Acum este 23 Iul 2026, 04:36

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 03 Oct 2013, 07:56 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Draga Monica, un asemenea cadou merita toate eforturile. La multi ani gargaritei TTT si din partea mea.

Mai sunt doua zile pana la week-end, mi se pare ca trece saptamana foarte repede.
Insa chiar daca timpul trece repede, sunt bucuroasa, pentru ca saptamana aceasta am reusit sa cos si eu cat de cat. Poate luna aceasta, voi finalize si eu frumosele mele, Flori de Foc.

Si pentru ca astazi am treaba mai multa decat de obicei (se cunoaste ca nu mai stau peste program), va las o sarutare de roua si un strop de licoare magica.

Citat:
La multi ani gargaritei TTT si din partea mea.
Elza, multe, multe multumiri din partea noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2013, 09:06 
Neconectat

Buna dimineata, zana draga si flori din gradina!
Eu nadajduiesc astazi spre o zi mai buna ca cea pe care am avut-o ieri. Pentru astazi imi doresc si va doresc doar pace si liniste.
Am avut totusi parte de o mica vizita la tatal meu, la casuta parinteasca. Stiti ce am mancat? Cartofi moi cu slaninuta. Au fost atat de buni! Chiar ii ziceam mamei ca nu stiu de ce mancarea este altfel acolo, mai buna, mai savuroasa. Ca acasa nu-i nicaieri!
Abia tastez, fetita mea imi face freza, adica si-a indesat mainile la mine in par si ma pupa si ma striga minute in sir: "mami, mami, mami"! Cand ii vad chipul si veselia, nu pot face sa nu zambesc.
Sa aveti o zi asa cum va doriti. Spor la treaba!

P.S. Monica, mi-a placut cufarul la maxim. Ati faurit o frumoasa surpriza colegei. Te asteptam cu reactii.

Simona, asa este, nicaieri nu este mai bine ca acasa. Am observat lucrul acesta si la studentul meu ce parca nu s-ar fi dat plecat de acasa.
Iar
Citat:
si-a indesat mainile la mine in par si ma pupa si ma striga minute in sir: "mami, mami, mami"!
este un deja vue pentru mine. Sa-i pupi manutele din partea mea.
Reactiile colegei la ce s-a intamplat ieri? Ochii ei, pe care ii cunosc de vreo 20 de ani, au sclipit ca stelele. Cuvintelele sunt de prisos.
Spor la treaba si tie si gospodinei tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2013, 13:10 
Neconectat

Buna ziua dragi gargarite.
Monica este superb cadoul pentru colega voastra, in mod deosebit cufarul imi place.
La mine este ceata mare nu se vede mai departe de terasa si ma dor incheieturile.
Simona mancarea de acasa este unica. Eu acum cativa ani i-am zis mamei ca de face toata viata gogosi ca cele facute de buni nu au sa iasa. Mama mea s-a suparat, dar stia si ea ca mama ei m-a crescut de la 3 luni la 7 ani si apoi in fiecare vacanta am stat la bunici, deci era normal sa ii iubesc mult.
O zi frumoasa va doresc si spor in tot ce faceti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2013, 14:05 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua Monica.
Ma asez si eu putin la cafenea inainte de a merge sa-mi iau nazdravanul de la gradi. Dimineata inca mai facem putin scandal, dar dupa amiaza il iau foarte bine, vesel si dornic de joaca. Ieri m-a intrebat cu un zambet fermecator in coltul buzelor: "Ai venit sa ma iei? Ma bucur". Se lauda cu desenele pe care le face, cu bulinele rosii. Ieri a fost ziua unui coleg si au avut petrecere. Deci totul este spre bine (sper eu).
Monica, am aplicat pupicii pe manutele printului (tare ii mai place). Iti trimite si el un zambet strengaresc.
Simona, multa sanatate bunicului si tatalui tau.
Lenuta, ma bucur tare mult sa te vad in gradina alaturi de florile tale preferate.

Va doresc o zi placuta si calduroasa.

Nico, iar eu iti trimit cateva fire de liliac din arbustul de la firma care a inflorit acum cateva zile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2013, 08:52 
Neconectat

Buna dimineata! Nu este nimeni astazi la cafenea?
Lora, iti multumesc de sustinere. Cunosc destul de bine terapia pe care ai descris-o. Sunt o persoana puternica (sau cel putin asa imi place mie sa cred), dar sunt momente in care ma mai ia si pe mine. Deh!
Monica, ce veselie! Imi place tare mult avatarul ce mi l-ai oferit cadou. Iti multumesc mult, mult.
Astazi la mine se anunta o zi grea si lunga. Si cand ma gandesc ca este vineri, o face si mai lunga. Si cand ma uit pe fereastra si vad ca ploua si este innorat, imi vine sa ma azvarl in pat sa ma ascund sub plapuma. Uf, trece ea si ziua asta!
Va las o cafea dulce si va doresc o zi cu soare-n suflet.

Cu drag,

Onuta, cand am vazut gif-ul m-am gandit imediat la tine.
Ca sa-ti fie ziua mai usoara iti trimit putin soare cu dinti de la Focsani si iti doresc un sfarsit de saptamana plina de odihna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2013, 10:04 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute.
Buna dimineata, Monica.
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut cu soare-n suflet.

Lenuta, iti multumesc. Eu m-am asezat in razele soarelui (pe bustean) si imi sorb ceaiul de trandafiri. As lua si putin din dulceata ta de trandafir, dar mi-este frica sa nu sfarsesc prin a deschide borcanul meu cu dulceata (!).
Iti doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2013, 11:00 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, Monica.
Onuta, tarziu dar te insotesc la o cafea.
Lenuta, ma bucur sa te revad prin gradina.
Zi cu multa caldura in suflet si un sfarsit de saptamana cat mai bun.

Clementina si la tine sa fie un sfarsit de saptamana binecuvantat cu mult soare.
Daca se va intampla sa se incalzeasca putin afara, merg la Festivalul vinului (dovleacul tau mi-a adus aminte de eveniment) si aduc imagini de acolo.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2013, 15:38 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Nu puteam sa las ziua sa treaca, fara sa va salut.
Va multumesc pentru bunatatile pe care le-am gasit la cafenea, mi-au facut ziua mai frumoasa.

Monica draga, si la Bucuresti tot un soare cu dinti a fost insa doar la amiaza. Acum s-au adunat iar norii si tragem speranta sa nu fie aducatori de ploaie si in seara asta.
Week-end-ul acesta il voi petrece la Pitesti, caci lui Andrei, i s-a facut dor de casuta.

Va doresc o seara placuta.
Sa ne revedem sanatoase, luni.

Elza, iti doresc un sfarsit de saptamana mai cald, de toamna frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2013, 06:58 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica, dragi gargarite.
De cateva zile, sunt la pamant, am din nou aripile frante. Nu stiu ce se va alege pana la urma. Le las toate in grija lui Dumnezeu, eu sunt prea slaba.
Uite ca in furtuna din viata mea, apare mereu cate un soare cald, pe langa puiul meu drag. Echipa TTT mi-a facut un cadou minunat, am primit si comanda cu noile modele pe care abia astept sa le pun pe rama de lucru. Multumesc TTT pentru ca a aparut in viata mea.
Va doresc un weekend plin de pace si zambet pe fata.

Simona, furtunile ne intaresc daca stim cum sa le gestionam in folosul nostru, nelasand primul impuls sa ne domine. Lasa pauza intre ceea ce gandesti si ceea ce spui. Ingerul tau pazitor va avea grija sa iti spuna ce cuvinte sa folosesti si la ce emotii pot da drumul sa plece.
Imi pare tare rau ca esti nevoita sa traiesti periodic in zbucium. Crezi ca ti-ar fi de folos sa te gandesti la partea buna a vietii tale (sa o mentionam in primul rand pe micuta Maria Ioana), atunci cand esti provocata? Banuiesc ca este o intrebare retorica pentru ca si eu, la varsta ta, ma lasam dusa de val.
Pup manutele gospodinei tale, iar tie iti doresc putere sa treci peste furtuni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2013, 07:21 
Neconectat

Buna dimineata, zana buna si gargarite harnicute. O cafea? Poate doua, pentru weekend?
Simona, vrei sa iti spun eu cum se procedeaza? Se ia o doza de optimism, se ridica capul sus si se accepta lucrurile ca atare, asa cum vin.
Eu astazi m-am trezit devreme, taman cand as fi putut dormi si eu mai mult. Dar m-am ridicat vesela din pat, dornica pentru o noua zi. Cat servesc cafeluta, poate se si lumineaza afara sa pot lucra si eu ceva la goblen (becurile aici sunt chioare, iar daca nu am lumina zilei, nici ca pun mana pe goblen). Intre timp, ascult muzica ploii ce imi bate in geam si zbor prin gradina.
Va pup si va doresc o zi vesela, ca a mea.

Cu un gand bun,

Onuta, asa devreme? Eu nu am incotro pentru ca cele doua perechi de ochisori imblaniti stau langa pat si abia asteapta sa deschid ochii. Cum am clipit, cum un scartait ma anunta ca noaptea a luat sfarsit.
Multumesc pentru urare. Sa stii ca la mine s-a implinit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: