Acum este 23 Iul 2026, 03:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 28 Sep 2013, 05:56 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata dragi gargarite!
Eu ma pregatesc de o noua zi de munca, dar voua va doresc o sambata minunata.
Va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 14:28 
Neconectat

Buna ziua dragi gargarite, un sfarsit de saptamana frumos va doresc.
Scuze Monica. Am sa iti trimit un miel-bibelou daca nu ai ce face cu un miel in carne si oase.

Lora, ne, ne! Nu scapi asa usor! Accept doar imaginea primului mielut vazut si mangaiat de tine anul viitor (evident cu tine langa el).
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 01:52 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Poposesc si eu un pic alaturi de voi. In mod normal ar trebui sa dorm, dar ma ocoleste somnul, asa ca mai bantui prin gradina, acompaniata de respiratiile line a doi printi care dorm aici langa mine (ne alintam cand tati este de servici si doarme si Mihaita cu mine).

Bica, am ras copios cand am citit despre ultima isprava a lui Bicu. Mi-o imaginez pe Mariuca, ce cred ca este cam de aceeasi varsta cu Mihaita daca nu ma insel, si ma distrez si mai tare. Copiii din ziua de astazi sunt cu mult mai evoluati decat eram noi la varsta lor si stiu sa puna punctul pe "i" fara sa stea prea mult pe ganduri. Ai dreptate, barbatii, oricat de inaintati ar fi in varsta, raman vesnic copii. Cred ca "junele" meu, cum l-ai numit tu intr-o postare, a stat si a analizat mai bine situatia si a concluzionat singur ca mai bine ca acasa nu-i va fi nicaieri si ca nu va mai avea parte de aceeasi atentie, dezmierdare si iubire, pe care o primeste acasa de la mine si copii.
Problema mare si dureroasa la mine, pe care momentan nu stiu cum sa o rezolv, este ca acea domnisoara este prietena la catarama cu cumnata mea, la fel si soacra mea, o accepta si o cauta mereu (sunt interese materiale la mijloc, dar mi se pare lipsit de morala de tii in brate pe femeia care s-a bagat in casnicia copilului tau si aproape ca a lasat doi copii fara tata). Singurul lucru pe care am reusit sa-l fac a fost sa ma distantez de familia sotului meu. Soacra mea nu a mai vazut baietii din luna mai. Curios este ca nici pe al meu sot nu-l trage ata sa mearga la ai lui. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar nu mai pot accepta sa merg intr-o casa in care nu sunt respectata ca mama, ca sotie, ca femeie.

V-am impuiat iar capul cu problemele mele, ma scuzati, dar adunand de la fiecare poate reusesc sa gestionez mai bine situatia.

Va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc un somn lin.

Ioana, cand o prietenie este bazata pe interes, nu dureaza, asa ca nu-ti face griji.
Pe de alta parte, nu uita ca in ochii sotului tau mama lui este o icoana. Nu o atinge nici macar cu un fulg (in fond ei ii datoram sotul ce este langa noi) si ia-ti timpul aliat caci el le va rezolva pe toate.
Daca le duce dorul nadravanilor poti sa o inviti pe mama soacra la tine, la o masa in familie. Construieste-ti linistea, restabilind regulile doar dupa inima ta.

Pup manutele celor doi nazdravani minunati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 06:54 
Neconectat

Buna dimineata Monica si gargarite!
Ieri am fost o lenesa, nu mi-am facut timp prea mult de stat cu voi. Astazi sper sa vizitez colectii si alte topice pe care inca nu am apucat sa le vad.

Monica, am facut o comanda la TTT vineri seara si mai fac azi una, oare se poate sa o primesc in acelasi colet? Iti multumesc anticipat, pentru ca stiu ca voi primi prompt un raspuns.
O zi de duminica cu soare si pace.

Ioana, detaseaza-te si fii fericita alaturi de sotul tau, care ti-a aratat ca tu esti dragostea de care are nevoie, si de micutii tai ingerasi. Mai mult ca oricand concentreaza-te pe asta si rautatile lasa-le in plata Domnului. Rautati vor fi mereu, dar nu le baga in seama (zic eu, care sunt asa slaba si ma las atinsa atat de usor!).
Pace si liniste in casuta ta!

Simona, nu am cum sa iti dau raspuns ca nu vad computerul de la firma pe care sunt comenzile.
Daca ai facut comanda vineri dupa amiaza (dupa ora 15) aceasta nu a fost procesata, deci scrie-le un mail fetelor si cere cumularea cu ceea ce vrei sa adaugi.

Pup manutele gospodinei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata (ceva mai tarziu) va spun si eu.
Desi nu prea imi las semnatura, in fiecare dimineata si nu numai, imi servesc cafeaua alaturi de voi.
De ceva vreme ma paste o insomnie, nu stiu de la ce sa fie. Si ca sa nu se plictiseasca dragul meu nesomn si-a facut companie o durere de masea. Mare distractie!

Cum cafeaua am terminat-o deja, va las ceva dulce ce am facut ast`noapte.

Papanasi cu dulceata de soc si nuci (i-am pus si putin topping de caramel si ciocolata), caci deh!, la mine totul trebuie sa fie altfel.

Va doresc o zi de duminica linistita.

Onuta, si virtual ma ingrasa papanasii tai la cat de bine arata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 10:27 
Neconectat

Buna ziua dragele mele.
Buna ziua Monica.
Reusesc si eu sa va salut dupa o mica absenta.
Tare este rau cand tehnica iti joaca feste. Plus ca ieri am fost la o frumoasa petrecere. As fi vrut sa fiu si la intalnirea de la Iasi, dar din pacate nu s-a putut.

Onuta ce-mi faci tu mie? Cred ca astazi fac papanasi. Dulceata de soc nu am, dar o dulceata de afine merge numai bine.
Va doresc o duminica placuta.

Nico, un gand bun si un sarut bland pe manuta mecanicului din casa ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 11:13 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Poposesc si eu cu drag si dor alaturi de voi, ca in zi de duminica. La noi ploua cu galeata si este asa de intuneric ca imi vine sa ma bag in patut din nou. Nu reusim sa dormim mai mult dimineata, pentru ca avem "cucurigu" nostru care de cand a inceput gradinita, se trezeste singur in fiecare dimineata si gata odihna.
De acum putem spune ca am pus vara in cui, ne paste umezeala si ceata, deja a trebuit sa pun deumidificatorul in priza ca sa usuc rufele.
De maine si noi incepem programul la gradinita pana la 16, asa ca incep sa intru in ritm normal, mai ales cu pregatirea pranzului pentru mine si sot.

Mihaela, ma bucur sa te revad si iti doresc numai bine.

Bica, vezi ca niciodata nu trebuie sa spui "imposibil"! Pana la urma si Bicu a venit alaturi de voi si toate relele trec, caci iubirea in familie este cea care conteaza cel mai mult.

Ioana, daca departarea de familia lui, va aduce linistea in casa, banuiesc ca este decizia cea mai buna.

Iar pentru a fi in tema de "soacra", si eu am parte de o surpriza, din ciclul "tare mica mai este lumea": de la 1 octombrie, se muta la mine in bloc fosta mea soacra impreuna cu "prietenul" ei. Avand in vedere ca noi suntem 8 apartamente in bloc, va fi foarte interesant si distractiv. O sa am ce sa va povestesc, oricum nu cred ca a fost foarte incantata cand a vazut numele meu la intrare, mai ales ca eu am pastrat numele ei de familie, ceea ce o macina mult.

Lora, multa sanatate si te asteptam si cu noi proiecte.

Onuta, pofta mi-ai facut, dar reteta nu ne-o dai? Stii ca nu scapi usor.

Fug sa dau o raita prin topice si pe urma la cratita, caci se aproprie pranzul doar.

Bica, sa stii ca eu am Android ca si sistem de operare pe tableta, iar tastatura de care ti-am spus este valabila pentru Android. Pentru alt sistem de operare, nu am idee daca se gaseste ceva. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Va imbratisez cu caldura si va doresc o duminica cu soare in suflet.

Ralu, iti multumesc pentru urare care s-a si implinit. Noi am avut o zi plina de soare si de o adiere blanda de toamna, asa ca si sufletul a fost in acord cu aceasta duminica.
Pupa manutele printului Dario din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 11:52 
Neconectat

Nico, merg pe ideea ca papanasii pot fi serviti cu ce vrei.
Ralu, m-ai prins! Nu sunt eu adepta retelor caci detest cantitatile fixe, dar promit ca voi aduce una la Ceva dulce pentru gargarite.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 12:03 
Neconectat

La noi ieri a fost zi de gatit, de obicei pregatesc mancare pentru o zi, doua maxim pentru ca nu intotdeauna reusim sa mancam cantitatile mari si, spre rusinea mea, aruncam foarte multa mancare. Asa ca am adoptat aceasta noua strategie, cumpar/gatesc in cantitati mai mici si aruncam mai putin.

La capitolul "dulce" eu am facut astazi un chec, - mai avem cate ceva de rontait. I-am zis lui Matei ca si el este "dulce" si mi-a zis:"Dar sa nu ma mananci, mama!". Credeti ca am mai avut vreo replica? Nu.

Ralu, si la noi se anunta cateva zile mai reci, este drept ca in sudul tarii, dar sunt sigura ca ne va afecta si pe noi in est.

O duminica placuta in continuare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 12:27 
Neconectat

Monica iti multumesc pentru o pedeapsa care ar trebui sa fie foarte usoara ca, deh, tata este oier si ar fi simplu sa fac o pfotografie, dar nu cred ca voi ajunge in Romania la anul caci problemele de sanatate nu ma lasa. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca traiesc desi is departe de ai mei.

Ioana sa iti dau sfaturi ar fi usor, dar doar tu stii ce este mai bine pentru tine. Buni sufera foarte mult ca una din nurori nu isi lasa sotul si copiii sa vina la ea, dar acolo este alta poveste.
Sper sa te lumineze Dumnezeu sa faci cum este mai bine.

Ralu ce " distractie" va fi pe capul tau. Am incercat sa cos cateva puncte la un goblen inceput acum doi ani, dar imi tremurau mainile de la tratament asa ca am zis ca o sa mai astept un pic.

Astazi la mine este ceata, ba se retrage si vad din privelistea frumoasa, ba vine si nu vad nimic mai departe de terasa.
Problema cea mai dureroasa este ca ma afecteaza rau vremea asta, dar sper sa treaca.
O zi frumoasa va doresc si numai bine.

Lora, atunci cand voi intalni mielutul (Vasilica) in februarie il voi ruga sa aiba grija de sanatatea ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: