Acum este 23 Iul 2026, 16:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 30 Noi 2013, 22:18 
Neconectat

Nume forum:1
Buna seara, dragi gargarite, draga Monica.

Imi place atmosfera de la cafenea si imi pare rau ca nu am asa mult timp pentru a petrece alaturi de voi. Insa printre picaturi am savurat cu placere cafeaua, ceaiul si dulciurile aduse de voi si va multumesc pentru asta.

Draga Alia, felicitari pentru frumoasa veste pe care ne-ai impartasit-o. Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate.

Va doresc o seara minunata si va imbratisez cu drag.

Abriela, nu esti singura ce tanjeste dupa timp. In ultimul timp mi-am permis luxul de a ma considera un om normal ce nu este obligat sa rastoarne muntii lumii pentru a se simti implinit si asta imi asigura un anume echilibru interior. Ca sa nu consideri afirmatiile de mai sus drept filozofie de moment, iti marturisesc ca acest lucru s-a intamplat intr-o zi cand baiatul meu a stat in preajma mea vreo cateva ore, in timp ce eu imi faceam temele zilnice. Mi-am luat ramas bun de la el, automat si dupa ce a plecat mi-am dat seama ca eu nici macar nu imi rezervasem ragazul de a-mi privi copilul in ochi. Mi s-a parut cel mai nedrept lucru pentru sufletul meu.
Iti doresc sa ai intotdeauna timp sa privesti in ochii celor pe care ii indragesti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2013, 09:18 
Neconectat

Buna dimineata!
La multi ani!
Eu va aduc o cafea cu dragoste:

Monica, chiar aseara i-am facut felul unei mamaligute cu branza si smantana. Am avut chiar o perioada in care acesta era meniul meu in fiecare zi.
Ieri am fost la cumparaturi toata ziua si am ajuns acasa mai obosita decat dupa o zi de munca.
Astazi simt ca este Craciunul. De ce? Prin numeroasele cumparaturi s-a regasit si o cantitate mare de carne de porc (era o oferta irezistibila). Nu ne-am gandit unde vom pune carnea (nu avem congelator, iar frigiderul nostru este mic, mic), dar ne-am inhamat. Asa ca aseara am inlocuit fasolea cu ciolan de 1 Decembrie, cu o tochitura ca la mama acasa (desi la noi in fiecare sambata este sarbatoare cu tochitura), Dana a facut piftie. Mie mi-au ramas parjolutele, ciorba cu perisoare si sa fac restul carnii sa o pun la borcan (asa cum o facea bunica mea). Mai este loc si pentru prajiturelele mele? Cine stie?!
Pe mine ma asteapta o zi lunga. Nu de alta dar mai trebuie sa merg sa imi re-cumpar o jucarie (noroc ca astazi este deschidere speciala la market) pe care ieri mi-am luat-o, dar a ajuns intr-un final cadou pentru o Andreea. Va las sa ghiciti despre ce jucarie este vorba. Va dau un indiciu: nu are legatura cu goblenul. Hi, hi, hi!

Va pup si va doresc un 1 decembrie frumos.

Onuta, chiar ai devansat Craciunul!

P.S. La ghicit nu sunt buna, dar stiu ca oamenii speciali isi cedeaza mereu lucrurile dragi celor din jurul lor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2013, 12:34 
Neconectat

Abriela, nu esti singura ce tanjeste dupa timp. In ultimul timp mi-am permis luxul de a ma considera un om normal ce nu este obligat sa rastoarne muntii lumii pentru a se simti implinit si asta imi asigura un anume echilibru interior. Ca sa nu consideri afirmatiile de mai sus drept filozofie de moment, iti marturisesc ca acest lucru s-a intamplat intr-o zi cand baiatul meu a stat in preajma mea vreo cateva ore, in timp ce eu imi faceam temele zilnice. Mi-am luat ramas bun de la el, automat si dupa ce a plecat mi-am dat seama ca eu nici macar nu imi rezervasem ragazul de a-mi privi copilul in ochi. Mi s-a parut cel mai nedrept lucru pentru sufletul meu.
Iti doresc sa ai intotdeauna timp sa privesti in ochii celor pe care ii indragesti.

Draga Monica, cat adevar este in vorbele tale. De multe ori suntem atat de angrenati in treburile zilnice, in indatoriri, incat nu mai avem timp sa ne bucuram de compania celor dragi, de natura, de tot ce ne inconjoara. Eu acum sunt la serviciu, pentru a mai rezolva o parte din activitatile scadente, dar imi promit sa iau exemplul tau si sa ma consider un om normal ce nu este obligat sa rastoarne muntii lumii pentru a se simti implinit.

Draga Onuta, iti multumesc pentru cafea si te imbratisez cu drag.

Draga gargarite, va doresc o zi minunata si va urez La multi ani cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Abriela, Doamne ajuta sa ne tinem de cuvant.
Imi este frica sa nu simt ca operez intr-o viteza inferioara si atunci sa accelerez pe fast-forward, involuntar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2013, 18:37 
Neconectat

La multi ani, dragele mele!
Va urez o duminica placuta.
Pup dulce.

P.S. Sarcina usoara draga Alia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2013, 19:15 
Neconectat

Buna seara, Monica.
Buna seara, dragele mele.
Ma bucur ca am prins si eu calculatorul liber si am simtit atata fericire pe care ati emanat-o in acest topic.
Alia, felicitari pentru vestea pe care ne-ai dat-o. Sa ai o nastere usoara, si o printesa superb.
Va doresc o saptamana plina de soare si zambete.
Pupici.

Gaby, iti multumesc pentru urare. Iti doresc si tie o saptamana incarcata cu soare si multe motive pentru a zambi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2013, 21:12 
Neconectat

Buna seara, draga Monica.
Buna seara, dragi gargarite.

Aduc un ceiut pentru relaxare si va doresc o seara minunata si o noapte linistita.

Va imbratisez cu drag.

Dalina, iti multumesc si pentru ceai, dar mai ales pentru ingeras. Ma rog sa ajunga si la tine ca sa te aiba in paza. Macar sa iti mai faca rost de putin timp pentru sufletul tau. Dar, stii tu, esti in treaba, toti te-ntreaba...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Dec 2013, 07:45 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.
Ce mai faceti? Est asa pustiu la cafenea. Nu mai beti cafea? Cred ca ati zis ca contine cofenina si nu va face bine. Hi, hi, hi!
Va pup si am fugit la serviciu. Totusi va las o cafea, poate poate va face pofta.

Adelina, nu-i vorba ca nu mai beau cafea sau ca nu am pofta de o cafea, dar brusc a intrat timpul la apa si este la fel ca la pulovarele de lana spalate in apa prea fierbinte, - nu il mai pot intinde cat vreau eu.
Iti doresc sa nu resimti lipsa de timp si sa te regalezi din plin cu savoarea unei cafele gustate in voie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Dec 2013, 12:06 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!
Buna dimineata, Monica!

Chiar daca la voi este deja pranzul, la mine este inca dimineata, asa ca va salut dupa ora mea.
Cu greu ma opresc la cafeluta, caci am un titirez pe langa mine care vrea sa faca bradul.
Noi am petrecut cu bine duminica, au fost 21 de copii si cam 30 de adulti prezenti.
Acesta a fost bufetul meu, din care a mai ramas cam jumatate:

Iar la tortulet, va invit pe toate (scuzati calitatea imaginii, dar era imposibil sa ii avem pe toti atenti):

Dario este acasa aceasta saptamana, pentru ca de duminica dupa-amiaza are un ochi rosu, suspect de conjunctivita. De ieri am inceput tratamentul, astazi deja este mult mai bine, dar nu are voie sa iasa din casa si nici sa mearga la gradinita. Asa ca astazi incepem ornarea casei de Craciun, momentul nostru preferit.

Va doresc o zi minunata, cu soare in suflet.

Ralu, iti multumesc ca m-ai facut musafir virtual la ziua printului. Parca am intinerit brusc.
Felicitari pentru organizare (oare de ce nu ma indoiam ca totul va iesi ca la carte si a la carte.
Micutului ii doresc insanatosire rapida, iar tie inspiratie pentru a creea atmosfera Nasterii*, dupa inima ta de mama.

* Ades, in aceasta perioada a anului, ma gandesc la mama ce a nascut in iesle si ma infior la cat de greu i-o fi fost.
Chiar nu am voie sa ma vaiet vreodata de ceva in viata aceasta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Dec 2013, 13:51 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Sa stiti ca sunt si eu aici, in umbra. Insa nu zic nimic, pentru ca Monica, ai dreptate, nu trebuie sa ne vaitam de nimic in viata asta. Decat sa ne rugam de sanatate.
Timpul liber imi lipseste cu desavarsire, Andrei este la bunici, caci nu mai puteam lipsi de la serviciu, varicela lui este spre vindecare. Eu nu mi-am putut inchipui ca poate fi atat de rea ca si boala. 3 zile nu a mancat nimic si nu a dormit mai deloc. Am incercat o multime de crème de pe piata si nimic nu si-a facut efectul. Il mai las pana sambata sa isi revina, dupa care iar la gradi, daca totul este bine.

As mai vrea sa va spun ca mi-a placut in mod deosebit atmosfera de la cafenea din ultimele zile. Insa cred ca, toata lumea este iar ocupata.
Va sarut pe toate, caci pauza s-a terminat.

Elza, numai prin sacaiala acestei boli sa nu trecem.
Pupa manutele voinicului din partea mea, sambata.
Ma retrag si eu ca mai sunt 101 de lucruri noi de facut pana cand bate gongul de ora fixa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Dec 2013, 14:50 
Neconectat

Buna ziua, Monica.
Buna ziua gargarite harnicute.
Imi odihnesc aripioarele alaturi de voi la cafenea.

Citat:
Imi odihnesc aripioarele alaturi de voi la cafenea.
Hai ca vin si eu, Lenuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: