Acum este 23 Iul 2026, 17:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 11 Dec 2013, 10:54 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua gargarite dragi.
Buna ziua Monica.

Dragele mele nu prea am mai apucat deloc sa intru prin cafenea sa beau si eu alaturi de voi o cafea gustoasa.
M-am apucat in forta de curatenia generala de Craciun si m-am cam extins si cu varuiala si alte nebuneli.
Dar aseara am reusit sa termin si sper sa fiu alturi de voi cat mai des.
Am reusit sa impodobim si bradutul spre fericirea celor doi ingerasi ai mei care au fost foarte fericiti si incantati sa ne ajute. Dupa ce am stins lumina aseara si am lasat bradutul sa straluceasca cu luminitele lui, fetita mea Natalia spunea intr-una Wowww! Avea o bucurie imensa.
La goblen sper sa reiau lucrul din aceasta dupa-amiaza.
Sa stiti ca Mos Nicolae a trecut si pe la mine si mi-a lasat hainute noi pentru modelele mele, dar nu am avut timp sa va impartasesc bucuria mea. Sper sa pot sa va arat si voua in seara asta hainutele de sarbatoare.

Va pup dragele mele si va imbratisez cu drag pe toate (tare dor mi-a fost de forum si de tot ce inseamna clubul gargritelor)

Din partea mea va trimit o cafea aromata tuturor.

Gigik, eu iti multumesc ca ai impartit cu mine magia ce a invaluit-o pe printesa Natalia la vederea bradutului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2013, 22:29 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite!
Buna seara, draga Monica!

La Iasi ninge de pe la pranz si s-a asternut iarna. Totul e ca intr-un basm.
Temperatura nu este foarte scazuta si vantul nu mai bate.
Am surprins cu telefonul spre seara acest miracol care mie cel putin imi umple inima de bucurie ca unui copil.
Mi-a asezat sotul meu bradul in suport in seara asta. Abia astept sa il impodobesc maine in timp ce ascult colinde.
Va pup dulce si va doresc o seara linistita.

Vero, superba imagine!
Aduc si eu dovada ca Sfantul Spiridon de astazi a adus bogatie prin neaua proaspat asternuta in Focsani. Este prima ninsoare din acest an.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Dec 2013, 11:00 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite,
Buna ziua, Monica,

Ce frumoasa este privelistea Vero, un adevarat tablou de iarna. La noi nu a nins inca, dar tare mi-ar placea ca de Craciun sa avem si noi zapada, sa poata veni mosul cu saniuta.
Gigik cat este de adevarat! Imi aduc aminte ca si la noi cand era baiatul mic in dimineata de Craciun statea in fata bradutului si se uita cu ochisorii mari, dar nu zicea nimic doar mimica fetei ii trada bucuria, emotia, fericirea. Si asta conta cel mai mult.
Acum va las o cafeluta si un ceai si fug la treaba.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc o zi frumoasa.
Monica multumesc pentru toate cuvintele frumoase si pline de intelepciune.

Helen, scuze pentru raspunsul intarziat. Astazi am umplut tolba lui Mos Craciun si sunt nauca de atata cutreierat.
Iti multumesc pentru tratatie si amintirile le ce le-ai impartit cu noi. Iti doresc o noapte buna.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2013, 08:56 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Buna dimineata, Monica!
Eu va aduc o cafea cu dragoste:

Chiar daca nu mi-am lasat semnatura, sa stiti ca in fiecare dimineata am fost aproape. Am zburat in liniste, de teama sa nu va virusez cu gandurile mele care imi macina sufletul.
Dulcele cu care am fost restanta aici promit sa il aduc inainte de Sarbatoarea Craciunului. Nu de alta, dar am facut o intelegere cu sora mea; si anume o bluza cu care doresc sa ma imbrac de Sarbatori, dar care momentan nu imi vine. Daca ma incape de Craciun, ramane a mea. Hi, hi, hi! Sper ca macar cu astfel de pacturi sa mai elimin si eu un kilogram, doua.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

Onuta, slabim cand stresul nu mai este prietenul nostru. Din pacate, acesta este un prieten pe care il imbratisam zilnic.
Eu iti doresc sa te incarci de bucuria de a fi acasa de sarbatori (observi ca ce ne dorim, aia ni se intampla, - v. dorul tau de acasa exprimat cu putin timp in urma).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2013, 11:42 
Neconectat

Dragi gargarite, stiu ca este aproape pranzul, dar va aduc si eu o cafeluta, cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2013, 11:44 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Va multumesc tuturor pentru cafelutele aduse si pentru frumoasele peisaje de iarna postate. La Pitesti este o vreme frumoasa, cu soare si se simte atmosfera de sarbatori. Parca si la serviciu nu mai sunt chiar asa multe termene-limita.

Va doresc sa aveti o zi cu soare si mult, mult spor in tot ceea ce faceti.
Va pup.

Draga Abriela esti o fericita ca ai intrat in atmosfera de sarbatori. Iti doresc sa nu te miste nimic din aceasta credinta.
Multumesc mult pentru gandurile bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2013, 12:31 
Neconectat

Buna ziua, gargarite harnicute.
Buna ziua, Monica.

Imi place zumzetul de la cafenea, asa ca pulsez cu cafea.
Am mare nevoie pentru ca azi soarele nu vrea sa-si faca aparitia si mi-am propus sa pun cateva ate la Implinirea mea, care a stat deoparte zilele astea.
Va pup si va imbratisez.

Lenuta, nici la Focsani nu este soare, dar de pe un pisc de munte, unde ma aflu acum, iti trimit tot soarele si cerul de azur ce vegheaza muntii semeti impodobiti cu brazi pudrati cu nea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Dec 2013, 14:54 
Neconectat

Dragele mele, eu m-am spalat de gandurile ce imi intunecau fata si vin sa va molipsesc si pe voi cu veselia mea, acum cand probabil sunteti epuizate de curatenia de Sarbatori, de lucrurile nefinalizate la servici.
Va aduc un ceai:

Dar si o imagine care am gasit-o rasfoind forumul (Monica, multumesc!) si care mi-a pus motorasul in functiune si mi-a starnit o pofta nebuna de intalniri.

Onuta, slabim cand stresul nu mai este prietenul nostru. Din pacate, acesta este un prieten pe care il imbratisam zilnic. Monica, tocmai lucrul care ar trebui sa ma elibereze de stres, ma afunda mai tare. Dar nu-i bai! Dau inainte, caci cu siguranta va veni si momentul meu in care voi fi implinita pe deplin. Cum spuneai tu, fiecare are un inger pazitor care ne indruma.

Va pup.

Onuta, da, si ingerii ne ajuta mereu sa culegem astazi flori din lacrimile cazute ieri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Dec 2013, 00:24 
Neconectat

Buna seara, dragele mele.
In ultimele zile am fost foarte fericita si nu am reusit sa va povestesc si voua.
In primul rand, asta se datoreaza faptului ca ma simt bine alaturi de voi si ca permanent ma sustineti desi sunt noua in gradina gargaritelor.
Un alt motiv ar fi ca am primit si voturi din partea voastra desi nu stiu daca chiar le merit, deoarece sunt noua si nu ma cunoasteti inca foarte bine. Oricum va multumesc inca o data pe aceasta cale.
Iar acum punctul culminant este ca am primit si ghergheful pe care mi l-am comandat cu o saptamana si ceva in urma. A trebuit sa vina tocmai din Italia, dar a meritat asteptarea. Chiar din ziua respectiva am pus lucrarea pe gherghef. Adevarul este ca nu am mai cusut niciodata cu el. Am cusut precum un copil incepe sa faca primii pasi. Spre seara ma miscam ceva mai rapid, iar a doua zi ma gandeam ca fara gherghef deja nu imi este atat de comod.
Inca nu stiu cum sa asez corect goblenul pe gherghef, dar Lenuta o sa ma ajute asa ca eu ma bazez pe ajutorul ei.
Mai am de invatat multe, dar sunt sigura ca aici in gradina gasesc in orice moment ajutor.
Ralu, asa cum ti-am zis mi-am achizitionat cu prima ocazie gherghef.
Va multumesc inca o data tuturor si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Dec 2013, 10:03 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Reusesc si eu in aceasta dimineata, sa rup putin timp, pe care sa-l petrec in compania voastra.
Ieri a fost o zi plina, astazi se anunta una mai putin incarcata. Sa nu mai vorbesc de sapatamana ce urmeaza.
Interesant acel gherghef, sa-l folosesti cu placere, Oksanna.
Monica, va sarut.

Elza, am primit sarutul tau si iti multumim din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: