Acum este 23 Iul 2026, 11:38

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 27 Oct 2013, 15:51 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Monica, si pentru noi a fost infiorator. Ne-am consolat cu gandul ca stiam ce are si ca a raspuns bine la tratament.

Ora cafelutei a trecut si m-am gandit ca pana la ceas de seara ar merge o supa de galuste cu ficatei de pasare. Pentru desert va las o gogosica umpluta cu gem de gutui, marca mamaia Ana, scumpa mea mamica si felioare de gutui.

Sanatate tuturor oriunde v-ati afla!
Va doresc o dupa-amiaza linistita si va imbratisez cu mult drag.

Popescu Rodica scrie:
Sanatate tuturor oriunde v-ati afla!
Si la tine sa fie la fel, Rodi!
Mi-ai starnit pupilele gustative cu o gogosica umpluta cu gem de gutui, marca mamaia Ana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2013, 08:08 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute!
Buna dimineata, Monica!
Eu va las cafeluta.

Va doresc o saptamana cat mai usoara si rodnica.

Cu drag,

Onuta, urarea ta mi-a prins bine. Ziua de ieri a fost precum ai spus si de aceea la randu-mi iti doresc ca si la tine sa fie la fel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2013, 10:01 
Neconectat

Buna dimineata si de la Iasi.

Este frumos afara, un pic rece, dar nu exagerat. Totusi, Mirelusha avea bujorei in obraji dimineata, de s-a uitat asistenta de la gradi cam ciudat la ea.

Va doresc un inceput de saptamana cat mai bun.

Va pupacesc,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Oct 2013, 10:48 
Neconectat

Doi na, draga mea, ea are un ten foarte deschis, seamana cu mine. Este foarte alba, imediat se inroseste la fata. A fost de la aerul de-afara, pentru ca in cele 10 minute cat i-am schimbat isi revenise.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2013, 07:43 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite forumiste si gargarite TTT!
Cafea doreste cineva?

Desi aseara m-am pus la somn foarte tarziu (un tort de eclere mi-a ocupat timpul), dimineata m-am trezit inaintea ceasului. Se pare ca iar trec prin perioada Ce atat somn?!.
Si daca va intrebati cum se face tortul de eclere, va spun ca este foarte simplu. Se ia o mana de coji de eclere nereusite, se aranjeaza intr-o caserola, apoi se pune crema; la fel se procedeaza cu urmatorul strat din ingredientele ramase. N-am cum sa ma schimb, asa am fost invatata de mama. Inainte de a arunca o compozitie de dulce, gandeste-te mai intai cum poti reinventa reteta. Si uite asa mie mi-a iesit tort de eclere. Ha, ha, ha!
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Onuta, nu degeaba Adnana a spus zmeura dulce, vesela si isteata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2013, 07:51 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, Gargarite.
Maria a revenit la somnul linistit. Mai tuseste un pic si ii curg mucusorii, dar este mai sprintena ca oricand.
Onuta, de cate ori pomenesti de ceva dulce, este musai sa si fac ceva. Esti foarte inventiva la acest capitol.
Eu gatesc paste astazi si sper sa mai fac si ceva dulce. Ieri am facut "ciurigi", un fel de gogosi cu iaurt si o ciorba de cartofi cu carne, ca am avut mesteri la o soba.
Va las urari de sanatate si pace si ma trantesc pe fotoliu sa mai cos putin, pana se trezeste puiul meu.

Simona, iti doresc un ac plin de avant.

P.S. Ma bucura vestea referitoare la Maria noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2013, 09:39 
Neconectat

Buna dimineata Monica, Simona si Onuta, buna dimineata dragi gargarite!
Va doresc si eu o zi minunata si spor in toate.

O zi binecuvantata si spor in toate iti doresc si tie, Leana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2013, 10:43 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Aseara in drum spre casa am trecut pe sub un roscov batran. Am simtit cum imi patrunde toamna in sufet. M-a lovit nostalgia zilelor aurii de toamna din copilarie. In care frumusetea toamnei nu era opturata de blocuri, fire, antene, gropi si galagie de fond. Acum mai zaresti un astfel de arbore pe ici, pe colo. Alergam pe bulevardul mare pline de castani si roscovi. Ma si vedeam cautand cea mai grasa roscova. Imi amintesc cum le pipaiam, le desfaceam si mancam cu placere seva din interior. Din seminte faceam margele. Ce copilarie frumoasa aveam.
Azi cand plec de la servici ma duc la locul faptei sa culeg, cu riscul de a se uita lumea ca la maimute.

Sub semnul aceastei nostalgii va las un parfum de roscova si un mikshake cu banane si pudra de roscove.

Va imbratisez cu mult drag.

Roscove?! Este o experienta uitata intr-un colt al copilariei mele. Stiu ca nu am fost impresionata de ceea ce am degustat, dar citind amintirile tale, posibil ca nici sa nu fi stiut cum se procedeaza ca sa simti exaltarea data de ceva nou si bun.
De altfel, nici in magazine nu am vazut in oferta. Este oare posibil ca aceste roscove sa fie specifice unei anume zone, cum sunt de exemplu castanele (comestibile) pentru zona de nord-vest a tarii?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Oct 2013, 14:26 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Mi-era tare dor de o sueta cu voi. Desi toata saptamana trecuta am fost acasa, din cauza otitei lui Andrei, timp liber nu am avut mai deloc. Sa nu va spun, ca nu am pus mana pe ac, desi ma gandeam ca macar o ora pe zi, tot voi rupe pentru cusut. N-a fost sa fie asa.
Andrei este mai bine, nu va merge insa nici saptamana aceasta la gradinita. Il las sa isi revina, iar diseara mergem si la mamaie la Pitesti, sa se bucure de toamna aceasta frumoasa, cat a mai ramas din ea, in aer liber.
Cat despre incompetent medicilor, nu mai zic nimic. Pacat ca folosesc acest cuvant, in loc sa vorbim de competenta. Mai ales, ca de cele mai multe ori, sunt la mijloc, copiii nostri.

Una peste alta, otita si secretiile mucoase au trecut cu aerosoli in care am avut antibiotic si cu picaturi pentru ureche. Diagnosticul final, il vom avea diseara, inainte de vacanta prelungita, a micului print.

Rodi, este bine ca ai putut renunta la serviciu. In ziua de astazi, nevoile pe care le intampinam la tot pasul, nu ne mai permit acest lucru.
Simona, ma bucur ca micuta ta este bine.
Ioana, sanatate multa micutului tau.
Monica, siropelul acela, face intr-adevar minuni, la mine a functionat, insa doamna de la Plafar, mi-a spus sa nu il administrez copilului sub 5 ani.

Va sarut pe toate si pe fiecare in parte si va doresc o zi calda, cu mult soare si freamat usor de frunza uscata.

Elza, ma bucura vestile despre minunatul tau Andrei.
Referitor la siropel, sa stii ca fetele de la TTT l-au dat si la 4 ani, dar gandesc ca doamna fiind farmacista stie mai bine.
Un alt siropel este Plantusin cu propolis si cu vitamina C.

P.S. La noi este o zi de toamna cu mult soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: