Acum este 23 Iul 2026, 15:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 27 Noi 2013, 09:30 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Brrr, am trecut sub zero si noi si este frig afara. Credeam ca va mai tine vremea macar pana la 1 decembrie ca sa nu dau drumul la caldura, insa de vineri a trebuit sa o facem. Asta e, incepe sezonul cheltuielilor, vai de capul nostru.
Onuta, vad ca te-ai lipit bine de bucatareala, venim si noi sa te ajutam... la terminat delicatesele. Si pe mine astazi ma asteapta un bors de gaina, asa ca fug sa pun pe foc oala cu presiune.
Va doresc o zi calduroasa in suflet.

Ralu, la terminat delicatesele, sunt si eu experta, asa ca bine ai venit in club.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 10:21 
Neconectat

Buna dimineata dragi Gargarite.
Buna dimineata draga Monica.

Este a treia oara cand incep mesajul si nu reusesc sa-l trimit. Sper ca de data asta sa reusesc.

Ralu, la multi ani lui Dario. Multumirea si bucuria de pe chipurile copiilor nostri sunt cea mai mare fericire pentru noi. Ma bucur ca a avut o aniversare frumoasa.

Bica, ma bucur sa aud zumzetul aripioarelor tale prin gradina, dar regret ca inca nu ai reusit sa alungi insomnia. Ma tot gandesc la cate sacrificii faci pentru copii si nepoti. Cand ma gandesc la tine o revad pe bunica mea, acum pe mama care se imparte cu toata dragostea intre doi nepoti si aproape este musafir la ea acasa. Pentru voi, toata dragostea si respectul meu.

Onuta, iti multumesc pentru cafeaua speciala, dar si pentru toate bunatatile cu care ne rasfeti.
Va doresc o zi minunata.

Nico, o zi minunata si tie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 11:40 
Neconectat

Buna ziua, gargarite harnicute.
Buna ziua, Monica.
As vrea sa aduc un plus de voie buna, de aia am ales doua imagini care spun totul.

O calda imbratisare de la,

Lenuta, m-au incalzit si imaginile, dar si urarea. Trimit si eu o calda imbratisare catre tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2013, 18:43 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc de urari, acum ne pregatim pentru petrecerea cea mare. Pana ieri nu prea aveam copii la petrecere, dar astazi lista a ajuns la 17 copii plus parintii. Asa ca planurile noastre s-au schimbat, in primul rand tortul, la asa un numar de invitati, nu indraznesc sa il fac eu caci nu am vase asa de mari.
Idei pentru bufet? Le accept cu placere.

Va aduc ceva dulce, sa ne mai ridicam moralul un pic:

Dar si ceiutul il aduc, sa ne incalzim nitel:

Ralu, astazi am un fix: bruschetele. Cele care necesita incalzire pot fi bagate in ultima clipa la cuptor.
Barcute nu se gasesc la voi? Le umpli cu diverse umpluturi.
Si minunatul tau tort? Cumpara unul pentru adulti si lasa spuma aceea de tort pentru copii. Ajunge pentru cati sunt, ca pruncii nu mananca mult. In plus, este un produs ecologic, facut in casa si care nu se compara cu ceea ce cumperi de la cofetarie (cel putin asa este aici).
Iti doresc succes (ca sigur ai nevoie).

P.S. De la ceremonia ceaiului nu lipsesc niciodata. Iti multumesc din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 00:38 
Neconectat

La ceas de seara tarzie si dupa muuult timp trec si eu pe la cafenea sa va mai vad. Imi place, cum am mai amintit, mai mult sa va citesc decat sa scriu. O fi timpul asta de vina, nu stiu.
De mult tot caut sa va dau o veste, insa nu reusesc sa dau de topicul respectiv. Am incercat de vreo cateva ori si m-am lasat pagubasa, astfel incat o voi face aici. Spre sfarsitul lunii februarie, daca Domnul ne va fi alaturi, Alessio va avea un fratior. Pana acum totul bine, o sarcina pe care i-o doresc oricui, fara probleme.
De ieri ma paste o raceala, ieri noaptea nu am inchis un ochi datorita durerilor de cap, gat, urechi, pana si dantura simteam ca-mi zvacneste, iar colac peste pupaza, de astazi si Alessio o simte. Vom trece noi si peste asta, eu ma dreg cu lamaie si miere, am fost la doctor, mi-a dat el ceva, dar mi-a spus sa le evit cat pot si sa ma axez pe naturale. Ceea ce fac. Sa vad cum va trece si noaptea asta.
De doua luni l-am dat pe Alessio la innot, a fost groaznic primele trei lectii, dar apoi s-a acomodat si acum cu greu il scoti din bazin. Mai citeam ce scria Ioana de nazdravanul ei, cum ca nu este in Iasi piscina olimpica, insa copiii sunt exceptionali. Sper totusi autoritatile sa rezolve problema pentru ca este un sport benefic. In vara cand am fost, am vazut ca s-a investit mult in ultimii ani (zona Palatului Culturii m-a lasat muta), multe centre comerciale si supermarketuri. O piscina, zic eu, n-ar costa nimic pe langa ce s-a facut pana acum.
Onuta, ma contamineaza veselia ta si te imbratisez cu drag.
Bica, ma bucura mult povestile tale, insa as prefera mai mult cu bune decat cu rele. Insomnia nu m-a bantuit niciodata, insa mi se mai intampla sa nu dorm bine (cum am amintit de raceala care m-a ridicat ieri noapte de multe ori din pat ca nu prea puteam sa respir) si recunosc ca mi-a dat toata ziua peste cap. Eu iti doresc zile cu zambete si bucurii alaturi de dragii tai si nopti linistite. Te pup cu dor.
Ralu, la multi ani nazdravanului, cu siguranta va fi o petrecere pe cinste, unde copiii se vor distra de minunte. A avut si Alessio duminica o zi de nastere, la care nu au lipsit si mamele. Ca idee, ai putea sa faci sandwichu-uri cu nutella, tartine unse cu philadelphia si prosciutto, crenwusti. Ai putea sa faci si crenwusti in pasta sfoglia la cuptor. Pizza, iar daca ai timp si rabdare, merg bine si chiflele facute insa de tine si umplute cu prosciutto si mozarella sau ragu, la cuptor. Cred ca stii la ce ma refer. Daca sunt adulti merg si bruschetele peste care pui rosii taiate cubulete, frunze de busuioc taiate fin, usturoi pisat daca iti place, sare si ulei de masline. Unse cu acest amestec sunt o bunatate. Mai poti sa faci si pasta sfoglia la cuptor cu spanac, sau prosciutto (iar il mentionez). Destul de rapid si bun. Iar daca mai pui si cipsuri, salatini, caramele gomoase si mai vezi tu ce, eu cred ca este mai mult decat suficient. Ar mai fi si altele dar nu imi vin acum in minte. Ai de gand sa cumperi ceva?
Monica, un gand bun si pentru tine si fetele tale de la firma. Ultimele modele aparute, iar m-au dat peste cap.
Va imbratisez cu dor pe toate si va urez noapte buna.

Spre sfarsitul lunii februarie, daca Domnul ne va fi alaturi, Alessio va avea un fratior.
Alia, veste mai frumoasa ca aceasta nu cred ca exista (automat, mie mi se umplu ochii cu lacrimi pline de o sumedenie de emotii). Parca nici anuntul unei nunti nu are aceasi incarcatura emotionala.
Sa fie in ceas bun, tu sa ai parte de o sarcina usoara, iar ingerii in toate ierarhiile lor sa va fie aproape.

Noi, fetele de la TTT iti multumim pentru gandul bun si iti dorim sa ai parte tot de clipe minunate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 11:38 
Neconectat

Alia, felicitari din toata inima. Ma bucur mult mult pentru voi si iti doresc o sarcina usoara.
Te imbratisez cu mult drag.

Fetele mele dragi, astazi am simtit nevoia sa cutreier gradina in lung si in lat, am citit, fiecare coltisor l-am umblat. Imi era foarte dor de voi.

Onuta, tu ma innebunesti cu dulciurile tale. Pai vrei sa nu mai intreu pe usa? Hi, hi, hi!

Ralu, ii doresc multa sanatate, reusite si multa fericire pentru printisorul tau. In privinta meniurilor, nu ma prea pricep, dar sunt mai mult decat sigura ca te vei descurca de minune. Doar esti o bucatareasa desavarsita.

Ioana, nazdravanii tai ce mai fac?

Bica, ce dor imi este de tine bunicuta draga. Cand citesc randurile tale, parca mi se insenineaza sufletul.

Nico, pup manutele lui Alexandru.

Simona, printesa ce mai face?

Gargarite dragi, care nu v-am amintit, va doresc multe zambete.

Monica, scumpa mea zana, ce mai faci? Of ce bine este cand citesc randurile lasate de tine la fiecare mesaj, cate invat din experientele tele.
Gargarite de la TTT va doresc mult spor.
Cu gandul la voi va trimit multi pupici.

Adelina, astazi am fost ca Bica in zicala m-am sculat la miezul noptii ca sa ajung la stalpul portii (tare imi mai place si o citez adeseori). M-am invartit sa rezolv n-probleme (din acest motiv raspund atat de tarziu si aici), dar am ramas cu o lista plina pentru maine, cand aveam programat altceva (tot o lista lunga, lunga). Nu ma supar, sigur toate au in inteles desavarsit in acest univers si probabil ca ziua de maine va fi plina si ea cu alte surprize.
Iti multumesc pentru gandul bun, cuvintele frumoase si iti doresc sa ai parte de o zi binecuvantata in continuare.

P.S. Gargaritele TTT au avut spor, numai eu nu am mai avut timp sa public ultimele lor realizari.
Sper sa imi iau revansa cat de curand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 12:49 
Neconectat

Bicuta, ce surpriza!

Alia, ma bucur pentru tine, dar si pentru noi. Gradina noastra se va imbogati cu o gargarita sau un gargarel?
Sarcina usoara!

Adelina, nu te-am vazut de un veac, asa ca iti spun bine ai revenit.

Pentru ca am observat ca astazi nu este cafea la intalnirea noastra zilnica, am adus eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 13:02 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Ralu draga, cu intarziere, urez si eu, micului tau print, un drum lin in viata, cu multa sanatate si impliniri. Petrecere frumoasa!

Alia, sarcina usoara! Ne bucuram mult, pentru frumoasa veste ce ai impartasit-o alaturi de noi.

Bica, te sarut si te imbratisez.

Adelina, bine ai revenit in gradina.

Am lipsit ceva timp, desi nu mi-a scapat nici o postare de la cafenea. Astazi reusesc sa scriu acest mesaj, pentru ca sunt acasa.
Andrei are varicela. Asta ne mai lipsea. Dupa vacanta a mers o saptamana la gradi, a stat una acasa pentru ca a racit, a mers iar 2 zile si acum stam acasa, pana ce se va face bine.
Aceasta este colectivitatea, - ma gandeam eu ca nu va fi grozav, insa nu ma asteptam sa fie chiar asa. Din septembrie si pana acum, adunat, a mers la gradi 29 de zile.
Sa nu va spun ca am senzatia ca ma manca pielea si pe mine, groaznic de tare.
Insa mi-am propus ca astazi si maine, sa las deoparte toate treburile si sa ma dedic exclusiv, frumoaselor mele Flori de foc.

Elza, refuz sa imi aduc aminte ce cumplita este varicela (imagineaza-ti ca eu am amintiri de cand eram copil).
Ii doresc puiului mic sa faca o forma usoara (cum a facut baietelul meu) si sa scapati cu totii si de acest prag. Tin minte ca atunci ma imbarbatam spunandu-mi ca bine ca mai scapa de inca una din bolile copilariei si capata un plus de imunitate.
Nu uita sa-i pupi manutele din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 13:12 
Neconectat

Mititelul! Asta ii mai trebuia! Ii doresc sa dureze cat mai putin la el.

Eu, in ton cu anotimpul, suplimentez si cu un ceai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 13:24 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Eu abia acum incep sa descopar cat mai multe despre acest forum, iar astazi am dat peste acest minunat loc virtual, Cafeneaua gargaritelor.
Vreau sa incep sa va cunosc si eu cat mai bine, si voi, la randul vostru pe mine.
Va trimit din partea mea o ceasca de cafea

Draga Elza, sa stii ca si eu am avut aceleasi probleme cu Cristian al meu, toata perioada de la gradi, insa acum suntem la scoala, clasa pregatitoare si vreau sa spun ca i-a crescut foarte mult imunitatea.
O singura zi a lipsit de la scoala din septembrie si pana in prezent.
Va urez insanatosire grabnica.

Si va pup pe voi, toate gargaritele si pe tine Monica, si va transmit de la mine un gand bun.

Gigik, si eu iti multumesc pentru cafea si gandul bun.
La ora la care iti raspund, pot doar sa iti urez sa ai o seara frumoasa si o noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: