Acum este 28 Mai 2026, 07:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Rasfatul florilor
MesajScris: 16 Feb 2010, 11:43 
Neconectat

Nume forum:1
Rasfatul florilor by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-07-2008
Stiu Angela ca nu ai timp sa scrii, dar ca citesti ce se scrie si de aceea sper sa te bucure imaginea cu suportul de flori pentru ca este deosebit. Stiu ca nu avem unde-l pune, dar putem macar visa.

Replica: Multumesc by angela draganoiu (447 mesaje), la 03-07-2008
Letitia. Intr-adevar citesc aproape zilnic cam tot ce se scrie si as vrea sa scriu si eu cite ceva insa nu mai stiu despre ce planta sa va scriu. Preocuparile acestui forum sint axate numai pe discutii despre goblen,si este si firesc asa pentru ca acesta este scopul, de aceea scriu mai putin despre plante.

Daca va intereseaza vreo anume planta spuneti-mi, caut informatii si vi le postez. Cu imaginile mi-este tare greu pentru ca nu ma pricep la calculator.

Modelul pe care l-ai postat este foarte interesant, ideea este buna si cred ca un mester priceput poate sa-l realizeze. Se preteaza si ar fi util pe o terasa deschisa astfel ca plantele sa poata beneficia de lumina buna. Dar cum n-am o astfel de terasa, ramin doar cu privitul.

Replica: Imi place. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 09-07-2008
Letitia stii unde se gaseste? Caci mesteri nu cunosc.

Replica: Te-ar costa o avere transportul, cred ca era Mali. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 11-07-2008
Daca esti din Bacau, este cineva in orasul tau care o poate face, dar tot mult te costa. Este o lucrare complexa din lemn.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: