Acum este 23 Iul 2026, 01:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 03 Sep 2013, 09:13 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite.

Este sarbatoare. Mie imi plac mult de tot sarbatorile si raspund cu mare placere invitatiei pe care ne-a adresat-o Simona.
Inca odata iti transmit felicitari draga Simona. Pentru titlul de Gargarita a lunii august si pentru numele stralucitor pe care l-ai primit. Iti doresc ca ceea ce primesti aici - prietenie, refugiu, alinare sa aiba ecou in viata reala.
Toate meritam sa fim fericite, iubite, apreciate, alinate.

A trecut ceva timp de cand nu am mai stat linistita in Cafeneaua noastra de suflet.
Am intrat de multe ori, am luat in fuga putin din bunatatile cu care ne rasfatati in fiecare dimineata si m-am intors grabita in lumea reala.
O lume in care trebuie sa fiu serioasa, intransigenta, impartiala.
Si nu este vorba despre viata privata. Acolo este bine. Liniste, pace, dragoste, intelegere.
Am evitat de multe ori sa va scriu, de teama sa nu spun mai mult decat imi permite spatiul virtual public.
Sunt tare sunt dornica sa stam la taclale, sa va povestesc multe, sa va cer sfaturile.
Va imbratisez cu drag, va doresc fiecareia dintre voi zile senine si fericite, dragoste, intelegere si sa puteti sa fiti oriunde, oricand, ceea ce va place sa fiti.
Si inainte sa plec, in spiritul zilei de astazi va daruiesc si eu un tortulet.

Irela, daca nu am avea reculul generat de intamplarile nefericite prin care trecem vrand-nevrand in societate, poate nu am sti sa apreciem cu adevarat linistea, pacea, dragostea si intelegerea pe care le gasim acasa sau langa prieteni dragi.
Si eu iti doresc zile binecuvantate cu pace si armonie interioara si iti multumesc pentru tort.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2013, 09:51 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Dalina, ma bucur tare mult ca te vad la cafenea, dar imi pare rau ca ai sufletul ranit si as vrea sa te ajut dar in afara de o vorba buna nu stiu cum. Oricum ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca sotul, copiii sunt langa tine si sunteti toti sanatosi.
Am luat si eu o cescuta de ceai pentru ca tare mi-a facut cu ochiul aranjamentul.
Eu aduc o cafea alaturi pentru doritoare. Eu am baut deja 2 dar parca tot as mai bea una.
Va doresc o zi frumoasa si o prima saptamana de toamna cat mai placuta si usoara.
Va imbratisez cu mult drag.

Helen, iti multumesc pentru invitatia la cabana. Talpile mele pipaie deja iarba aceea verde din curte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2013, 11:05 
Neconectat

Monica, m-am intristat ca te-ai simtit data la o parte. Prin cuvantul 'tuturor' te-am inclus si pe tine, sa stii. Si ca sa iti treaca supararea, draga mea zanuta, iti ofer numai tie un tort special, ales din sufletul meu pentru al tau.

Te imbratiseaza cu multa caldura,

Simona, cred ca ai observat, nu interferez acolo unde nu mi se scrie numele pentru ca nu toata lumea este asemenea mie si nu vreau sa inoportunez.
Nu m-am suparat ca nu m-ai nominalizat (sa dea Domnul doar astfel de motive de suparare in viata noastra!), dar trebuia sa am o scuza ca sa scriu.
Iti multumesc pentru tort si cred ca nu o sa te superi daca si pe acesta il vom imparti in numele bucuriei pe care o serbezi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Sep 2013, 18:24 
Neconectat

Ivan Ioana Adina scrie:

Nadina, nici o grija si eu mai invat cate ceva de la tine. Interiorizata si retinuta cum esti, tot mai transpare cate un gand deosebit cand scrii pe forum (sic!).
Eu iti doresc sa fii binecuvantata cu suficiente motive ca pe chipul pe care sa rasara zambetul mereu.
Monica, intotdeauna ai stiut sa citesti printre randuri si dincolo de cuvintele noastre.

Simona, am venit si eu la ceas de seara, sa sarbatoresc alaturi de tine si sa gust o bucatica de tort (eu abia acum am servit prima masa pe ziua de astazi si merge ceva dulce dupa).

Va doresc tuturor o seara placuta, linistita si vise placute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Sep 2013, 07:09 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, gargarite.
Am pus de o ciorba, mi-am facut un cappuccino fierbinte (la noi parca este iarna, asa este de racoare dimineata) si am dat fuga sa vad de noutati. Maria sforaie, saracuta, asa doarme de bine.
Poate va aduceti aminte de povestea madlenelor si declansarea amintirilor. Ei bine, asa am patit ieri dimineata. Am pus pe paine niste dulceata si am servit-o cu o cana de lapte caldut, ca tot ii pregateam Mariei laptele. A fost asa de bun! M-a dus cu gandul la momentele cand mai eram acasa la mine, mititica, fara griji, pana la urechi de dulceata pentru ca muscam chiar din mijlocul feliei.
Poate va fac si voua pofta.

Simona, chiar mi-ai facut pofta cu amintirile tale. Ce dor imi este de acele momente fara griji. Tu ai acum norocul de a le retrai prin micuta ta. Eu mai am de asteptat pana voi retrai aceste momente prin nepotii mei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Sep 2013, 07:19 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Dragele mele, am rezistat 3 zile departe de forum, doar pentru ca mutarea in alta locuinta, m-a solicitat la maxim. Andrei nu are rabdare si vrea doar afara la joaca, caci el este invatat cu liberatatea pe care o avea la curte.
Plus ca zi de zi, imi spune ca este trist, asta nu este casa lui. O sa mai treaca ceva timp pana ce se va obisnui cu noua situatie. Pe de-o parte este trist, ca a plecat de acolo si nu mai are catei, purcei, gaini, rate si alte lighioane, nu are gradina de legume. Insa, pe de alta parte, toate lucrurile noi de aici il incanta foarte mult.
Alfel, cred ca doar astazi mai am de aranjat una, alta prin casa si de maine pot relua si eu lucrul la goblenurile mele, caci tare mult le mai duc dorul. Fac ce fac, si deschid sertarul unde le tin, ma uit la ele, si ma apuc de alte treburi mai urgente.
Am avut noroc, ca a stat soacra mea cu mine si m-a ajutat. Astazi merge si dansa acasa, caci si acolo sunt multe treburi ce asteapta sa fie rezolvate, gospodaria este mare.

Simona, te felicit si eu aici, pentru numele primit.
Nadina, prinde o sarutare in zbor.
Dalina, nu uita, ca soarele rasare in fiecare zi.

Monica, tie iti las un gand bun si un multumesc. Multumesc pentru toate gandurile bune pe care ni le lasi in fiecare zi, pentru ca esti alaturi de noi mereu. N-am apucat sa scriu in topicul dedicat, insa ultima surpriza primita de la voi, cea pentru gargarita lunii martie, care a fost si ratacita pe drum, m-a bucurat enorm de mult. Am admirat-o la gargaritele gradinii, iar acum sunt si eu o mandra posesoare de oglinjoara fermecata, caci asa ii spuen Andrei.

Va doresc o zi insorita.

Elza, m-a uluit rapiditatea cu care te-ai mutat si te felicit. Pentru mine, fiecare mutat in alta casa a fost un mare consum de timp si de sanatate.
Printul tau are dreptate sa se simta frustrat de viata de la curte, dar cum acum urmeaza o alta etapa in viata lui, incetul cu incetul se va obisnui, ca acesta este tributul pe care il platim (din fericire sau din pacate?!) cu totii pe masura ce crestem.
Pupa manutele lui din partea mea.

P.S. Oglinjoara fermecata sa te mentina frumoasa si tanara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Sep 2013, 08:59 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Simona, scuze pentru ieri. Nu am vazut la timp postarea ta si ti-am umbrit evenimentul cu vaicarerile mele siropoase. Dar am gustat aseara o feliuta de tort si acum m-am manjit cu gem. Hi, hi, hi!
Sa te bucuri de tot ceea ce inseamna gargarita. Eu de cand sunt gargarita, daca imi este bine sau nu, ma intalnesc mereu cu o gargarita prin gradina. Si atunci imi aduc aminte ca undeva, candva cineva ma iubeste, asa cum sunt eu. Si asta conteaza foarte mult pentru mine.

Monica, imi cer mii de scuze daca ocup acest minunat spatiu virtual cu problemele mele. Tu stii ca nu sunt o vaicaricioasa sentimentala, dar cand problema mea prezinta umflaturi, cat as cosmetiza-o eu tot problema este si mai am si eu scapari. Daca nu ma vait si eu la voi, dar la cine? Cu mama vorbesc la telefon mai mult decat ne vedem datorita distantei (de cativa zeci de km), prietene unde stau nu am, din lipsa de timp, de stil de viata si de pasiuni, asa ca imi doresc sau nu, mai bine stau linistita cu copii mei in curte. (Va dau un exemplu: cusatura ta este pierdere de timp si dureri de ochi, si ce sunt carpele alea inramate ca nu mai sunt la moda? Sau gradinaritul nu este rentabil si este rupere de oase, dar daca este, la o adica, mai cersesc de la tine cate ceva sau ma duc si iau pe cont daca nu am bani, de la magazinul din colt. Sau cine mai face in ziua de azi atatia copii (ca parca m-as duce cumva la masa cuiva cu ei).
Eu nu am timp de telenovele, de stirile de la ora 5 (de groaza cum le numesc eu), de cafele, de vizite si de cat mai multa barfa si din aceasta cauza sunt privita cam ciudat.
Aici nu poti vorbi cu vecinii ce carte ai citit ultima data sau ce muzeu ai vizitat. Si mai este o problema, din cauza serviciului pe care sotul meu il are, nu ne cauta lumea decat cand are nevoie de o angajare sau sa nu primeasca vreo amenda X sau Y. Numai pe sora lui a angajot-o de 5 ori de cand suntem noi casatoriti (adica de 6 ani), asa ca acum poate ma intelegeti de ce ma mai plang si eu la voi.
Adevaratele mele prietene de la Deva au zburat care incotro in lume dupa un trai mai bun. Voi sunteti singurele mele prietene chiar daca sunteti virtuale.

Elza, ma bucur ca sunteti toti trei. Tu, Alex si Andrei. Asta conteaza cel mai mult. Se va obijnui si Andrei dupa ce va merge la gradinita. Cand citeam despre tristetea lui, parca o vedeam pe a copiilor mei. Ei ar suferi cumplit daca le-as lua acesta libertate. Vad cand ma duc la Bianca. Ma tin toata ziua afara.
Ai mare dreptate, soarele rasare zilnic pentru mine, prin ochii copiilor mei. Sunt un om binecuvantat si pentru asta ii multumesc bunului Dumnezeu.

Dragele mele la noi este foarte frig si toata noaptea a batut vantul. Momentan s-a mai potolit un pic, nu stiu pentru cata vreme.
La Predeal lumea face deja focul in sobe si centrale si a dat un pic de bruma. Noaptea trecuta si la noi a fost destul de rece in casa si cum copiii dorm mai mult pe plapuma decat sub ea, ma gandeam sa aprind si eu focul.
Pana la primavera, lemne sa fie ca de frig nu mai scapam cu una cu doua.
Sa aveti o zi minunata!

Va pup si va imbratisez.

Dalina, la Raiul meu, in unii ani cresc mere dulci, mari, zemoase si aromate, iar in alti ani, doar niste avortoni zbarciti, seci si acri. Pe primele le culeg si le depun in camara mamei, iar pe celelalte le las in pomi pentru a se hrani pasarile cerului toata iarna.
Asa este si viata mea, dar si viata ta. Sa dea Domnul sa culegi ce este mai bun si mai bine pentru tine in fiecare an.

P.S. Iti multumesc pentru ceiut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Sep 2013, 08:51 
Neconectat

Draga Monica, dragi gargarite, trec si azi sa vad ce mai faceti si ce noutati ati mai adus.
Nu este nimeni prin zona, asa ca las o cafea, ca poate mirosul imbietor va va aduce si pe voi, sa ne strangem laolalta.
Monica, iti doresc ca vremea nepotilor sa soseasca si sa retraiesti prin ei copilaria-ti draga.

Citat:
Monica, iti doresc ca vremea nepotilor sa soseasca si sa retraiesti prin ei copilaria-ti draga.
Simona sa ai gura aurita. Iti multumesc din inima pentru urare, dar si pentru cafea.

Pe mine m-a strans de gat timpul, asa ca respir greu ca in reclama TV.
Urmeaza sa intru intr-o mare de flori (au sosit florile din Olanda, flori pe care le vom folosi la nunta si botezul de sambata) si poate imi vine inima la loc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2013, 06:59 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, gargaritelor.
Astazi sunt o mama cu inima grea. O femeie din satul meu natal a nascut anul trecut doi gemeni, iar maine pe unul dintre ei il conduce spre ceruri. A murit la spital. Fratiorul lui este si el internat la spital, din cate am auzit, in stare nu prea buna. Se pare ca au avut vara aceasta pneumonie, iar acum au aparut complicatii. Nu imi gasesc cuvintele sa exprim ce durere simt. Un pui asa mic si nevinovat, o mama cu o durere de nealinat...
Dumnezeu sa ne pazeasca pruncii de rau! Sa profitam de fiecare clipa ce ne-o ofera copii nostri, de fiecare imbratisare si privire a lor! Altii ar vrea, dar nu mai au parte.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micul ingeras, iar mamei lui sa ii daruiasca mangaiere.

Citat:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micul ingeras, iar mamei lui sa ii daruiasca mangaiere.
Simona, atat pot sa spun si eu. Nu exista cuvinte de alinare in fata unei astfel de tragedii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2013, 11:24 
Neconectat

Simona, Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micul ingeras, mamei lui sa ii daruiasca mangaiere, iar fratiorului lui multa sanatate.

Aduc pentru fiecare un ceai cu parfum de altadata:

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: