Acum este 23 Iul 2026, 15:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 28 Noi 2013, 13:26 
Neconectat

Nume forum:1
Gigik, bun venit la cafenea.

Eu am adus si ceva dulce, in completare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 13:31 
Neconectat

Elza, i-am pregatit ceva lui Andrei ca sa nu mai simta buba.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 15:45 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite!
Buna ziua, Monica!

M-am adunat de pe drumuri si pentru un pic reusesc sa ma asez si sa vad ce mai faceti. Nu stiu daca dibatitul de ei a contribuit la zumzetul de astazi de pe forum, dar chiar imi place ceea ce vad si citesc.

Monica, cu placere as face si bruschetele, din pacate am inchiriat un post unde sa mergem sa facem petrecerea, iar deplasarea nu imi permite sa fac aperitive care nu se impacheteaza usor, dar mai ales care nu au probleme de transport. Asa ca aseara am comandat tortul pentru 40 de persoane, un gigant care pentru mine era imposibil sa il fac. Nu zic ca aici nu folosesc diverse produse in prepararea lui, dar pot sa iti garantez ca gustul este minunat, dar asta depinde mult de pastiseria unde il faci, noi avem una in care ne incredem si care face o crema minunata pentru torturi. Oricum si pretul este pe masura, sa spunem ca este cam pretul unui "ochi din cap" cum se spune pe aici. Asta e, o facem si pe asta, caci o merita.

Alia, sa stii ca aperitivele cu crenvusti sigur le fac, pe urma am comandat chifle micute la brutarie pe care le umplu cu prosciutto si mortadella (doar place tuturor) si pizze mici tot la brutarie din aluat moale de paine. Mai fac si tramezzini mici pentru copii cu ton si prosciutto. Se adauga salatini, chipsuri si napolitane. Iar ca dulciuri, am sa fac cornulete cu bors cu rahat (cine are o reteta sigura, o accept cu placere) si poate si cornuletele in doua culori, tot cu rahat. Cam atat, dar eu cred ca este de ajuns pentru 19 copii si parintii lor.

Alia, va felicit pentru vestea cea buna, chiar ma bucur pentru voi si pentru Alessio. Iti doresc o sarcina usoara si de acum inainte si multa sanatate. Incearca crema de cimbru (timo) pentru raceala, de pus seara pe frunte, piept si pe talpile picioarelor. De asemenea, am citit si ca infuzia de foi de dafin face minuni pentru raceala. Cauta un pic pe net si sigur vei gasi cum se face.

Zoica, multumesc de cafeluta, o savurez cu placere in mod virtual.

Adelina si Elza, multumim de felicitari.
Elza, sanatate multa copilasului. Din pacate, primul an de gradinita este plin de aventuri neplacute, dar pe urma se imunizeaza cat de cat.

Va doresc o zi minunata, cu soare in suflet sa va incalzeasca.

Ralu, nu ma indoiam ca te vei organiza exemplar (ti-am citit mintea metodica inca de la inceputuri cand intocmeai regulamentele pentru concurs sau le moderai). In final, va fi un succes si oaspetii se vor simti rasfatati, iar voi cu sentimentaul datoriei implinite.

Si la noi exisa expresia scump ca ochii din cap, atunci cand te referi la un pret mare pentru un produs, serviciu etc.

P.S. Pentru dibatitul de ei nu am gasit o traducere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 20:32 
Neconectat

P.S. Gargaritele TTT au avut spor, numai eu nu am mai avut timp sa public ultimele lor realizari.
Sper sa imi iau revansa cat de curand.

Monica, ce imi faci tu mie. Sunt foarte curioasa sa vad noile modele.
Iti trimit un pupic de noapte buna.

Noapte buna si somn usor, Adelina!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2013, 23:27 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite,
Buna seara, Monica,

Ce agitatie placuta la cafenea!

Ralu va doresc distractie placuta. Asa cum bine te-a descris Monica esti foarte bine organizata, ca sa nu mai vorbim de ce maini dibace ai, asa incat eu sunt sigura ca totul va iesi minunat. Te asteptam cu fotografii.

Elza multa sanatate printului!

Alia, aceasta este o veste foarte frumoasa, emotionanta care trebuie sarbatorita.

Onuta, multumesc frumos pentru cafeaua din fiecare dimineata si prajiturelele atat de delicioase. Sa ne mai aduci retete caci in ritmul asta voi deveni si eu (sper) un bucatar-cofetar mai bun.

Acum las o cafeluta si un ceai pentru cine mai doreste acum inainte de a merge la culcare sau pentru maine dimineata.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc o zi frumoasa.

Somn usor!

Somn usor, Helen!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 00:21 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite! Sunt noua pe aici, dar imi place si mi-am propus sa ma alatur voua si povestilor de viata pe care le relatati cu atata caldura.

Alia, felicitari si sarcina usoara. Asemenea momente te fac sa radiezi de fericire si iti da aripi si forta.

Ralu, dar tu cu atatia invitati organizezi o petrecere pe masura.
Va doresc sa va distrati si sa petreceti clipe de neuitat.

Eu m-am facut atat de comod printre voi incat zilnic intru pe forum de cateva ori sa vad ce mai apare nou, cine a inceput o alta lucrare. Acum am trecut si pe la cafenea si am zis sa va scriu cateva randuri macar.

Va imbratisez cu drag si multumesc de cafea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 07:57 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va doresc o zi mununata, cu multe bucurii.

Adelina, noi am avut o zi de primavara. Minunata, intradevar si iti multumesc pentru urare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 08:49 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Va astept la o cafea cu lapte si un fursec.

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

Gigik, o imbratisare calda de la Focsani pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 09:33 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Alia, felicitari pentru vestea cea mare. Iti doresc o sarcina usoara in continuare si asteptam si vestea ca "a venit barza".

Ralu, deja ati trecut de primul "cincinal", este un prilej perfect pentru o petrecere frumoasa.

Bica, ma bucura scrierile tale, chiar daca esti la celalalt capat al lumii, noi te stim aproape.

Elza, trebuie sa ai rabdare cu Andrei in perioada de eruptie; ai mei au fost foarte dificili in aceasta perioada (nu ca restul zilelor pana au inceput bubitele sa treaca ar fi fost mai usoare, dar disconfortul pentru ei cred ca este mai mare acuma). Va trece, si asa cum ti-am zis deja, este bine ca a facut acuma la varsta mica.

Astazi este vineri, ne-am trezit mofturosi si abia asteptam week-end-ul sa mai putem lenevi in pat. Acul mi s-a lipit foarte putin de degete saptamana aceasta, dar nu-i nimic.

Va pupacesc si va doresc spor in tot ceea ce veti face astazi.

Oana, cred ca vinerea mai fiecare trecem printr-un cumul de sentimente contradictorii cand ne gandim la relaxarea ce urmeaza. Eu vinerea seaman cu cainele lui Pavlov.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2013, 09:36 
Neconectat

Buna dimineata,

Felicitari pentru minunata veste Alia.

Ma alaturi si eu voua, dar la o ciocoata calda (nu ma inteleg bine cu cafeaua).

Va pup si sa aveti o zi cat mai minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: