata de ingeri. Pentru ingerul tau, ca de fiecare data, las pupici pe manutele lui (am observat ca acum este si un priceput mecanic, asa ca am motive in plus sa aduc sarutari nenumarate).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Aug 2013, 21:28 
Neconectat

Buna seara, fetelor si Monica.
Trec sa va salut si sa va multumesc pentru gandurile bune indreptate spre micuta mea.
Astazi am terminat cu injectiile, am fost la control si este mult mai bine. Acum mananca de numa' si pot spune ca este din nou fetita mea cea plina de viata.
Va trimit calde imbratisari.

Citat:
Astazi am terminat cu injectiile
O ce veste minunata, Simona! Ma bucur pentru ingerasul ce si-a revenit si, evident, depun pupici dulci si pe manutele ei.
Tie iti doresc o seara binecuvanta alaturi de Maria.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Aug 2013, 10:57 
Neconectat

Bine v-am regasit dragele mele gargarite, draga mea inger pazitor Monica si draga echipa TTT.
S-a terminat de cateva zile cu divortul.
Sarah-Maria imi este incredintata mie, iar Tony fostului sot.
Tony a plecat din tara, sentiment greu de descris pentru mine.
Dupa o lunga furtuna incep sa iasa si la mine raze de soarele.
Din partea facultatii din Anglia am primit camera in campus si gradinita platita pentru Sarah Maria, drept rasplata la invatatura. Fostul sot, a facut un gest frumos de mi-a facut cadou doua bilete de avion pentru mine si Sarah ca sa pot ajunge pe 11 acolo sa incep anul de facultate. Am sa stau in orasul vecin cu Tony si asa voi reusi la 2 zile sa imi vad si eu copilul si fratiorii sa poata sta impreuna.
Va multumesc din suflet ca ati fost cu gandul alaturi de mine.
Va imbratisez cu drag, va pup dulce si va zambesc cum Laura m-a invatat.

Alexa, nici nu stiu ce sentiment este cel mai pregnant in inima mea, referitor la cele relatate de tine. Pana la urma iau partea cea frumoasa din acest final si-ti doresc drum bun pe noua cale.
Mi se pare ca Domnul te iubeste mult de poti avea copiii impreuna si atat de des alaturi de tine, ca ai sansa de a iti contiuna studiile si ca gestul ex-sotului dovedeste ca respectul pentru tine nu s-a stins.
Sunt cu toata inima langa tine si iti zambesc cald (precum Laura) si iti doresc sa iti fie viata binecuvantata mereu de impliniri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Aug 2013, 16:55 
Neconectat

Alexa, ma bucur pentru tine ca esti mai linistita. Mult succes in noul an!
Simona, sper ca micuta ta sa nu mai aiba nevoie de injectii; aici nu se prea dau antibiotice la copii. La Ariana cred ca de vreo doua ori i-am dat sirop cu antibiotic cand era mai micuta.
Sper ca toate gargaritele au avut un concediu linistit si s-au intors cu multe forte de munca.
Eu poate prin octombrie o sa ajung prin Romania.

Monica, inger pazitor al tuturor gargaritelor, iti doresc aceeasi rabdare pentru a indruma si recomanda cei mai bine pentru fiecare gargarita in parte.
Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Ria, ce mult imi place protocolul medical de acolo.
Nu stiu de ce am sentimentul ca pruncii nostri sunt prea agresati de tot felul de medicamente. Pe de alta parte, recunosc ca atunci cand a fost vorba de copiii mei, am apelat la medic ca la un Dumnezeu. Ce sa-i faci?! Inima de mama, mereu cu teama de a nu gresi.
In ceea ce priveste rabdarea, sa stii ca aceasta s-a instalat dupa o anumita varsta, atunci cand am simtit ca tot ceea ce conteaza sunt relatiile interumane. Ma gandesc ca nimeni nu paraseste aceasta viata pana nu locuieste putin in fiecare inima pe care a intalnit-o in cale. Iar eu imi doresc sa las in casa inimii fiecarei fiinte cu care interferez doar amintirea binelui pe care l-am depus cu drag la masa intalnirii noastre.
Iti doresc, atat tie cat si printesei tale, un sfarsit de saptamana binecuvantat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Aug 2013, 17:16 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite si draga Monica.
Alexa, ma bucur tare mult ca se intrevad primele raze de soare si pe strada ta. Este bine ca poti sa-ti continui studiile si sa fii aproape de Tony.
Ria, ma bucur sa te vad la cafenea.
Monica, sa stii ca si eu simt de multe ori acelasi lucru. Iar nazdravanul, care zilele acestea a fost si un zugrav priceput, iti zambeste cum stie el mai frumos.
Va doresc o seara frumoasa si linistita.

Nico, m-ai topit cu zambetul. Zambetele ingerilor ma intineresc brusc.
Si eu iti doresc o seara binecuvantata.

P.S. Nu uita sa pupi din partea mea manutele ingerasului tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Aug 2013, 21:44 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite,
Buna seara, Monica,

Este un lucru tare placut sa auzi ca se intampla numai lucruri bune si totul intra pe fagasul normal.
Elza, iti doresc un concediu placut, odihnitor, relaxant si sa-ti reincarci bateriile.
Alexa, ma bucur ca lucrurile au intrat cat de cat pe drumul cel bun: cu scoala - era pacat sa renunti/sa pierzi un viitor frumos; faptul ca il vei putea vedea pe Tony din doua in doua zile este un lucru minunat pentru tine, pentru el si surioara lui. Asa vor/veti creste impreuna.
Simona, ma bucur ca puiul tau este sanatos acum.
Ria, iti doresc un concediu placut cand vei veni inapoi acasa, in tara.
Monica, la fel ca Ria, Nico, iti multumesc pentru fiecare mesaj si fiecare imagine cu care imi raspunzi. Am invatat ca de fiecare data cand postez ceva la cafenea sa caut imediat cuvintele scrise de tine - o vorba buna, o indrumare, un sfat desi poate cateodata si tu simti nevoia unui sfat, a unei vorbe bune. Si pentru asta iti multumesc.
Va doresc o seara placuta si un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Citat:
desi poate cateodata si tu simti nevoia unui sfat, a unei vorbe bune.
Helen, eu am marele noroc de a fi inconjurata si la servici si acasa de persoane speciale ce ma sustin emotional, si stii tu, o femeie daca primeste un astfel de ajutor muta muntii din loc. In plus, am genetic implementata o atitudine pozitiva (fiecare usa inchisa, inseamna de fapt o fereastra deschisa), dar si sentimentul ca acolo Sus cineva ma iubeste.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si imi cer scuze ca uneori scriu mult mai tarziu decat postati voi, dar zburatul prin gradina noastra este o sarcina in afara activitatilor de la firma, asa ca sunt ades inconsecventa din varii motive. Astazi, iata motivul intarzierii mele (v. Agentia de nunti Iris):

Acum (mai sunt cateva momente pana la miezul noptii) iti doresc sa te legene visele frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: