Acum este 16 Apr 2026, 08:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 01 Sep 2013, 12:15 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, dragi gargarite, Monica.
Dau o fuga rapida prin gradina sa va salut. Au revenit noptile linistite si odihnitoare.
Alexa, m-am intristat si imi pare rau ca a fost necesar sa treci printr-un divort, dar mai ales imi pare rau ca Tony, micul strengar, va sta un pic mai departe de tine.
Te admir pentru forta si puterea de care dai dovada, eu nu as putea face fata.
Dumnezeu sa iti aline durerile din suflet!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2013, 14:49 
Neconectat

Buna ziua dragele mele.
In sfarsit am avut si eu putin timp sa intru in gradina.
Plecam si noi in vacanta. Nu stiti ce fericita sunt. Am terminat aproape toate conservele pentru iarna si sper ca la intoarcere sa nu mai am atat de lucru.
Va urez numai bine si "ne vedem" peste 2 saptamani.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Sep 2013, 17:36 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele.
Buna ziua, Monica.

A venit si toamna... Iti place caci temperaturile la noi au crescut, exceptie facand noaptea cand este destul de rece afara. Eu ma bucur ca am scapat de ploi.
Va doresc tuturor o duminica linistita si un inceput de toamna cat mai frumos.
Cu drag,

Nadina, sa ne imbrace pe toata aceasta toamna cu binecuvantari.
Iti multumesc pentru urari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2013, 06:37 
Neconectat

Buna dimineata, suratelor.
Buna dimineata, Monica. Iti multumesc si eu pentru floricica ce o lasi ca semn in urma ta.
Sper sa avem o saptamana mai buna ca cea care a trecut, o toamna linistita si rodnica.
Ma gandeam ce repede a trecut anul asta. Mai sunt 4 luni si deja il schimbam. Spunea un parinte ca deja s-au scurtat vremurile. Voi simtiti? Si imi trece prin minte un alt gand, un rand care se potriveste zilelor noastre, din Morometii (o carte pe care as reciti-o mereu), timpul nu mai are rabdare cu noi. Ce melancolie m-a lovit! Si toamna abia a inceput!
Va doresc o zi frumoasa si plina de timp folosit cum trebuie.
Spor la treburi!

Simona, desi am citit teoria referitor la rezonanta Schumann, eu cred ca noi nu mai avem rabdare. Ne dorim sa facem atat de multe, ne lasam antrenate, uneori chiar tarate in atatea activitati si asta in timp ce neuronii nostri se gandesc la ce va urma, incat chiar nu mai avem notiunea ca trece ziua.
Ades am activitati atat de dense, incat eu pierd cate o zi din saptamana si imi zic ca in loc de joi este miercuri.
Probabil exista o limita si pentru creierul nostru si, atunci cand trecem linia, acesta ne sanctioneaza cu sentimentul frustrant ca timpul trece prea repede.
Iti doresc o zi binecuvantata cu activitati bine organizate (desi ma indoiesc ca printesa ta iti va permite sa iti faci planuri).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2013, 07:44 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Va doresc o toamna linistita si frumoasa ca sufletele voastre.

Simona iti multumesc pentru imagine. Anul acesta mi s-a parut ca a trecut mai repede ca niciodata. Dar ma bucur ca timpul se scurge repede din 2013 . Pentru mine nu a fost unul prea reusit. Am invatat multe, dar am si suferit si mai mult din cauza oamenilor din jurul meu (familia sotului meu). Am repetat zilnic un citat din Biblie pe care prea bunul Parinte Meltis, preot in localitatea unde am eu casuta in Ardeal, mi-l spunea referitor la bunatate si generozitate.
Sfanta Evanghelie dupa Matei, capitolul 7
"Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi."

Ovidia, Elza, va doresc un concediu minunat si plin de dragoste.

Eli, ma bucur pentru bucuria ta.

Eu anul acesta am fugit de la munte si m-am dus la Sulina. Mai aveam un pic si ma mutam acolo. Am descoperit un loc minunat, cu oameni minunati si i-am multumit Domnului pentru acest loc binecuvantat. Vi-l recomand cu caldura.

Alexa, iti doresc bafta la facultate si ma bucur ca a trecut furtuna din viata ta. Sa ramai la fel de puternica si plina de dragoste.
Pupici ingerasilor tai.
Simona, multa sanatate micutei.

Monica iti multumesc pentru fiecare mesaj scris gargaritelor. Esti ,,Supa mea de suflet".

Va imbratisez cu drag si va trimit o imbratisare calda de la munte.

Dalina, sunt convinsa ca fiecare gargarita si toate impreuna suntem ca o supa de suflet la un moment dat. Altfel nu ne-ar fi strans Dumnezeu pe toate in locul acesta si nu am aveam atatia umeri de sprijinit capul atunci cand ne doare ceva.
Pentru ca stiu cata lupta duci cu tine in acest an, iti aduc o bucurie de la Raiul meu. Sunt copiii tai in plina floare. Sa fii binecuvantata cu multa sanatate ca sa mai avem bartere de genul acesta.
Cu pupici depusi pe manutele nazdravane ale bebelinelor, te imbratisez si pe tine cu multa caldura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2013, 08:43 
Neconectat

Buna dimineata Monica.

Simona pentru mine acest an a fost unul plin, cu experiente placute si mai putin placute. Sper sa se termine cu bine pentru toate gargaritele.
Dalina ma bucur sa te revad la cafenea. Ma bucur pentru tine ca ai avut o vacanta potrivita sufletului tau.
Monica chiar daca de multe ori doar citesc si trec mai departe, postarile tale din fiecare topic le citesc cu drag si din fiecare invat cate ceva.
Va las o cafeluta speciala:

Va doresc tuturor o zi frumoasa, si un inceput de saptamana cat mai placut.

Nadina, nici o grija si eu mai invat cate ceva de la tine. Interiorizata si retinuta cum esti, tot mai transpare cate un gand deosebit cand scrii pe forum (sic!).
Eu iti doresc sa fii binecuvantata cu suficiente motive ca pe chipul pe care sa rasara zambetul mereu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2013, 11:32 
Neconectat

Bine v-am regasit dragele mele.
Va multumesc frumos pentru ceiut chiar am nevoie si eu si Sarah Maria suntem racite cobza.
Va multumesc si pentru fiecare gand scris.
Va pup dulce si va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Sep 2013, 16:07 
Neconectat

Uite cum este viata. Unul se imbolnaveste, altul se insanatoseste, unul se casatoreste, altul divorteaza, pentru unul trece timpul ca fulgerul, altul priveste ceasul din cinci in cinci minute, doar o trece timpul mai repede.
Dragele mele, toate se intampla cu un inteles in viata noastra, iar regula ca dupa rau vine bine functioneaza intotdeauna. Eu va doresc ca aceasta axioma sa functioneze mereu la fiecare din voi.

Eu nu mai scot capul dintre australieni sa scriu pentru ca tot nu ma descurs cu tableta.
Ralu, am incercat cum ai zis tu, dar pentru tableta mea (Apple) nu am gasit (de fapt Mariuca este cea care a cautat) decat un singur soft (si nu este cel mentionat de tine) ce nu face decat sa fie un fel de Word (adica scrii ceva pe el si apoi te mai gandesti ce faci. Acum, cand scriu aici acel soft nu se vede.
Monica, tu ai reusit?

Daca tot nu pot scrie usor pe tableta, macar pot sa citesc ce scrieti voi si ma bucur sa fiu la curent cu zborul vostru aici.
Va imbratisez pe fiecare in parte si va doresc sa aveti o toamna frumoasa si lunga.

P.S. Am adus si gustarea de la ora 5.

Bica, nu am avut ragazul sa caut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2013, 08:28 
Neconectat

Buna dimineata tuturor.
In momente fericite pentru mine, acum ca am fost botezata cu un nume asa de frumos, trec sa va servesc cu un tortulet delicios.
Va multumesc pentru felul frumos in care mi-ati schimbat viata. Am gasit prietenie, refugiu si alinare. Sper sa va pot rasplati cu aceleasi sentimente mereu.

Simona, desi nu m-ai invitat in mod special, m-am simtit binevenita la bucuria ta pe care o si impartasesc cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2013, 08:38 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.

Va invit la un ceai:

Toamna, la munte, incepe sa isi faca aparitia. Noaptea este foarte frig, dar ziua inca este cald si frumos daca nu bate vantul rece de pe crestele muntilor.
Gladiolele mele, draga Monica, sunt pe trecute. Doar ici colo mai infloreste cate una. Anul acesta am taiat aproximativ 600 de fire, pe care ca in fiecare an, le-am dus la manastiri si biserici. O parte au fost daruite doamnelor deosebite din viata mea. Sunt curioasa cati bulbi voi scoate si anul acesta. Deja ma gandesc ca la anul sa mai vand din ei daca voi reusi, daca nu voi dona si bulbi la manastiri, pentru ca deja am prea multe si imi ocupa un spatiu destul de mare in gradina. Plus de asta, dupa cum stau treburile in curtea asta, pana la anul cand Riana va merge la scoala, cred ca imi voi face bagajelul si ma voi muta, ca vad ca nu se mai poate.

Vreau sa-mi cresc copii in liniste ca nu mai sunt nici tanara si nici cu sanatatea nu stau prea bine, ca sa imi mananc viata cu tot felul de persoane care nu le intereseaza decat bunurile materiale, dar nu cele muncite de ei, ci cele furate.

Anul acesta am incercat din nou toate variantele pentru a fi bine si s-a cam epuizat stocul. Am vorbit si cu preotul la care soacra mea se spovedeste, dar fara rezultate. Circul inca continua si m-am cam saturat. Dar cum Bunul Dumnezeu este mare, poate se va mai intampla vreo minune in iarna aceasta.

Noul contract de inchiriere l-am pierdut din nou pentru ca in tara asta nu mai merge nimic cum trebuie, si firma la care am inchiriat nu a fost seriasa pe langa faptul ca nu si-au incasat banii de la Primarie pentru servicile de canalizare din zona. Asa ca si aici am avut din nou o pierdere si oase rupte pentru curatenia pe care a trebuit sa o fac dupa muncitori.
Dar cele rele sa se spele cele bune sa se adune.

Copii imi sunt sanatosi si asta conteaza pentru mine cel mai mult. Stiu ca cineva acolo Sus ma iubeste ca altfel nu mi-ar da atatea.
Anul acesta am reusit in sfarsit sa-mi petrec un concediu minunat cu sotul si copii dupa 6 ani de casnicie. La noi, concediile sunt asa: el in delegatie si eu pe plaja cu copii, ne vedem mai mult seara sau intre doua controale.
Anul acesta a fost singura data in viata mea cand am stat linistita la mare.
Sulina are o plaja cu un nisip foarte fin, ca cel din clepsidra, liniste si o apa a marii minunata. Aici am vazut prima data licurici de apa. Noaptea ne duceam expres pe malul marii ca sa vedem acest spectacol unic. Este un loc ideal pentru familii cu copii mici si pentru persoanele mai in varsta care vor liniste.
M-a cucerit acest loc minunat.

Va doresc o zi minunata si linistita.
Cu drag va imbratiseaza,

Dalina, sunt convinsa ca va rasari soarele si pe strada ta. Un exemplu este si acest concediu petrecut impreuna cu cei dragi. Fie ca in toate zilele sa fii mangaiata de bucurii multe.

P.S. Ceremonia ceaiului postata de tine este o capodopera pentru sufletul meu. Iti multumesc din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: