|
Acum este 22 Iun 2026, 07:09
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Zabava Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 26 Dec 2009, 12:22 |
|
Membru din: 02 Noi 2008, 14:22 Mesaje: 267 Locatie: Neamt Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, Dina. Eu am zis sa iau ceva intr-o singura culoare pana ce ma obisnuiesc cu punctul de goblen, asta fiind primul pe care l-am lucrat astfel si al patrulea goblenas din intreaga mea viata. Daca as fi incercat ceva mai complicat imi faceam griji sa nu gresesc la diagrama pana ce nu-s macar obisnuita cu directia impunsaturii.
_________________ Cristinel - Gargarita-Tenismena
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 26 Dec 2009, 13:05 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Felicitari, Cristina! Este foarte cocheta Gheisa ta.
Ninsoare de pupici!
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coceorva Iacob Iacob
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 21 Ian 2010, 13:45 |
|
|
|
Buna. Ma numesc Iacob si sint si eu pasionat de goblen. Am procurat mai mult timp in urma lucrarea "Gheisa" insa nu am dovedit sa o lucrezi fiindca am pierdut schema de sus unde se afla florile si jumatatea de cap de la ochi in sus. Rog foarte mult daca este posibil sa-mi transmite-ti cine are posibilitate schema de sus pe e-mail vajeda@mail.md . Va multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 16 Feb 2010, 22:18 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Cristinica, mi ai facut o surpriza foarte placuta cu gheisa. Este deosebit de frumoasa si distinsa. Felicitari!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Gheisa - goblen lucrat de Cristinica Scris: 14 Oct 2010, 12:19 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Cristinica, Gargarita-Tenismena, stiu ca ai inceput scoala, dar eu ma gandesc daca ai terminat si Florala marina si noua nu ne-ai aratat-o!? Pe unde mai zburda aripioarele tale?
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|