Acum este 23 Iul 2026, 14:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 22 Noi 2013, 09:19 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

De vreo saptamana sunt, in silenzio stampa cum s-ar spune. Am un curs de comunicare, ce ma tine ocupata toata ziua.
Am citit in fiecare zi postarile voastre, insa postarile de ieri, mi-au trezit asa un amalgam de sentimente. Nu le voi descrie, insa as vrea sa va multumesc doar pentru ca existati.
Monica draga, anul acesta, am inceput sa te cunosc mai bine. Cineva spunea acum ceva timp pe forum, si daca nu ma insel cred ca era Simona, ca nu iti cunoastem chipul. Zi de zi, povestile tale, mai adauga o trasatura chipului tau. Pe mine insa ma roade altceva. Oare daca vreodata te-as avea in fata, imaginea ta pe care mi-am format-o despre tine, ar corespunde cu realitatea?
Insa asta este alta poveste. Iar povestile, au timpul lor, nu se spun niciodata intr-un moment nepotrivit.

Elza, dilema aceasta am avut-o si eu la o anume varsta (Oare daca vreodata te-as avea in fata, imaginea ta pe care mi-am format-o despre tine, ar corespunde cu realitatea?).

Fara nici o analogie intre intrebarea ta si exemplele ce urmeaza, te anunt ca cel mai frumos suflet, cel mai atasat medic mamos si cel mai dulce miez de inima, l-am regasit intr-o fosta colega de liceu, una din finutele mele de argint. Este cinica (masca ei preferata) si prin tinuta ei, nu simti nevoia sa te apropii de ea.

Cea mai generoasa puritate, dulceata unei fiinte ce raspunde unei ofense intorcand celalalt obraz am intalnit-o intr-o fiinta simpla, fara studii superioare, imbracata in haine luate din piata, purtate ca atare pe un corp micut si (prea) plin.

Un suflet prins de Domnul in inima sa, care ma viseaza in clipele mele de suferinta si ma suna a doua zi l-am descoperit intr-o femeie pe care un intreg grup de amice vroia sa o expulzeze din cercul nostru pe motiv este... prea bogata si de asta si asa cu nasul pe sus. Eu am luat-o in inima mea si mi-am dat seama ce castig imens este pentru mine. O fiinta interiorizata, ce nu stie sa socializeze (are o teama atavica ca nu va reusi sa se arata ea, ca om, si nu bogatia cu care este asociat numele sau), care a infiat un copil cu probleme, dar pe care l-a urcat cu rabdare pana la performanta scolara. Ea este cea care m-a sunat a doua zi, dupa ce mi-a fost rau (o criza cardiaca) si m-a intrebat ce fac pentru ca m-a visat suparata.

Mai exista undeva o inima ce se roaga pentru mine si pentru familia mea. Este in varsta, cocarjata de dureri fizice si suferinte sufletesti, ii lipsesc dintii din fata, poarta ochelari cu dioptrii, iar parul pare ca ii lipseste. Oare de ce cred ca Domnul ma iubeste cand mi-a intermediat intalnirea cu ea?

Iata doar cateva din multele exemple ce mi-au aratat ca am nevoie de o anume intelepciune (ca sa nu-i zic varsta) ca sa simt adevarata valoare, dincolo de infatisare, imbracaminte, tinuta si mai ales de masca cu care ne impodobim fata in fiecare dimineata.
Banuiesc ca exista o chimie secreta, numai de Dumnezeu stiuta, ce ne ingaduie sa vedem esenta si ne prilejuieste lipirea de anumite persoane, cu prietenie, respect, admiratie, dar mai ales iubire.

Monica draga, anul acesta, am inceput sa te cunosc mai bine.
Dezavantajul tau este ca ai intrat mai de curand in gradina si multe din postarile de pe celalalt forum nu le-ai mai regasit si aici.
Sunt convinsa ca la tine intrebarea a fost pur retorica, dar nu ma pot abtine sa iti multumesc pentru interes.

Iti doresc un sfarsit de sapatamana minunat alaturi de printul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Noi 2013, 12:40 
Neconectat

Buna vreme gargarite surate!
Buna vreme Gargarita Mama Monica!

Am recitit ce ati scris voi si la fel ca si Elza am simtit sentimente contradictorii pe care o sa le tin doar pentru mine. Insa imi place tare, pe de o parte, sa vad cum zboara gargaritele mele. Nu doar pe aici ci si peste hotare.
Monica, povestea cu prietena ta m-a uimit. De obicei asa oameni se intalnesc foarte rar. Oamenii bogati aici, in tara noastra, arata ca sunt si le place potenta. Dar multe sunt cararile vietii.
Lenuta, daca ai stii cat imi doresc sa imi mearga totul bine. Nu vreau bogatii, masini si casa mare, vreau doar sa ma bucur un pic de viata, asa cum este. Verisoara mea, saraca, avea atatea planuri si uite duminica se duce pomul in pomenirea lor. Doamne ca nedrept mai esti! Am avut o viata zbuciumata si nu prea usoara, dar intamplarea aceasta m-a facut si mai "filozoafa".
Umblam prin lume, strangem ban pe ban si pierdem bunici, parinti, veri. Si poate banul o sa il mai vedem, dar pe ei doar in fotografii si poate ades cand inchidem ochii si ne asezam in pat inainte de culcare. Dar trebuie sa mergem mai departe.

Va las un ceai facut cu drag si va multumesc ca existati.

Va pupa cu drag,

Oamenii bogati aici, in tara noastra, arata ca sunt si le place potenta.
Iunia, nu trebuie generalizat.
Una din cunostiintele mele (omni-potenta!) are un padog cu 80 de caini, adunati de pe strada, castrati, ingrijiti medical si hraniti zilnic.
O alta cunostiinta este implicata in activitatea unei asociatii si nu a pregetat sa imbrace copii saraci si sa le procure rechizite si jucarii, sa faca dintr-un bordei o locuinta igienica, dotata cu cele necesare unui trai decent pentru un batran, sa le ofere copiilor dotati dar fara posibilitati finaciare, o tabara intr-o locatie speciala etc.
Potrivit pildei crestinesti, lucrurile acestea le faci cu sufletul si in taina, ca doar nu vrei sa te falesti.

In rest, optiunea ta pentru viitorul tau arata o minte batrana (cum spunea matusa mea cand vroia sa se refere la intelepciune). Te felicit si iti doresc sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2013, 13:09 
Neconectat

Buna vreme gargarite surate!
Buna vreme Gargarita Mama Monica!

Monica draga mea, probabil aceasta noua etapa a vietii mele a inceput asa, cu piciorul stang. In timp sunt sigura ca lucrurile se vor schimba. Referitor la oamenii bogati, stiu ca nu toti sunt la fel si ca situatia nu trebuie generalizata. Doar ca cei pe care ii cunosc eu sunt asa cum am scris. Cred insa ca subiectul ar trebui lasat deoparte ca nu este locul cuvenit.
Mintea mea batrana probail se vede si pe chip. Nu degeaba imi spune toata lumea doamna. Hi! Hi! Iti multumesc pentru adjectivul inteleapta, atat de pretuit. De fapt iti multumesc pentru tot.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Si va ofer un ceai parfumat facut cu drag,

Va pupa cu drag,

Iunia, iti doresc un weekend frumos ca tine.

P.S. Nu lua in seama stangul, vezi ca dreptul este aproape.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2013, 18:04 
Neconectat

Iunia, tu chiar esti o inteleapta. Te stiu de cand ai intrat pe forum si am remarcat ca alegerile tale, deloc usoare, au fost tot timpul bine gandite.

As vrea sa mai scriu si sa mai postez ceva imagini, dar imi merge netul precum melcul adormit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 11:06 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite si Monica!
Eu am vrut sa va aduc o cafea aromata, dar din pacate netul ma ajuta atat de mult incat nici macar o imagine nu imi incarca.
Lenuta, esti o norocoasa ca deja ti-ai luat biletele. Eu nici macar nu stiu daca voi fi libera de Craciun. Pff! Dar dupa vorbele lui Octavian Paler aduse de Iunia, avem timp sa visam si sa speram, nu? Ba chiar de cateva zile ma gandesc serios sa plec acasa, cu catel si purcel si sa nu ma mai intorc aici. Pana la o decizie finala, mai cantaresc si mai gandesc. Hi, hi, hi!
Iunia, nu zic ca strainatatea nu are si ea partea ei frumoasa. Dar tot mai bine este acasa, nu?
Monica, am citit drumetia ta de pe taramul american si m-am amuzat.

Va trimit razele soarelui care mie mi-au luminat fata si va doresc o duminica frumoasa.

Cu drag,

Onuta, te-o sfatui ingerul tau pazitor cum este mai bine.
Sa-ti fie duminica frumoasa ca tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 11:29 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite.
Buna dimineata, Monica.
Astazi este zi de duminica, deci relaxare.

Lenuta, cand am vazut imaginea ta, parca am simtit-o si pe Doruletz in preajma.
Iti doresc sa ai si tu parte de relaxare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 12:25 
Neconectat

Onuta, am adus eu cafeaua:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 12:52 
Neconectat

Economie, Mariane.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 16:42 
Neconectat

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2013, 22:35 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite,
Buna seara, Monica,

La ceas de seara am trecut o fuga pe la cafenea sa las cafeluta si ceaiul pregatite pentru maine dimineata. Deoarece vremea la noi este tare urata si ploua, va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, linistita, presarata cu soare, dragoste si iubire din partea celor dragi.
Va imbratisez cu mult drag.

Si un strop de soare:

Helen, ceaiul de zmeura il las Onutei, dar stropul de soare l-am prins repede, ca la noi prea ploua.
Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce ne-ai urat noua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: