|
Acum este 15 Iul 2026, 07:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 01 Feb 2010, 15:09 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Daniela, iti urez spor la Cina. Sa nu te descurajeze marimea goblenului. Cu multa rabdare il vei duce la bun sfarsit.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 19 Feb 2010, 00:01 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Multumesc de incurajare. Eu numai noaptea am timp sa lucrez, cand sunt obosita. Acum ma uit la goblen si imi vine sa plang. Imi este frica sa ma apuc sa lucrez de teama sa nu gresesc. As avea ceva timp acum, caci fata este in spital cu soacra, dar gandul imi este numai la copilas, la cat s-a chinuit si cat a tras. Cum o sa mai lucrez ceva, care sa se si vada o sa va postez.
Inca o data, multumesc de incurajare.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 19 Feb 2010, 00:16 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Daniela, multa sanatate pentru cei mici. Sa-ti ajute Dumnezeu sa se refaca repede, repede!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 19 Feb 2010, 00:33 |
|
|
|
Daniela, numai sanatate pentru copilasii tai iti doresc. Va veni si timpul pentru goblen.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 19 Feb 2010, 08:53 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Multa sanatate pentru cei mici.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 20 Feb 2010, 01:33 |
|
|
|
Multumesc pentru incurajari dar fata e tot in spital si nu se stie ce are. Simt ca o iau razna. Face temperatura 40 de grade. Sper sa isi revina cat mai repede.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 20 Feb 2010, 06:51 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Daniela, multa sanatate fetitei tale. In privinta goblenului nu stiu cand mai ai timp. Eu stand cu nepotelul, seara cadeam franta. Daca reusesti sa mai pui mana pe el atunci esti tare, te apreciez.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 21 Feb 2010, 01:24 |
|
|
|
Rodica, daca cineva ar putea sa sterilizeze biberoanele ziua, ar fi ceva. Atunci cand sterilizez biberoanele, mai cos si eu ceva. Idee este ca dureaza sa sterilizez biberoanele, deoarece nu pot steriliza decat maxim 2 si cateodata se strang mai multe si dureaza si cate o ora. Dar, aceasta este ora mea de relaxare, tarzie dar asta e.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 21 Feb 2010, 08:31 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Daniela, multa sanatate fetitei tale. Indraznesc sa postez si o rugaciune pentru copilul bolnav.
Rugaciune pentru copilul bolnav
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil (numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta (numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
Sa va fie de folos. Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anitescu Constanta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 21 Feb 2010, 10:41 |
|
|
|
Daniela, sanatate multa pentru printesa ta si tie rabdare si putere sa le treci pe toate si sa ai timp si pentru tine.
Multumesc, Sonia pentru rugaciune. Mi-am salvat-o.
_________________ Constanta - Gargarita-de-Verona
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|