|
Acum este 22 Apr 2026, 02:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
lupu Laura - mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 17 Feb 2010, 12:29 |
|
Membru din: 14 Aug 2007, 22:00 Mesaje: 140 Locatie: Alexandria Nume forum:1
|
|
Viziunea ta este tare frumoasa si mi-ar sta si mie bine cu ea pe perete langa Alegorie si Vis exotic. Ce zici?
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 17 Feb 2010, 19:28 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Iulia, felicitari! Am observat ca tu cosi doua goblenuri in paralel. Bravo, tie! Spor la cusut in continuare si abia astept sa ne intalnim.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
Ultima oara modificat de Admin pe 17 Feb 2010, 19:53, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 09:05 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Laura, se potrivesc de minune! Spor mult iti doresc. Carmen, eu cos in paralel la 5 goblenuri acum, desi incepute am 7. Singurele care au stat pe tusa ultimele saptamani sunt Primavara si Dupa furtuna, dar le vine si lor randul, cat de curand.
Va multumesc fetelor, pentru gandurile bune si va trimit la toate o ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 10:18 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5335 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Iulia si cum te hotarasti la care sa lucrezi intr-o zi? Felicitari pentru Viziune iese foarte frumos.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 10:26 |
|
|
|
Sonia, de referinta acum sunt Visul unei seri de iarna si Brandusa. Dupa amiaza, cand am timp, lucrez o saptamana la unul si o saptamana la celalalt. Seara, dupa ce adorm copiii, lucrez la Viziune si Madona din argint; o seara la unul, o seara la celalalt. Al 5-lea este Declaratie de iubire la care cos, in secret, la birou, cate 15-20 de minute, dupa terminarea programului. Intre incheierea programului meu de la serviciu si ora cand trebuie sa-l iau pe Stefan de la camin, am o jumatate de ora libera. Cum caminul e aproape si am si masina la dispozitie, imi permit sa fur cate o ata.
Ninsoare de pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 10:34 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Iulia esti Femeia-minune. Reusesti sa faci de toate si bine. Ai toata admiratia mea.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 10:43 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5335 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Iulia, chiar esti de admirat! Mult spor la lucru!
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 18 Feb 2010, 10:56 |
|
|
|
Ei, nici chiar asa, fetelor! Toate reusim sa facem de toate, in felul si in ritmul nostru. Eu trebuie sa recunosc ca foarte multe i le datorez si sotului meu. Ma ajuta enorm de mult si imi este alaturi intotdeauna. Si datorita sprijinului lui si dragostei ce mi-o poarta reusesc sa rastorn muntii.
Pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 19 Feb 2010, 17:22 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Este superba Viziunea ta. Mult spor la lucru ın continuare la bufnita. Am vazut ca si tu faci cu baiatul tau cel mic "mama ımpunge si eu trag" ca si mine cu al meu baietel care nu ma lasa sa mai termin fondul la pisicute ca tragea el de ac. Sunt foarte scumpi la varsta de patru ani. Multi pupici si tie si baietilor tai.
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune - goblen lucrat de Iulia Scris: 19 Feb 2010, 19:12 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Iulia! Au dreptate fetele afirmand ca esti o fata puternica. Viziune imi place mult si imi aminteste cu drag de Alegorie pe care am lucrat-o si am daruit-o. Spor la lucru!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|