|
Acum este 16 Iun 2026, 16:28
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 08 Sep 2013, 06:40 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3388 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Superb intradevar! Irela, ca sa iti revina elanul, mai ofera-ne inca cateva anemone! Iti doresc mult spor! Iti multumesc mult pentru numele frumos ales pentru mine. Acum imi esti nasica!
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 08 Sep 2013, 10:19 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Foarte frumos! Spor in continuare iti doresc. Pup dulce.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 08 Sep 2013, 11:50 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Irela, mult spor si pe mai departe. Un model tare frumos si colorat. Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 08 Sep 2013, 21:05 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Irela, anemonele sunt minunate si in curand le vedem la colectie. Spor la cusut. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 09 Sep 2013, 07:58 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8858 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Multumesc mult Rodic pentru aripioare. Le-am prins la acusor si acum astept un pic de timp liber sa imi poarte acul acolo unde eu m-am impotmolit.
Helen iti multumesc. Eu probleme cu fondul goblenurilor nu am avut pana acum. De aceea m-am lamentat putin ca am inaintat greu cu fondul la acest goblen. Primesc si aripioarele de la tine. Iti dai seama cat de repede o sa cos cu doua perechi de aripioare la ac?
Simona draga, elan este. Cand imi place ceva nu imi pierd nici un moment interesul. Cred ca am intrat in randul gargaritelor alergice la fond. Glumesc! Iti multumesc pentru nasica. Ma simt onorata ca asta simti. Nu stiu eu foarte bine cum este cu nasica si finuta aici in Gradina gargaritelor, dar parerea mea este ca nasica iti este Nico. Eu asa imi amintesc, Nico a propus in topicul special ca tu sa porti numele de Margareta cu petale de argint.
Multumesc mult Vero.
Multumesc Rralluca pentru urare. Asa este. Este colorat, dar mi-am dorit mult sa cos un goblen care sa ma inveseleasca.
Multumesc Abriela. De-ai stii cat imi doresc sa ajung la ultimul punctulet din goblen.
Va imbratisez cu drag si va doresc mult timp liber si spor din plin la tot ceea ce faceti.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 09 Sep 2013, 08:09 |
|
|
|
Irela, nici eu nu stiu cum sta treaba cu nasica, dar eu asa te consider, deoarece tu esti cea care ai gasit pentru mine un nume asa frumos. Daca va fi sa fie Nico, cu atat mai bine. Voi avea doua nasici. Eu va multumesc amandurora pentru gestul frumos. Si eu sunt un pic "alergica'' la fond, dar tot trebuie cusut, nu? Pasiunea trece dincolo de plictiseala sau poticneala. Iti doresc sa ai mult spor, nasica draga. Te astept prin Bihor. Daca ai cale sa ma anunti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 09 Sep 2013, 09:33 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8858 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Multumesc mult pentru invitatie Simona draga. Sincer, mi-ar face placere sa avem ocazia sa ne cunoastem. Suntem atat de putine gargarite care locuim in Ardeal. Mult mai putine decat gargaritele din Bucuresti si apropierea Bucurestiului sau gargaritele din Iasi si imprejurimi. Sau poate ca suntem, dar gargaritele stau ascunse. Nu stiu daca este permis aici, dar totusi te intreb in ce parte a Bihorului locuiesti. Poate reusim intr-un fel sau altul sa luam legatura.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 09 Sep 2013, 11:24 |
|
|
|
La 5 kilometri de Beius, daca ai auzit de acest oras. As vrea tare mult sa te intalnesc candva. Te imbratisez.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 10 Sep 2013, 19:13 |
|
|
|
Irela a mai ramas foarte putin. Mult spor si timp liber iti doresc. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Motive florale - goblene lucrate de Irela Scris: 10 Sep 2013, 20:04 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Irela, felicitari pentru rochita terminata. Este foarte frumoasa. Ti-am admirat cu mare placere episoadele acestui model si mi-au placut tare mult anemonele tale vesele si pline de culoare. Daca mai lipseam gaseam modelul la colectie. Mult spor sa ai la fond. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|