|
Acum este 31 Mai 2026, 02:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Bodnariuc Larisa Adriana
|
Subiectul mesajului: Frumusetea este arta Scris: 31 Ian 2010, 18:14 |
|
|
|
Sunt si eu o gargarita si as vrea sa impartasesc cu voi toate minunile lucrate de mine, doar ca nu stiu cum sa postez fotografiile pe forum. Ma puteti ajuta?
_________________ Cand insotesti un prieten, nici un drum nu este prea lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Frumusetea e o arta!!!! Scris: 31 Ian 2010, 18:39 |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bodnariuc Larisa Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Frumusetea este arta Scris: 16 Feb 2010, 19:31 |
|
|
|
Buna seara! am o intrebare pentru firma ''Rogoblen'': panza de goblen, dar exact la fel de bine tratata ca si cea din seturile de goblene, unde as putea gasi? Am comandat acum cateva luni in urma, dar nu este asa cum mi-as fi dorit. Vreau cativa metri (2 - 3) de panza, dar la fel de bine tratata ca si cea din seturile pe care le cumpar. Ma refer culoarea panzei sa fie un bej inchis, dar dungile albe ce despart patratelele sa fie la fel de bine vizibile ca si cele din set. Ideea dupa care eu cos fiecare goblen este: de la culorile cele mai inchise, la cele mai deschise, pastrand astfel curatenia goblenului. Si eu merg pe culori si ma orientez dupa liniile alea albe de pe panza. Si as dori daca ma puteti ajuta, sa achizitionez panza, dar ma scuzati ca tot repet, as vrea sa fie exact ca cea din seturile de goblen. Cu speranta ca ma puteti ajuta si ca nu v-ati suparat, va multumesc.
_________________ Cand insotesti un prieten, nici un drum nu este prea lung.
| Ultima oara modificat de Admin pe 16 Feb 2010, 21:01, modificat 1 data in total. |
| Corectat - exces de semne de exclamare |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lucia Marina
|
Subiectul mesajului: Re: Frumusetea este arta Scris: 16 Feb 2010, 21:04 |
|
|
|
Larisa, nu exista la vanzare decat din cea neapretata si cu caroiaj mai putin vizibil. Pupici
P.S. Pune in loc de semnul exclamarii, punct cand termini propozitia. Fara suparare!
_________________ Lucia - Gargarita-Eden
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|