Acum este 23 Iul 2026, 12:36

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 07 Noi 2013, 19:37 
Neconectat

Nume forum:1
Buna seara, Monica si dragi gargarite!

Monica si Onuta, m-au magulit cuvintele voastre. Uneori, cand ma copleseste tristetea, disperarea si dorinta de a avea ceea ce am avut, nu ma consider puternica. Dar ma uit la baieti si merg mai departe. Ei sunt de fapt motivul si motorul existentei mele.
Parintii colegilor lui Mihaita, cei care au stiut ca eu ca femeie singura cu un copil de 6 ani si jumatate am traversat muntii in miez de noapte probabil ca au zis in sinea lor ca imi lipseste o doaga. Dar, cu toate ca nu ne asteptam la medalii din partea lui Mihaita, nu m-a lasat inima sa-i zic ca nu mergem la Tg. Mures, mai ales ca el si-a dorit mult sa participe. Greseala organizatorilor am reparat-o noi acasa, prin recompensa.

Astazi m-am simtit obosita. La Iasi a fost soare, dar cu dinti pentru mine. Am reusit insa, dupa destul de multa vreme, sa mai astern cateva puncte pe panza.

Va doresc o noapte linistita.

Cu drag,

Ioana, cuvintele mele sunt suma a ceea ce simt ca degaja fiinta ta in lupta cu viata.
Nu conteaza ce cred socrii. Viata lor nu este si viata ta si uita-te putin jur si raspunde-ti sincer: cati din oamenii din jurul tau inteleg actiunile tale si te admira? Cam putini, nu? Si la mine este la fel, dar asta nu ma descurajeaza, atata timp cat eu sunt impacata cu mine. Asa este lumea de cand se stie.
Iti doresc ca somnul sa iti aduca odihna de care ai nevoie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2013, 20:48 
Neconectat

Buna seara, dragele mele si Monica.
Mi-e asa dor sa petrec zilnic cu voi cateva minute bune. Sper sa reusesc de maine incolo. Am fost prinsa cu multa treaba, cu gatitul (astazi am gatit fasole cu ciolan), cu Maria cea neastamparata (de multe ori o privesc si ma gandesc oare ce ii mai trece prin cap, oare ce mai "pune la cale"?! Hi, hi, hi!). Seara cad lata si adorm aproape mai repede ca Maria.
Va transmit ganduri bune fiecareia in parte si va trimit o calda imbratisare.

Simona, ciolanul afumat este o amintire din copilarie si numai citind ce ai scris mi-a venit o pofta de orice, numai cu ciolan afumat sa fie. Sau macar niste coaste afumate. Ultimele asezate pe un pat de varza calita, facuta la cuptor. Vise! De prea mult timp carnea de porc este tabu pentru mine, asa ca mie imi ramane sa le urez celor ce o consuma sa aiba pofta buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 06:36 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

La multi ani, sarbatoritilor zilei.
Oana, sa-ti traiasca Mihaita.
Eu m-am trezit azi cu noaptea in cap la propriu, era 4:30, si pentru ca nu am mai putut dormi, m-am trezit, am facut cafeaua, am facut bagajul, caci mergem sa il luam pe Andrei de la Pitesti. Ziua buna, de dimineata se cunoaste.
Va las si voua o cafeluta, proaspat turnata in cescuta, si profit sa va doresc o zi frumoasa.

Va saruta,

Elza, si eu care ma consideram matinala!
Iti multumesc pentru cafeluta si urare. Iti doresc o intalnire de vis cu puiul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 07:05 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite robotici!
Buna dimineata, Monica!
Am venit sa suplimentez cafeaua:

Nico, locul adus de tine este de vis, iar dupa cum pare, vremea acolo este3 superba. Ce mi-as scalda putin talpile in caldura verii de acolo!
Elza, esti un caz fericit ca nu ai mai avut somn la 4:30. Eu frecvent ma trezesc la ora 2 (astazi la ora 3) fara chef de somn.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Onuta, niste ceai de roinita seara, alaturi de o tableta de Confort emotional poate ar stinge aceasta insomnie.
Iti doresc o zi binecuvantata si apoi o noapte cu multa odihna.

P.S. Iti multumesc pentru cafeaua dintre frunze.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 09:04 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.
Astazi fiind sarbatoare mare si o zi frumoasa la Piatra Neamt, m-am gandit a va transmite si voua aceleasi ganduri, o zi minunata plina de bucurii alaturi de cei dragi.

Oh, Clementina, ce zi frumoasa mi-ai facut cu aranjamentul tau.
Iti multumesc si iti doresc sa ai o zi binecuvantata de arhanghelii de astazi
.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 12:05 
Neconectat

Buna ziua, gargarite harnicute.
Buna ziua, Monica.

Sper ca aceasta zi sfanta sa va aduca numai bucurii.

Am pregatit si serviciul de ceai.

Lenuta, pare ca un picur de soare a poposit in cescuta cu ceai.
Iti multumesc pentru speranta. Da, ziua de astazi a fost chiar o zi frumoasa pentru mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 12:11 
Neconectat

Dragele mele robotici si gagarite, aduc o cafea de toamna la tandem cu tine Onuta.

Sunt atat de multe vesti la cafenea (ca niciodata) si atatea noutati incat va adresez si imi adresez doar urarea sa ne fie bine la fiecare, sa fim sanatoase si sa ne Dumnezeu cat avem nevoie ca sa ne bucuram si de puii nostri.

Am citit intr-o postare ca noi gargaritele, asa zise veterane (hi, hi! chiar asa de batrane om fi?) nu mai intram in gradina din nu stiu ce motive. Contrazic: intru in fiecare seara, dar uneori ma cuprinde caldura asternutului si imi este lene sa mai scriu ceva. Stiu ca oricum gradina este intotdeauna acolo unde o stiu. Ma asteapta plina de flori, cu soare, cer senin si multe cuvinte calde de la gargaritele ei, fiinte speciale.

P.S. Monicule, imi cer iertare pentru asasinarea cu n-mailuri.

Va pup dulce pe toate.

Ramona, cu siguranta voi raspunde la fiecare mail.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2013, 16:36 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite,
Buna ziua, Monica,

In primul rand vreau sa urez la multi ani tuturor sarbatoritelor din aceasta gradinita.
Monica, Onuta, va multumesc pentru muzica care mi-a mangaiat sufletul, m-a facut sa visez cu ochii deschisi si sa apreciez atat de mult ceea ce am avut si am. Recunosc ca sunt o melancolica incurabila.
Referitor la ziua plina de munca este adevarat. Cand nu am de munca timpul trece foarte greu insa totodata recunosc ca imi place sa am macar o ora, doua pe zi ale mele pe care sa le dedic celei mai bune metode de relaxare si anume goblenatului (ceea ce nu prea este posibil).
Deoarece am baut cafeluta si ceaiul gasite la cafenea am adus altele in loc pentru celelalte doritoare.
Va doresc o seara frumoasa si un sfarsit de saptamana cat mai placut in ton cu zilele frumoase de afara alaturi de cei dragi. Si mai ales nu uitati sa va bucurati si sa apreciati ceea ce aveti.
Va imbratisez cu mult drag.

.

Elena Jitca scrie:
Si mai ales nu uitati sa va bucurati si sa apreciati ceea ce aveti.
Helen, cu siguranta nu o sa uit.
Te imbratisez si eu cu multa caldura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2013, 11:06 
Neconectat

Buna ziua, Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.
Astazi o sa fiu alaturi de voi. Asa ca va invit la ceai si plimbarea de duminica, sa mai profitam de toamna lunga si frumoasa.

Lenuta, imi este teama sa ating serviciul acela delicat, de teama sa nu-i stric vreo petala.
Am trecut prin toamna ta care este si toamna mea si la final am ajuns pe florile primaverii. Iti doresc o zi primavara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2013, 12:54 
Neconectat

Dupa pranz, agreati o cafea cu aroma de vara?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: